Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 43
    Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anëtarësuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955

Ku do të shkoni për 1 Maj?

Sot është 1 maj, festa e punëtoreve në mbarë botën. Sot duhet të gëzojnë të gjithë ato që kanë punuar tërë vitin, por sot festojnë edhe pjesa tjetër e shoqërisë. Dekadën e fundit tek shqiptarët kjo festë ka marrë një konotacion krejtësisht tjetër, duke u bë një ditë e përkryer për piknikë; si me familjen, shoqërinë apo me më të dashurit tonë. Të gjitha zonat turistike gjatë këtyre ditëve do të jenë plot e përplot me njerëz, ku do të t’i bashkon mishi i pjekur, peshku në tigan, garat sportive apo muzika folklorike e popullore!

Po ju ku dhe si do ta festoni 1 majin?
    My silence doesn't mean I am gone!

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Do shkoj te kalaja e Tetoves..Eshte vend shum i bukur edhe ndegjova se do ket edhe kengetar bashk me humorista...

p.s kush don bujrum le te vij
    Sui generis

*~100% Shqiptare~* Maska e Zemrushja
    Anëtarësuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Un jam ne pune neser.. Ne pune do vete
    Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Un per vete ne Shkup "Saraj" atje eshte nje vend fantastik per kete feste
    #VamosArgentina

M1ST3R10Z3 @k47 Maska e Michaela
    Anëtarësuar
    27-03-2007
    Vendndodhja
    BrEnDa NjE mIsTeRi
    Postime
    487
    Se kemi vendos akoma neser shohim e bejme ku te na cojne kembet do ikim edhe une:P:P
    GjERMONE E LOGEL SA NJE GOGEL!

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anëtarësuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Une mendoj se do te jem ne Oher, por nese nuk mund te shkoj atje, meqe koha eshte shi, ndoshta ju bashkengjitem shokeve te mie e shkoj ne Saraj (te Shkupit), atje behet teper bukur. Sa per menyren se si do e festojme: kemi pergatitur me disa shoke skaren, mishin, stekin, qebapat + nje top basketi dhe nje top volejbolli dhe nje kompjuter do e marrem me vete per muzike, qe te jete disponimi mbi nivel. Kush eshte nga Maqedonia dhe do te jete ne Saraj vetem le te urdheroje, ne do te jemi te vendosur nen nje tende(shator) te bardhe, jemi 4 persona + 4 persone LOL.
    My silence doesn't mean I am gone!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Citim Postuar më parë nga Davius
    Une mendoj se do te jem ne Oher, por nese nuk mund te shkoj atje, meqe koha eshte shi, ndoshta ju bashkengjitem shokeve te mie e shkoj ne Saraj (te Shkupit), atje behet teper bukur. Sa per menyren se si do e festojme: kemi pergatitur me disa shoke skaren, mishin, stekin, qebapat + nje top basketi dhe nje top volejbolli dhe nje kompjuter do e marrem me vete per muzike, qe te jete disponimi mbi nivel. Kush eshte nga Maqedonia dhe do te jete ne Saraj vetem le te urdheroje, ne do te jemi te vendosur nen nje tende(shator) te bardhe, jemi 4 persona + 4 persone LOL.
    Davo po erdhe ne Saraj.. mire se takohemi
    #VamosArgentina

Ultras Maska e KUSi
    Anëtarësuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    3,049
    Citim Postuar më parë nga Davius

Davius , fort de kapercike ...........ishalla kapercini kit majr

une per viti e kom menden te shkoj andi ku burron Vardari ka Vrutoki , ka do vende te majra ene te heshme shaum , po kryesorja xhi oshte se ni shoc i jemi e ka ditlindjen neser ene mo dru de bohena
    ” UNË JAM MIRË KUR ASHT MIRË SHQYPNIA! ”

~Dreams Come True~ Maska e Rudina_USA
    Anëtarësuar
    23-10-2006
    Vendndodhja
    Smile even your smile is sad,because more sad than a sad smile is,sadnnes that doesen't smile never. Remember my friend.
    Postime
    135
    Une Shetitje me shoqerine time.
    “During your life, never stop dreaming. No one can take away your dreams”

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-06-2004
    Vendndodhja
    usa atlanta
    Postime
    89
    Po te isha ne Kosove mire , do ta kisha shkuar me afermit e mij ne germi te prishtines apo ne prizren . Por cka te bej ketu ne punojme nuk te pyet askush ,atehere te gjitheve Urime Dita e Nje majit.Kalofshit sa me mire.

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Shkoni perpara pasqyres...
    Nga iktuus në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 25
    Postimi i Fundit: 27-03-2024, 04:21
  2. Universiteti që shkoni dhe dega që studioni
    Nga miri në forumin Mentori akademik
    Përgjigje: 201
    Postimi i Fundit: 20-02-2008, 11:58
  3. Sa shpesh shkoni në Kishë?
    Nga elbed në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 26-04-2007, 15:31
  4. Ne c'universitet shkoni?
    Nga Qafir Arnaut në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-10-2004, 00:42

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •