Aq te pangopur jane grabitesit e tokes ne Tirane, saqe edhe ajrin siper varrit te pashait turk e kane bere ndertese....Gje me te shemtuar s'ke ku gjen.
Aq te pangopur jane grabitesit e tokes ne Tirane, saqe edhe ajrin siper varrit te pashait turk e kane bere ndertese....Gje me te shemtuar s'ke ku gjen.
Per e shemtuar eshte e shemtuar, skam cthem....Te pakten nga renderat keshtu duket. Mbase e realizuar mund te dale me mire.
Nga ajo qe shoh me duket fare jashte shkalle, si ciban ne ate zone te tiranes.
Hajt mo, do e kini si pishtar,mund ta perdorni gjithmone si vend takimi
Don't worry be happy!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Diesel Industry : 01-05-2009 mė 07:49
Nqs nje dite zgjohesh dhe nuk e sheh diellin, ose dielli je ti vete ose ke vdekur (Jim Morrison)
Jo, e ke gabim. Aty i kane vene gardhin per te shembur kioskat dhe per ta kthyer ne lulishte model.Me e dhjera eshte se do behet nje tjeter pallat ke lulishtja para PD-se, i kishin vu gardhin sot. Do behet xhungel pallatash aty.
__
Une nuk kam gje per anen estetike te nderteses.jam i sigurte se do te jete nje perle komoditeti dhe bukurie, me pamjen si Zambak.
Thjesht shpreha shqetesimin tim, pasi nuk kam pare arkitekture te tille.
Varet nga projekti, ka ndertesa neper bote qe ti habitesh nese sheh disa dokumentare per ndertesa gjigande te ndertuara jashte imagjinares... nderkoh qe jan edhe shum te sigurta ndaj termeteve.Keq,ndertese e pasigurte,kurre bazamenti nuk duhet jete me i ngushte se sa kati
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Ndonje bukur e vecante nuk eshte, por projekt shume interesant.
Krijoni Kontakt