Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 6
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-12-2008
    Postime
    136

skema e nje rrjeti..

prsh. si jeni mire ... a mund te me ndihmoj ndonjeri rreth nje skeme te rrjetit kompjuterik.. psh. 1 pc .. 1 swich.. 1 ruter ...skema qe duhet krijuar si funksionon me Ip .. cdo gje qe duhet per ta krujujar ate rrjet..ose ma sakte kur kemi 1 pc i lidhur me 1 swich .. swichi i lidhur me nje ruter ... ruteri i lidhur me nje ruter tjeter po asshtu i lidhur me 1 swich dhe swichi i lidhur me 1 pc tani desha llojet e kabullit qe duhet te perdorin qe et lidhim keta .. cfare ip duhen per te bere PING qe nga pc I PARE tek pc 2 rruga etj etj .. nuk e di jam shprehur sakte apo jo .. flm per mirekuptimin .. gjithe te mirat ...ciaoo

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    gjej ndonje tutorial ne internet te shpjeguar gjate e gjere me figura dhe ushtrime.
    Keto qe ti i kerkon ketu ne i kemi dhe ne ne provim ne universitet, dhe nuk shpjegohet lehte me 1 postim forumi.

Por nje keshille qe po ta them siē ta kam thene me pare. Mesoji gjerat gradualisht, bleje nje liber dhe mesoji gjerat me baza se me sa kam vene re ti do ti dish te gjitha, qe nga numrat binare, tek web design e deri tek arkitetkura e rrjetit.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-12-2008
    Postime
    29
    shyqyr qe e lexova deri ne fund cfare tha xfiles, se isha tu kuturis me u lodh me shkrujt

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    Citim Postuar mė parė nga GuJack20 Lexo Postimin
    shyqyr qe e lexova deri ne fund cfare tha xfiles, se isha tu kuturis me u lodh me shkrujt
    GuJack20, here tjeter beje parim per vete, shiko postimet e anetarit perpara se te maresh inisiativen per t'i ndihmuar Une kur pash postimet ketu nga anetarja ne fjale, thash e paska bere rruge, te rim me ore te tera per ti dhene informacionin e duhur. Nje mendje me tha ta nisja drejte koshit si teme po pastaj e pash qe shkruajti xfiles, i dha pergjigjen e duhur njesoj si te fshihej si teme.

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Nje gje qe nuk kuptova ketu eshte lidhja e nje router me nje router tjeter perse eshte nevoja e kesaj lidhjeje

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    Citim Postuar mė parė nga Ardi_Pg_ID Lexo Postimin
    Nje gje qe nuk kuptova ketu eshte lidhja e nje router me nje router tjeter perse eshte nevoja e kesaj lidhjeje

Ardi
    Ardi, kerkon skemen si lidhet nje switch, nje router, nje pc. Kerkon skemen se si lidhen keto, jo si te lidhet nje router me nje router tjeter. Mos e mer mundimin hic, se te njejtin muhabet ka ky/kjo nuk e di cfare mund ta quaj lol

Tema tė Ngjashme

1. Nė ēdo 10 min mė bie rrjeti
    Nga mendi1 nė forumin Rrjeti kompjuterik
    Pėrgjigje: 30
    Postimi i Fundit: 07-03-2009, 03:37
  2. Rrjeti shqiptar i drogės "Poter AL", 80 tė arrestuar nė 4 shtete
    Nga Albo nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 05-07-2006, 02:08
  3. Rrjeti lokal ngadalėsohet papritur
    Nga x-e-n-i nė forumin Rrjeti kompjuterik
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 14-04-2006, 13:23
  4. Rrjeti Ballkanik i Universiteteve:
    Nga Kryeplaku nė forumin Mentori akademik
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 14-02-2006, 15:37
  5. Inciativa "ZERI IM" - ASAN (Rrjeti i Studenteve Shqiptare ne Bote)
    Nga Gorgeous nė forumin Mentori akademik
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 22-06-2005, 10:30

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •