Kush mendoni se nga anėtarėt e forumit shqiptar, ka mė shumė mundėsi dhe meriton tė bėhet deputet nė tė ardhmen.
Pse?
Kujt krahu politik do ti pėrkasi? (majtas, qendėr, djathtas)
Kush mendoni se nga anėtarėt e forumit shqiptar, ka mė shumė mundėsi dhe meriton tė bėhet deputet nė tė ardhmen.
Pse?
Kujt krahu politik do ti pėrkasi? (majtas, qendėr, djathtas)
Davius me pelqen ne diskutimet e tij.
Dariusi perseri shkruan ralle por sakte dhe me kuptime
Jane dhe shume te tjere qe spo i kujtoj ne kte cast
Edu...
Takohemi nė Ditėn e Gjykimit
xfiles me duket se i ka aftesite (per republkanet)Ka dhe shume te tjere.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dragut : 29-02-2008 mė 09:58
Une them Darius por jo per deputet,do vlente per kryeminister,me njohurite inteligjencen qe ka,eshte dhe nje patriot i madh per me teper....darius vlen sa per 50 deputete,nga ata qe jane atje........eh njerzit e medhenj gjithmone ju shmangen ketyre gjerave,shikoni kadarene.
katandiset ai vend pastaj,ku qeverisin mediokrit.
nuk e di po,ndoshta ja fus kot,por Darius duket si centrist.
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
po ta devijoj ca temen dragut,ti ben per minister mbrojtje,Barat per minister i jashtem,xfiles minister i industrise,styx minister i arsimit dhe i kultures qe te regullohet njehere e mire ajo historia e lashte e popullit tone,jo per gje tjeter.brari per drejtor burgjesh.baptist president i dardanise(nuk preferoj ta quaj kosova).
kurse une shofer dhe truproje e ndonje te madhi,jam besnik.hahahahaha
UNE JAM TI-TI JE UNE
lol diocleziano, po te veme dragut minister mbrojtje, ke do veme minister sulmi ?![]()
When you are in it up to your ears, keep your mouth shut.
ndonjeri mund ta marri per shaka ate qe thashe lol,por po te jene ata njerez qe thashe une e ēojne Shqiperine perpara shume, per nje kohe fare te shkurter.Shqiperia ka nevoje qe ta drejtojne njerez te paperlyer dhe te ndershem lol,perndryshe te fundit e europes kemi per te ngelur dhe per shume kohe
ps.dihet mire qe kjo eshte nje teme me supozime por duke supozuar thuhen mjaft te verteta per ate vend.
UNE JAM TI-TI JE UNE
Krijoni Kontakt