Close
Faqja 7 prej 11 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 104
    Wãy øf tħé Ðàwņ Maska e _Elena_
    Anëtarësuar
    06-02-2006
    Postime
    975
    Citim Postuar më parë nga shkodranja.1 Lexo Postimin
    selam te gjithave.une jam e mbuluar dhe si ne vere si ne dimer nuk e kam problem fare mbulesen se elhamdulilah ma lehteson Allahu por si i bahet halli juaj qe ju digjen lekurat veres nga dielli?????????????????
    Po ju tregoj nje rast erdhi njeher nje i huaj ne shqiperi dhe kur e pyeten per vajzat shqiptare tha: Keshtu sic vishen vajzat shqiptare tek ne vetem prostitutat vishen.
    Pastaj ju vuani qe tju thojne cunat ndonje llaf rrugeve sa sdini qe me zbulu par e ma par,
    TE SHKRETAT JU
    Dhe per pak humba shancin te lexoja kete postim,flm zotit buja_20 qe e kishte cituar.

Nuk eshte problem djegja e lekures nga dielli,mos u shqeteso ti,bota perparon dhe ka gjetur menyren se si te mbrosh lekuren nga dielli.
    Kush te tha ty zonje qe ne vuajm per llafet e cunave?
    Me ate medalitet jeni rritur,aq kuptoni dhe aq thoni.
    Ti,qe je e mbuluar koke e kembe dhe je kaq besimtare,cne qe hyn ne internet dhe flet me meshkuj/njerez te panjofur???
    Jo moj xhan se sjemi te shkreta,perkundrazi...
    Ľøšŧ ïŋ Ťħøûġħŧ

나는 당신이 정말 싫어

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-05-2006
    Vendndodhja
    Në zemër të Tiranës (për disa kohë)
    Postime
    256
    Pershendetje _Elena_,
    Jam ne pritje te pergjigjes tuaj per mesazhin tim.
    Apo nuk e pate me lart?

Citim Postuar më parë nga _Elena_ Lexo Postimin
    Dhe per pak humba shancin te lexoja kete postim,flm zotit buja_20 qe e kishte cituar.

Nuk eshte problem djegja e lekures nga dielli,mos u shqeteso ti,bota perparon dhe ka gjetur menyren se si te mbrosh lekuren nga dielli.
    Ti,qe je e mbuluar koke e kembe dhe je kaq besimtare,cne qe hyn ne internet dhe flet me meshkuj/njerez te panjofur???

i/e regjistruar Maska e burbuqe1
    Anëtarësuar
    23-11-2007
    Postime
    197
    Selam
    Sa here qe hapet nje teme per mbulesen e pamundur te mos lexosh komente nga me te ndryshmet, pa u kursyer edhe fyrjet gjoja "vetem shprehim mendimin tone".

Deri kur do te vazhdoje qe abnormalja ( zhveshja, shfernimi ...) te duket me normale se gjithkcka tjeter.

Nje ta keni te sigurt, se ka kaluar ajo kohe qe femra eshte mbuluar me dhune apo imponim, tash ka ardhe kohe tjeter. Ato, perkundrazi luftojne per tu mbuluar ( shumica jane studente edhe shume te suksesshme ...) Po. Sakrifikojne shkollimin, sidomos ne shkolla te mesme (gje qe eshte absurde te ju mohohet !!! ), sakrifikojne vendet e punes, raportet familjare, e shume e shume sfida te panevojshme fare.

A keni menduar ndonjeher pse nuk zmbrapsen, pas gjithe atyre sfidave ?!!...ju mohohen te drejtat me elementare !!!

Momentet qe i përjetojne, krenaria qe ju shtohet, nderimi qe ju behet, kenaqesine, embelsine e besimit qe e shijojne nuk zevendesohet me asgje tjeter ne bote!
    Modeste, vec sa behen edhe me te bukura ( kete e verejn vec besimtaret, nurin ne fytyra ) Jane te vedijshme qe vlejne shume, respektojne dhe jane te bindura qe Krijuesi i tyre cdo dispozite e ka vene ne favorin e tyre.

Mbulesa eshte nderim per to, edhe pse pak jane te tjere qe mund ta kuptojne kete...

i/e regjistruar Maska e buja_20
    Anëtarësuar
    13-03-2009
    Postime
    263
    Citim Postuar më parë nga _Elena_ Lexo Postimin

elena je vërtet jo e kulturuar mirë pa respekt...hajt na trego ku e e pa që ajo motra flet me meshkuj???
    ajo ka të drejtë të mësoj fenë në internet dhe nuk i ndalohet të të tregoj ty që është e lumtur me mbules !!

ti pra thave që femrat muslimane detyrohen e ndëgjove përgjigjen prej një motre muslimane se si ndjehet ajo me mbules a nuk të mjafton një përgjigje e tillë për të parë se a vërtet femrat muslimane detyrohen për mbules???

e kush mund të të tregoj ty më mirë për këtë pyetja ?? normal që ajo që mbulohet të tregon edhe e ndëgjove përgjigjen çka don më shumë?
    pra me këtë përgjigje të asaj motrës fjalët tua u hodhën në korpë sepse e thave një pretendim pa e pyetur vet një femër muslimane se pse ajo e mban mbulesën dhe a është e detyruar edhe a ështe e lumtur me mbules!!!!

përshendetje
    Ndryshuar për herë të fundit nga buja_20 : 02-05-2009 më 06:35

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    13-11-2004
    Postime
    125
    Nese deshironi qe te ruani veten tuaj gjate stineve te ndryshme duhet te keni kujdes me veshjen .
    Gjate stines se nxehte si per meshkujt ashtu edhe per femrat preferohen kapele te ndryshme, por me strehe perpara.
    Per femrat zgjedhja eshte e lehte sepse ka me shumllojshmeri kapelesh,duke filluar nga ato me kashte ,najloni,sintetike,plastke etj etj . Gjithashtu preferohen edhe syzet e diellit sidomos tek femrat, te cilat mbrojne syte dhe lekuren rreth syve qe te mos krijohen rrudha.
    Ne stinen e dimrit femrat dhe meshkujt duhet te perdorin kapuce te trashe prej leshi ose pambuku sepse jane me efikas ne mbrojtjen nga i ftohti, por ne rast se ju ze shiu ose bora papritur mund te vendosni ne koke shallin tuaj per t’ju mbrojtur sa me mire.

Mbetshi me shendet

maraklije Maska e bombona
    Anëtarësuar
    09-02-2009
    Vendndodhja
    ne shkoder,ne shtepin time
    Postime
    4,714
    Citim Postuar më parë nga brezi97 Lexo Postimin
    Nese deshironi qe te ruani veten tuaj gjate stineve te ndryshme duhet te keni kujdes me veshjen .
    Gjate stines se nxehte si per meshkujt ashtu edhe per femrat preferohen kapele te ndryshme, por me strehe perpara.
    Per femrat zgjedhja eshte e lehte sepse ka me shumllojshmeri kapelesh,duke filluar nga ato me kashte ,najloni,sintetike,plastke etj etj . Gjithashtu preferohen edhe syzet e diellit sidomos tek femrat, te cilat mbrojne syte dhe lekuren rreth syve qe te mos krijohen rrudha.
    Ne stinen e dimrit femrat dhe meshkujt duhet te perdorin kapuce te trashe prej leshi ose pambuku sepse jane me efikas ne mbrojtjen nga i ftohti, por ne rast se ju ze shiu ose bora papritur mund te vendosni ne koke shallin tuaj per t’ju mbrojtur sa me mire.

Mbetshi me shendet

mendoj se ky komenti yt duhet derguar tek ''keshillat per tu veshur''dhe jo ketu
    me falni po ja keni futur kot
    meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-05-2006
    Vendndodhja
    Në zemër të Tiranës (për disa kohë)
    Postime
    256
    Citim Postuar më parë nga brezi97 Lexo Postimin

Mbetshi me shendet
    Bombona, besoj se e kuptova per vete thelbin e shkrimit, dhe kam pershtypjen se ndoshta je ngaterruar diku dhe e ke keqkuptuar.
    Ne thelb (te rrish te mendosh), po t'i mendosh mire keto fjale, per mua kane shume domethenie dhe kane te bejne posacerisht me temen, vetem se te trajtuar ne menyre "laike" dhe "moderne". A te pelqen keshtu?

Wãy øf tħé Ðàwņ Maska e _Elena_
    Anëtarësuar
    06-02-2006
    Postime
    975
    Citim Postuar më parë nga Orientalist Lexo Postimin
    7. Nuk e mora vesh se ke pyete per moshen, mua apo buja_20, por une jam 31 vjec, jam familjar, me arsim te larte, etj. Po ju?

Shpresoj qe te te kem sqaruar disi ne pergjigjet e mia.
    Ishit shume i qarte ne ato qe ju besoni,ju falenderoj per sqarimin.
    Qellimi im qe pyeta per moshen ishte qe te di dhe une me ca moshe po bisedoj rreth fes.
    Flm per pergjigjet qe me keni dhene.

Citim Postuar më parë nga buja_20 Lexo Postimin
    elena je vërtet jo e kulturuar mirë pa respekt...hajt na trego ku e e pa që ajo motra flet me meshkuj???
    ajo ka të drejtë të mësoj fenë në internet dhe nuk i ndalohet të të tregoj ty që është e lumtur me mbules !!

ti pra thave që femrat muslimane detyrohen e ndëgjove përgjigjen prej një motre muslimane se si ndjehet ajo me mbules a nuk të mjafton një përgjigje e tillë për të parë se a vërtet femrat muslimane detyrohen për mbules???

e kush mund të të tregoj ty më mirë për këtë pyetja ?? normal që ajo që mbulohet të tregon edhe e ndëgjove përgjigjen çka don më shumë?
    pra me këtë përgjigje të asaj motrës fjalët tua u hodhën në korpë sepse e thave një pretendim pa e pyetur vet një femër muslimane se pse ajo e mban mbulesën dhe a është e detyruar edhe a ështe e lumtur me mbules!!!!

përshendetje
    Flm per mendimin qe krijuat ndaj meje.
    Ajo motra qe thua ti,me sa e shikon eshte ne F/Sh,flet me ty apo me tjetrin.
    Perdor internetin qe do te thot se mund te bej gjithcka.
    Mos me thuaj qe ngeli te mesoj fene ne internet se kane dal dhe libra ne shitje.
    Dhe me qe ato femrat islame jane kaq te turpshe/ndershme sa ju thoni atehere eshte per tu habitur qe arrijn te perdorin faqe interneti dhe te bashkbisedojn me njeres te panjohur.Ne rastin tone,ajo motra qe thua ti eshte duke biseduar me ne,dhe nuk pash aspak turp tek ajo por perkundrazi nje fjalor i cili te them te drejten me beri te qesh.

P.s Tek postimi im i pare te kjo teme une dhash thjesht mendimin tim,ate qe une besoj dhe ju nuk keni arsye tu ngelet hatri.
    Ju nuk ndryshoni dot ate qe une besoj po ashtu dhe une per ju!
    Te gjithe kemi te drejt te japim mendimin tone pa arritur ne debate per sa i perket fese.

Ju uroj gjithe te mirat!
    Ľøšŧ ïŋ Ťħøûġħŧ

나는 당신이 정말 싫어

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga INFINITY© Lexo Postimin
    xhenneta me fal, ke te drejte, ti je ajo Miss-ja/Mjeke/E pasur/E virgjer++++.

Po mire, kur ti nuk mban per vete, pse propagandon kaq shume pro kesaj?!

"BENI SI THEM UNE, POR MOS BENI SIC BEJ UNE".

Edhe une te pershendes shume ngrohtesisht.
    Pse sthua ti se kjo femer na paska rene nga qielli.

lol
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar Maska e buja_20
    Anëtarësuar
    13-03-2009
    Postime
    263
    Elena
    Perdor internetin qe do te thot se mund te bej gjithcka.
    Mos me thuaj qe ngeli te mesoj fene ne internet se kane dal dhe libra ne shitje.
    Dhe me qe ato femrat islame jane kaq te turpshe/ndershme sa ju thoni atehere eshte per tu habitur qe arrijn te perdorin faqe interneti dhe te bashkbisedojn me njeres te panjohur.
    ok tash mos fillo të mësosh të tjerët çka duhet të bëjnë ku ta mësojnë fenë çka mund te¨ndodhë por ri te mednimi yt e mos thauj mendimi im është kështu pastaj në fund të fjalis si edhe ne postimin e parë jeni të prapambetur edhe deshta të ju kujtoj se jemi në vitin 2009..thauj nuk dua të ju ofendoj e në përfundim të postimit ofendon..nuk ishte se vetëm deshte të japësh mendimin tën por ishte¨që deshe të provokosh pa ditur gjë ...

ti e kërkove pyetjen tënde a detyrohet femra muslimane per mbules e përgjigjjen e ndegjove ...ti akuzove fenë islame si traditë e ndëgjove nga ne se nuk është tradit por ligj nga Zoti ...ti na kujtove se jemi në vitin 2009 të falënderojmë për datën që na dhe se nuk e dishim se kemi vitn 2009....pretendove femra muslimane detyrohet per mbules more përgjigje ...
    a ka ajo motra muslimane turp a nuk ka nuk më intereson por e pash që ishte e lumtur me mbules dhe të dha përgjigje...

P.s Tek postimi im i pare te kjo teme une dhash thjesht mendimin tim,ate qe une besoj dhe ju nuk keni arsye tu ngelet hatri.
    Ju nuk ndryshoni dot ate qe une besoj po ashtu dhe une per ju!
    popo por nuk është e drejtë që në mendimin tënd të ketë ofendim duke thënë se trembeke prej atyre që mbulohen nuk kishe nevoj edhenëse kjo është e vërtet...
    të kishe thënë mua thjesht nuk më pëlqen mbulesa që përdroin ato femra muslimane ather nuk do të kishe parë ndonjë kundërpërgjigje por ti e teprove me mendimin tënd duke na kujtuar neve vitin 2009 e duke shklruar që tembesh prej atyre ...

Te gjithe kemi te drejt te japim mendimin tone pa arritur ne debate per sa i perket fese.
    po normal por duet të kujdesemi se çfar mendimi japim dhe a e themi vërtet vetëm mendimin tonë apo edhe kujtojmë dikujt që kemi vitn 2009

përshendetje

Faqja 7 prej 11 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Mbulesa të mbronë nga te Ftohtit dhe të Nxehtit !!?
    Nga dallendyshi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-04-2009, 18:47
  2. Mbulesa Ime-kënaqësia Ime-mburrja Ime
    Nga llokumi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 26-03-2006, 14:27
  3. Gruaja në Islam
    Nga Acid_Burn në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 22-08-2005, 09:39
  4. Ngrijnë nga të ftohtit dhe uria
    Nga Beqari002 në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 18-02-2003, 07:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •