Close
Faqja 8 prej 11 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 104
    Wãy øf tħé Ðàwņ Maska e _Elena_
    Anëtarësuar
    06-02-2006
    Postime
    975
    Citim Postuar më parë nga buja_20 Lexo Postimin
    ok tash mos fillo të mësosh të tjerët çka duhet të bëjnë ku ta mësojnë fenë çka mund te¨ndodhë por ri te mednimi yt e mos thauj mendimi im është kështu pastaj në fund të fjalis si edhe ne postimin e parë jeni të prapambetur edhe deshta të ju kujtoj se jemi në vitin 2009..thauj nuk dua të ju ofendoj e në përfundim të postimit ofendon..nuk ishte se vetëm deshte të japësh mendimin tën por ishte¨që deshe të provokosh pa ditur gjë ...

ti e kërkove pyetjen tënde a detyrohet femra muslimane per mbules e përgjigjjen e ndegjove ...ti akuzove fenë islame si traditë e ndëgjove nga ne se nuk është tradit por ligj nga Zoti ...ti na kujtove se jemi në vitin 2009 të falënderojmë për datën që na dhe se nuk e dishim se kemi vitn 2009....pretendove femra muslimane detyrohet per mbules more përgjigje ...
    a ka ajo motra muslimane turp a nuk ka nuk më intereson por e pash që ishte e lumtur me mbules dhe të dha përgjigje...

popo por nuk është e drejtë që në mendimin tënd të ketë ofendim duke thënë se trembeke prej atyre që mbulohen nuk kishe nevoj edhenëse kjo është e vërtet...
    të kishe thënë mua thjesht nuk më pëlqen mbulesa që përdroin ato femra muslimane ather nuk do të kishe parë ndonjë kundërpërgjigje por ti e teprove me mendimin tënd duke na kujtuar neve vitin 2009 e duke shklruar që tembesh prej atyre ...

po normal por duet të kujdesemi se çfar mendimi japim dhe a e themi vërtet vetëm mendimin tonë apo edhe kujtojmë dikujt që kemi vitn 2009

përshendetje
    Te paska ngele fiksim viti 2009 ty.
    Atehere po te rikujtoj qe po jeni ne 2009-en lol
    Pergjigjet i mora une sigurisht ne baze te atyre qe ju besoni.
    Une nuk e kam iden ne fene qe ju besoni dhe as qe nuk do me interesoj ndonjehere.
    Ju nuk do me ndaloni te shpreh ate qe une mendoj dhe ndjej.
    Gjithcka qe thash te postimi i pare eshte e vertet,me vjen keq nqs u ofenduat.
    Kalofshi bukure dhe gjithe te mirat.
    Ľøšŧ ïŋ Ťħøûġħŧ

나는 당신이 정말 싫어

i/e regjistruar Maska e buja_20
    Anëtarësuar
    13-03-2009
    Postime
    263
    Citim Postuar më parë nga _Elena_ Lexo Postimin
    Une nuk e kam iden ne fene qe ju besoni dhe as qe nuk do me interesoj ndonjehere.
    është puna jote ska nevoj të na tregosh a të intereson apo jo por në rast se të intereson jemi gati të të përgjigjemi..

Ju nuk do me ndaloni te shpreh ate qe une mendoj dhe ndjej.
    jo e vërtet ështe që smundem të ndaloj por kjo nuk është e tëra që ti e bën..nuk e jep vetëm mendimin tënd dhe çka ndjen por ti na tregon se mendimi yt është i vërtet dhe nuk ka të vërtet tjetër përpos mendimit tënd...

Gjithcka qe thash te postimi i pare eshte e vertet,me vjen keq nqs u ofenduat.
    e shohim edhe vetë që nuk ishte vetëm mendimi yt por ishte më shumë se mendimi..
    e vërteta dhe mendimi yt nuk janë e njëjta gjë..ti vet na thua se e jep vetëm mendimin tënd por në anën tjetër prap nuk është vetëm mendimi yt por e vërteta si e quan ti..ok nës ti e quan postimin tënd si të vërtet atëherë më lejo edhe unë të jap mendimin tim..postimi yt i parë ishte vetëm një postim provokues e jo që kishte ndonjë mendim mbrënda..por nuk ka lidhje nuk është puna e madhe për at postim por vetëm duhet të mësoheni të pranoni diçka që vet e bëni ..

përshendetje...
    Ndryshuar për herë të fundit nga buja_20 : 02-05-2009 më 19:52

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-02-2009
    Postime
    414
    Citim Postuar më parë nga burbuqe1 Lexo Postimin
    Selam
    Sa here qe hapet nje teme per mbulesen e pamundur te mos lexosh komente nga me te ndryshmet, pa u kursyer edhe fyrjet gjoja "vetem shprehim mendimin tone".

Deri kur do te vazhdoje qe abnormalja ( zhveshja, shfernimi ...) te duket me normale se gjithkcka tjeter.

Nje ta keni te sigurt, se ka kaluar ajo kohe qe femra eshte mbuluar me dhune apo imponim, tash ka ardhe kohe tjeter. Ato, perkundrazi luftojne per tu mbuluar ( shumica jane studente edhe shume te suksesshme ...) Po. Sakrifikojne shkollimin, sidomos ne shkolla te mesme (gje qe eshte absurde te ju mohohet !!! ), sakrifikojne vendet e punes, raportet familjare, e shume e shume sfida te panevojshme fare.

A keni menduar ndonjeher pse nuk zmbrapsen, pas gjithe atyre sfidave ?!!...ju mohohen te drejtat me elementare !!!

Momentet qe i përjetojne, krenaria qe ju shtohet, nderimi qe ju behet, kenaqesine, embelsine e besimit qe e shijojne nuk zevendesohet me asgje tjeter ne bote!
    Modeste, vec sa behen edhe me te bukura ( kete e verejn vec besimtaret, nurin ne fytyra ) Jane te vedijshme qe vlejne shume, respektojne dhe jane te bindura qe Krijuesi i tyre cdo dispozite e ka vene ne favorin e tyre.

Mbulesa eshte nderim per to, edhe pse pak jane te tjere qe mund ta kuptojne kete...
    ashtu asht

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Selam

Momentet qe i përjetojne, krenaria qe ju shtohet, nderimi qe ju behet, kenaqesine, embelsine e besimit qe e shijojne nuk zevendesohet me asgje tjeter ne bote!
    Modeste, vec sa behen edhe me te bukura ( kete e verejn vec besimtaret, nurin ne fytyra ) Jane te vedijshme qe vlejne shume, respektojne dhe jane te bindura qe Krijuesi i tyre cdo dispozite e ka vene ne favorin e tyre.

Mbulesa eshte nderim per to, edhe pse pak jane te tjere qe mund ta kuptojne kete...
    burbuqe nuk kam asgje kundra veshjes, kur nuk ta ka imponuar njeri ta veshesh.
    Sipas teje vetem nje femer e mbuluar paska vlera?!
    Vlera e femres varet nga nje cope rrobe?!
    Me duhet patjeter ajo veshje mua qe te jem e vleresuar ne syte e te tjereve?!
    Njeriu e ben veshjen, dhe jo veshja njeriun.
    Vishe budallain dhe me flori, budalla mbetet.
    Feelings change - memories don't.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-05-2006
    Vendndodhja
    Në zemër të Tiranës (për disa kohë)
    Postime
    256
    Esselamu aleikum,
    Allahu ta shperblefte,
    Ishe shume e qarte dhe e perpikte ne sqarime.
    Mendoj se me te tilla argumente dhe fakte duhet te pergjigjemi ne muslimanet.
    Vete feja jone na meson qe te jemi te drejte dhe te sinqerte ne ate cfare besojme, flasim dhe praktikojme.
    Prandaj, e verteta e tilla e parashtruar me fakt, na ben ne muslimaneve qe te mos behemi hipokrite, dhe besoj se nuk ka dikush qe mund te na kundershtoje.
    Esselamu aleikum.

Selam
    Sa here qe hapet nje teme per mbulesen e pamundur te mos lexosh komente nga me te ndryshmet, pa u kursyer edhe fyrjet gjoja "vetem shprehim mendimin tone".

Deri kur do te vazhdoje qe abnormalja ( zhveshja, shfernimi ...) te duket me normale se gjithkcka tjeter.

Nje ta keni te sigurt, se ka kaluar ajo kohe qe femra eshte mbuluar me dhune apo imponim, tash ka ardhe kohe tjeter. Ato, perkundrazi luftojne per tu mbuluar ( shumica jane studente edhe shume te suksesshme ...) Po. Sakrifikojne shkollimin, sidomos ne shkolla te mesme (gje qe eshte absurde te ju mohohet !!! ), sakrifikojne vendet e punes, raportet familjare, e shume e shume sfida te panevojshme fare.

A keni menduar ndonjeher pse nuk zmbrapsen, pas gjithe atyre sfidave ?!!...ju mohohen te drejtat me elementare !!!

i/e regjistruar Maska e buja_20
    Anëtarësuar
    13-03-2009
    Postime
    263
    nga dea 07
    Njeriu e ben veshjen, dhe jo veshja njeriun.
    dea po tingullon si një fjalë e urtë e ndonjë shkrimtari këtë që e shkrove..

po tregohesh sikur ke studjuar një kohë të gjatë për këtë..

hajt na thuaj ti të lutem me atë që the
    njeriu e bën veshjen dhe jo veshja njeriun???
    këtu nuk bëhet fjalë për femrën e mençur edhe femrën budalle por bëhet fjalë për femrën që ka turp dhe që nuk ka edhe bëhet fjalë për femrën që ndjek atë që Zoti e urdhëron edhe për femrën që nuk e ndjek.. edhe turpi në islam është diçka e rëndësishme dhe lidhet me besimin siç e kam shkruar edhe me një postim...

ata motra në islam që nuk mbajnë shamiështë puna e tyre ata bëjnë mëkat por nuk do të thotë se nuk jan më muslimane por mbulesa e bën një dallim në mes grave që kanë turp edhe grave që nuk kan turp e turpi në besim luan një rol shumë të madh..çfar do të jet mashkull apo femër të dy gjiniat duhet të kenë turp..ajo grua apo ai bur që nuk ka turp atëherë do të ofendojë kë të dojë si përshembull:
    -do ti ofendojë motrat tona muslimane
    -do ta ofendoj fenë e dikuj
    -do të thotë shko ne arabi siç e bëjnë shume te krishter
    -do të mendoj se është i fort e kur në rrugë dikush e shikon në sy pa pasur ndonjë qëllim të keq ai që nuk ka turp do të shkoj do ta mar alltinë në shtëpi dhe do ta vrasë vetëm se dikush e ka shikur
    -nuk do ti respektoj te riturit
    -nuk do ti respektoj prinderit
    -do ta çoj kokën larte e do ti duket vetja shum e madhe edhepse nuk është asgjë
    -do të dal në rrugë me pantola të ngushta edhe do të reklmaoj trupin e saj
    -do të bëhet model
    postuar më parë nga dea 07
    Sipas teje vetem nje femer e mbuluar paska vlera?!
    po nvaret se çfar vlera po mendon dhe vlera përpara kujt? vlera përpara krijuesit apo përpara njeriut?? ti përpara njerëzve mund të kesh vlera duke qenë edhe një rrugaçe edhe kalon me secilinin e bën çka të duash , por këto vlera do ti kesh vetëm para disa njerëzve e jo përpara të gjithë njerëzve dhe jo përpara krijuesit sepse ai nuk krijoi njeriun që ajo të jetë krenare duke bërë gjëra të turpshme...

Vlera e femres varet nga nje cope rrobe?
    përpara Zotit nvaret vlera jote edhe vetëm me një fjalë të vogël pa mar parasysh kujt ja thua ti atë fjalë...ti me këtë pyetje nuk e din as vet kujt i drejtohesh dhe çfar vërtet dëshiron të thuash me këtë!!!
    çfar vlere??? me këtë pyetjen tënde i vjen atëherë të thuash se nuk është e rëndësishme veshja e rrobave por mundemi të dalim edhe cullak në rrugë??!!!
    ti mund të kesh vlera të ndryshme..
    -mund të jeshë me vlerë para njerëzve por jo para krijuesit
    -mund të jeshë me vlerë pra krijuesit dhe jo para njerëzve
    -mund të jesh me vlerë edhe përpara njerëzve edhe përpara krijuesit

si është femra muslimane me vlerë ?

me vlerë është duke jetuar ashtu siç ja ka bërë obligim krijuesi i saj..
    ajo nuk bën mirë nëse reklamon trupin e saj në rrugë e duke e pas burrin dhe fëmijët në shtëpi..
    ajo nuk bën mirë nëse veshet me qëllim ashtu që meshkujt në rrugë ti mbajnë syt te ajo dhe ta shikojnë në vende të turpshme...

Me duhet patjeter ajo veshje mua qe te jem e vleresuar ne syte e te tjereve?!
    në rradhë të parë për ty nuk na intereson por femrës muslimane i duhet patjetër ajo veshje që të jetë e vlerësuar jo para syve të të tjerëve por në radhë të parë para syve të Zotit..

Vishe budallain dhe me flori, budalla mbetet.
    nëse femra muslimane ndjek fjalët e krijuesit të saj ajo nuk do të jetë asnjëherë budalle..
    pra vlen për femrat muslimane e për ty nuk e di si e sheh veten të meçur ?!!!
    ka femra budalle që e shohin veten e tyre të mençur sepse kanë trup të mirë apo janë të bukura por nuk e marin vesh se nuk kan mend në kokë dhe se din se çfar rruge po shkojnë..

pra kjo thënja jote është perta hudhur në korpë ose të zhduket sepse është një thënje palidhje që as vet nuk e din se çfar po mendon...

ti pra nëse nuk je muslimane duhet të mësohesh të respektosh besimet tjera ..e në besimin islam është ashtu siç thash në radhë të parë është më e rëndësishmja të jeshë me vlerë përpara krijuesit e krijuesi jonë thotë në Kuranin famëlartë që femrat besimtare duhet të mbulohen...
    Ndryshuar për herë të fundit nga buja_20 : 03-05-2009 më 11:34

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    [QUOTE=buja_20;2249389]

-si është femra muslimane me vlerë ?

Nuk thashe qe femra muslimane nuk ka vlera, por dhe ne qe s'mbulohemi koke e kembe mund te kemi dhe me shume vlera te pelqen apo s'te pelqen ty.

E kam fjalen per vlerat morale, por edhe ato estetike. E kam cik merak estetiken lol.

ti pra nëse nuk je muslimane duhet të mësohesh të respektosh besimet tjera ..e në besimin islam është ashtu siç thash në radhë të parë është më e rëndësishmja të jeshë me vlerë përpara krijuesit e krijuesi jonë thotë në Kuranin famëlartë që femrat besimtare duhet të mbulohen...

Gjithashtu respekto besimet e tjera, gje qe mungon te nje pjese e mire e juaja. Po shfaqni shenja egoizmi dhe vetvleresimi te tepruar.
    Feelings change - memories don't.

...beyond Maska e Alienated
    Anëtarësuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Midis rreshtash e ndoqa pak kete teme dhe dua te jap nje pergjigje per njeren nga pikat qe me se shumti ishin kapur antaret.

Mbulesa per temperaturat e ftohta nuk kontestohej shume, por eshte mese normale qe kontestohej mbulesa ne 40 grade celsius.

Me ka rastisur disa here qe gjate diteve te nxehta te veres ne TV te ndjek keshillen e mjekut qe "te evitojme daljen ne diell nga ora 11 deri ne ora 17", ose "te mbulojme koken" per t'u mbrojtur nga rrezet Ultra Vjollce qe gjate temperaturave mbi 38 jane shume te rrezikshme per trurin e njeriut.

Njesoj, ne nje gazete mjekesore (jo fetare, thjeshte mjekesore) qe s'di nga m'u shfaq ne poste diku ne vitin 2006, thuhej qe mbulesa e kokes te mbron nga kanceri ne tru, qe shkaktohet nga rrezet Ultra V te Diellit gjate diteve te nxehta te veres.

Ndoshta ndonje qe njeh me mire keto dukuri (fiziken, mjekesine, etj) mund t'i sqaroje me sakte, ose t'i konfirmoje ose t'i hedhe poshte supozimet e sjella me siper. Une i solla ashtu sic i di.
    Koha është e maskarenjëve
    Por atdheu i Shqiptarëve

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-05-2006
    Vendndodhja
    Postime
    256
    Shume sakte,
    Do te ishte mire qe nese mjek objektiv te na jepte te dhena me te hollesishme ne lidhje me mbulesen e femres (ne kete rast muslimane), ne menyre qe te bindemi me shume. Do te ishte nje argument plus per t'u lexuar!

Citim Postuar më parë nga Alienated Lexo Postimin
    Midis rreshtash e ndoqa pak kete teme dhe dua te jap nje pergjigje per njeren nga pikat qe me se shumti ishin kapur antaret.

Mbulesa per temperaturat e ftohta nuk kontestohej shume, por eshte mese normale qe kontestohej mbulesa ne 40 grade celsius.

Me ka rastisur disa here qe gjate diteve te nxehta te veres ne TV te ndjek keshillen e mjekut qe "te evitojme daljen ne diell nga ora 11 deri ne ora 17", ose "te mbulojme koken" per t'u mbrojtur nga rrezet Ultra Vjollce qe gjate temperaturave mbi 38 jane shume te rrezikshme per trurin e njeriut.

Njesoj, ne nje gazete mjekesore (jo fetare, thjeshte mjekesore) qe s'di nga m'u shfaq ne poste diku ne vitin 2006, thuhej qe mbulesa e kokes te mbron nga kanceri ne tru, qe shkaktohet nga rrezet Ultra V te Diellit gjate diteve te nxehta te veres.

Ndoshta ndonje qe njeh me mire keto dukuri (fiziken, mjekesine, etj) mund t'i sqaroje me sakte, ose t'i konfirmoje ose t'i hedhe poshte supozimet e sjella me siper. Une i solla ashtu sic i di.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-05-2006
    Vendndodhja
    Postime
    256
    dea_07,
    Gjithcka qe the me lart jane mendimet e tua personale, dhe nuk te cenon dot askush, por do te ishte me mire qe te dihet se ku dhe si te thuhen.
    Me fal qe po nderhyj, por do te flas brenda fjaleve te tua:

Do te ishte shume gabim mendimi nga dikush (po flas per femrat muslimane ketu) qe nje femer e mbuluar mund te jete me e zgjuar, me e devotshme, me serioze, me e sinqerte ose me e ndershme...

Pikat qe une do te shtroj me poshte kane te bejne me ato vlera te cilat nje besimtareje te sinqerte i jep vlere mbulimi me shamine islame:
    1. Ne Islam mbulese e femres muslimane konsiderohet mbulimi i pjeseve te turpshme te femres, qe ne Islam per femren i tere trupi i saj konsiderohet i turpshem, qe mund te preket dhe "shfrytezohet" vetem nga bashkeshorti i saj legal.
    2. Detyrimi me mbulese nga Kur'ani i femres muslimane konsiderohet vetem nje shami mbi koke, dhe pastaj mund te rrije me fustan te gjate dhe veshje me menge te gjata (mund te jene te holla per vere por jo te tejdukshme qe te shikohen pjesa e gjoksit brenda)... Si dicka e obliguar per femren muslimane nuk konsiderohet veshja e tille si p.sh. ne Afganistan (kete e konsideroj une koke e kembe)... por kjo eshte nje tradite thjeshte e vendit, sic i kemi dallimet e veshjeve popullore dhe ne ne Shqiperi.
    3. Femrat muslimane e kane te detyruar mbulesen dhe mbulimin e pjeseve te tyre te turpshme vetem kur dalin jashte shtepise, ose kur ne shtepine e saj (dhe te burrit) vijne meshkuj "te huaj" (qe nuk kane lidhje farefisnore ose te drejte per t'u martuar me te - besoj me kuptove ketu). Nderkohe, femra muslimane mund te jete shume e lire ne shtepi para burrit te saj, bile dhe me veshje te shkurtra, sepse jane gjera intime.
    4. Estetika e nje femre muslimane eshte e detyruar, dhe veshja e saj eshte nje estetike e kompletuar ne veshje. Plus kesaj, ajo ka te drejte qe te kujdeset per pamjen e saj, per bukurine e brendshme te saj, per fytyren, faqet, syte, trupin, kembet etj... por ama duke qene pjese intime, ne Islam lejohet qe t'i shohe vetem burri i saj, per arsye qe te mos behet objekt shikimi dhe "tundimi" nga meshkujt e tjere (Zoti na ruajte nga syri i keq). Te gjithe muslimanet, kur shikojne dicka te bukur thone: MashaAllah (cfare ka dashur Zoti ka krijuar te bukur), qe te mos e marrim mesysh.

Dua te tregoj tani disa nga vlerat e femrave muslimane, ne menyre qe ta besh vet dallim me femrat e tjera (te besimeve te tjera, ose ateiste):
    1. Femra muslimane e mbuluar, mbron me shamine dhe veshjen e gjate pjeset e saj te turpshme,
    2. Femra me shami eshte me pak e predispozuar qe te jete objekt ngacmimi nga meshkujt, sepse nuk ka te dala pjese te turpshme te saj,
    3. Femra muslimane me shami e di pozicionin e vet te caktuar nga Islami, e kam fjalen per pozicionin e saj si nene, si moter, si prind, si shoqe, etj... dhe nuk perpiqet te luaje rolin e mashkullit ose te beje pune te mashkullit ("barazia" e eger komuniste).
    4. Femren muslimane me shami e kam krahasuar ne nje mesazh tjeter me lepiresen (qe po te jete e mbuluar me qesen, nuk i afrohet asnje armik per ta "ngrene"; ndersa ne momentin sapo i hiqet qesja, ne kete rast mbulesa, te gjithe armiqte (meshkujt ne kete rast) i turren kush e kush te shfrytezoje kafsherisht bukurite e saj, duke i folur ne rruge mes njerezve (qe eshte nencmim per femren), duke "i propozuar" per te kaluar nje kohe se bashku si te dashur, duke i fishkellyer etj. Nje te vertete te tille e ke dhe te filmi i perkthyer dhe ne shqip "Nusja nga Danimarka".
    5. Mbulesa e femres muslimane nuk eshte thjesht nje detyrim ose veshje vetem per muslimanet, por kjo ka qene (them: ka qene) obligim dhe per femrat e krishtera, cifute etj. Gjithashtu nese shikon filmat perendimore te fillimit te shekullit XX shume aktore dhe femra perendimore kane vene shami mbi koke. Mund ta mendojme pse? Kete lloj mbulese qe e mbajne femrat muslimane qe ne fillim te Islamit, kohet e sotme dhe deri ne fund te kesaj jete, e kane mbajtur dhe femra te krishtera dhe cifute si, Maria (Merjemja), Nene Tereza etj.
    6. Mbulesa e femrave muslimane (edhe pse me baze fetare) zbatohet dhe nga femrat "moderne", qofte nje shami mbi koke, qofte nje shall mbi koke etj., te cilat mund te perdoren gjate kohes kur dielli bie si sac mbi koke, ose per t'u mbrojtur nga dukurite e tjera atmosferike.
    7. Femra muslimane, duke mbajtur mbulesen islame tregon qe ka nje devotshmeri me te larte ndaj Zotit (jo si murgeshat qe kete dashuri e tregojne duke qendruar beqare), dhe ne kete menyre ndalohet nga shume vepra te cilat mund te cenojne qendrimin e saj fetar, social, edukativ dhe moral.

Mendoj se te dhashe nje pasqyre me te gjere dhe me te kuptueshme mbi vlerat e mbuleses se femrave muslimane.

Zoti na ruajte!
    Gjithe te mirat!
    Orientalisti!

P.S. Qellimi eshte te kuptohet thellesisht mbulesa e femres muslimane. Eshte e drejte e seciles pastaj qe ta pranoje si te drejte apo jo. Por, brenda kesaj teme, do te doja te dija nga njerezit e tjere (femra dhe meshkuj) se cilat jane sipas tyre te metat e mbuleses se femres muslimane, te bazuar ne fakte fetare dhe shkencore.

[QUOTE=dea_07;2249418]
    Citim Postuar më parë nga buja_20 Lexo Postimin

-si është femra muslimane me vlerë ?

Nuk thashe qe femra muslimane nuk ka vlera, por dhe ne qe s'mbulohemi koke e kembe mund te kemi dhe me shume vlera te pelqen apo s'te pelqen ty.

E kam fjalen per vlerat morale, por edhe ato estetike. E kam cik merak estetiken lol.

Gjithashtu respekto besimet e tjera, gje qe mungon te nje pjese e mire e juaja. Po shfaqni shenja egoizmi dhe vetvleresimi te tepruar.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Orientalist : 03-05-2009 më 13:25

Faqja 8 prej 11 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Mbulesa të mbronë nga te Ftohtit dhe të Nxehtit !!?
    Nga dallendyshi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-04-2009, 18:47
  2. Mbulesa Ime-kënaqësia Ime-mburrja Ime
    Nga llokumi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 26-03-2006, 14:27
  3. Gruaja në Islam
    Nga Acid_Burn në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 22-08-2005, 09:39
  4. Ngrijnë nga të ftohtit dhe uria
    Nga Beqari002 në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 18-02-2003, 07:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •