Close
Faqja 3 prej 11 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 104
    don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    O pejgamber, thuaju grave tuaja, bijave tuaja dhe grave të besimtarëve le t'i vënë shamitë e veta mbi trupin e tyre, sepse kjo është më afër që ato të njihen se nuk janë rrugaçe e të mos ofendohen
    Dmth femrat qe nuk vene shami konsiderohen si rrugace!?

Njerez te lashte.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga buja_20 Lexo Postimin
    tash elena më lër të them edhe unë medimin tim..

sipas logjikës time nuk është në rregull që një grua të vesh pantolla e të tregoj formën e saj të trupit sepse secila femër që vesh pantolla ajo është sipas logjikes time një femër që i duket mirë nëse meshkujt në rrugë e shikojjnë në vende të tupshme e kur meshkujt e lavderojnën me veten e tyre ato femra e ajo femër kënaqet kështu e ne e dimë se si quhen këta femra por nuk ua them emrin më mirë...
    edhe sipas logjikes time nuk është në rregull që një femër ta rekllamojë gjoksin e saj të vesh tesha të ngushta e të tregoj sa të mëdhaja i ka etj..edhe me ata femra që tregojnë gjoksin e tyre duke veshur maica të ngushta e duke treguar gjysmen e gjoskit për ti reklamuar pjesët e tupshme që i kan me ata femra nuk është diçka në rregull....

përshendetje
    Mire e keni ju. Ja grate tuaja i mbuluat, i shpetuat nga mekati ,po ju? Kur dilni jashte dhe shikoni ato femra e botes te zhveshura ? Si ja beni? Filloni e fantazoni grate e botes? Me mire mbylluni ne shtepi ose shkoni jetoni ne Arabi, se keq e keni punen.
    Feelings change - memories don't.

ShkOdrAne ForEver Maska e Adaes
    Anëtarësuar
    06-01-2009
    Vendndodhja
    HeRe... TheRe... NoWheRe...
    Postime
    1,251

Disa pergjigje per ekstremistet

Citim Postuar më parë nga b3s1 Lexo Postimin
    Pershendetje ADAES...

Deshta me u nderlidh me ty personalisht per disa gjera qe i shenon nga urrejta dhe padituria...

Shamine nuk e mbajn vetem femrat muslimane,shamine e gjen edhe tek femrat e krishtera ( motrat e kishes- apo murgeshat ),
    e gjen edhe tek femrat qifute,
    e gjen edhe tek femrat hinduse,
    e gjen edhe tek femrat budiste... etj etj...

Po e shoh qe shume po tu dhimbsen qe "ato te shkretat piqen ne hell"...

Eshte nje fjale e urte qe thote" Veq budalla nuk djersitet,nuk ka qka qet djers sepse eshte budalla ",medito rreth kesaj fjale te urt,ndoshta e gjen vehten...

Ne viset arabe ku eshte temperatura shume e lart,jo vetem femrat qe mbulohen por edhe mashkujt nese ki mujt me e vrejt, kur udhetojn me deve e me karvane...

Mos te ka pengu shamia e Nenes Tereze, apo Indira Gandit apo edhe e Benazir Bhutos????????

Nese e sheh shamine dhe e urren nga kendveshtrimi Islam, atehere duhet qe ta urresh edhe nga kendveshtrimi i feve te tjera...

Nese e urren edhe nga ky kendveshtrim atehere qenke ateiste, edhe nuk te lejohet te postosh tek nenforumi i komunitet musliman, kete nuk e them une,por rregullat e forumit...

kalo bukur, lexo me shume...
    Nuk me ben as urrejtja e as padituria te them ate qe mendoj dhe qe jetoj
    Shum e bukur titulli i postimit,por ke gabu person!

Nuk e urrej shamine,skam pse! Mu nuk me kan detyru me e vu nojher, dhe nga mosdashja te kem arritur ne urrejtje!

Perderisa qenka puna kshu,qe qenka e ndaluar per ateistet te postosh ne kte nenforum,ateher ky eshte postimi i fundit kto,po kto rregulla jane budallalliqe per te mos diskutuar ose thene ate qe mendon per dicka te caktuar. Dhe kjo eshte shtypje e te drejtes se fjales

Gjths dhash mendimin tim dhe nga kendveshtrimi qe i shoh un gjerat dhe qe po jetoj perdite... Diskutim te mbare per ata qe kane te drejte te postojne ne kte teme

Citim Postuar më parë nga dea_07 Lexo Postimin
    Mire e keni ju. Ja grate tuaja i mbuluat, i shpetuat nga mekati ,po ju? Kur dilni jashte dhe shikoni ato femra e botes te zhveshura ? Si ja beni? Filloni e fantazoni grate e botes? Me mire mbylluni ne shtepi ose shkoni jetoni ne Arabi, se keq e keni punen.

Dea mos i kundershto kto robt te ky nenforum,e mos thuj ate qe mendon ose qe te duket realitet,shkurt muhabeti mos i shif gjerat me sy real te ditve te sotme,se na fyhen!!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Adaes : 01-05-2009 më 10:40
    Really Dude... Get A Life!!!

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga dea_07 Lexo Postimin
    Shkurtimisht nje permbledhje e te gjitha budalliqeve qe shkruhen per kte teme (veshja e grave) behet e gjitha sepse, nje femer nese tregon format e trupit apo del gjysem e zhveshur etj etj, mund te ngjalle deshira te zjarrta seksuale te meshkujt. Pra gjithcka behet per te mbajt meshkujt nen kontroll, akoma se ke kap thelbin?

ps; dihet qe arabet jan manjake seksuale, ne cdo chat apo websit ku kam marr pjese edhe ka pas arab si antare, te gjith jargaviteshin pas nje femre qe ekspozonte pak trupin. Ndaj edhe zoti jua ka ndaluar te tille kafsheve qe te shohin femra te civilizuara rrugeve, sepse ndryshe shperthejn perdhunimet ne mase.

Por ne jetojme ne europe.. kshu qe femrat te vishen si te duan, skan pse vishen si femrat arabe qe jetojne ne nje shtet ku nese del me pantallona te shkurtra te perdhunojne kafshet.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Shkurtimisht nje permbledhje e te gjitha budalliqeve qe shkruhen per kte teme (veshja e grave) behet e gjitha sepse, nje femer nese tregon format e trupit apo del gjysem e zhveshur etj etj, mund te ngjalle deshira te zjarrta seksuale te meshkujt. Pra gjithcka behet per te mbajt meshkujt nen kontroll, akoma se ke kap thelbin?

ps; dihet qe arabet jan manjake seksuale, ne cdo chat apo websit ku kam marr pjese edhe ka pas arab si antare, te gjith jargaviteshin pas nje femre qe ekspozonte pak trupin. Ndaj edhe zoti jua ka ndaluar te tille kafsheve qe te shohin femra te civilizuara rrugeve, sepse ndryshe shperthejn perdhunimet ne mase.

Por ne jetojme ne europe.. kshu qe femrat te vishen si te duan, skan pse vishen si femrat arabe qe jetojne ne nje shtet ku nese del me pantallona te shkurtra te perdhunojne kafshet.
    Sa nerva qe ke mer aman.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

.
    E keqja eshte se ata mbajne kontrollin nga grate e tyre, po nga grate e botes?!
    E kam fjalen per keta qe jetojne ne ne vende joislamike.
    Te forte jane si arrijne ta kontrollojne veten.
    Feelings change - memories don't.

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga IL__SANTO Lexo Postimin
    Sa nerva qe ke mer aman.
    Po pi kafe e skam ca bej o lal.

Thashe me vete tjua jap pak idene se pse vishen femrat arabe ne ate menyre, se te gjith debatojne, edhe anashkalojne pikerisht ate qe sduhet lene pas dore.

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar më parë nga shkodranja.1 Lexo Postimin
    selam te gjithave.une jam e mbuluar dhe si ne vere si ne dimer nuk e kam problem fare mbulesen se elhamdulilah ma lehteson Allahu por si i bahet halli juaj qe ju digjen lekurat veres nga dielli?????????????????
    Po ju tregoj nje rast erdhi njeher nje i huaj ne shqiperi dhe kur e pyeten per vajzat shqiptare tha: Keshtu sic vishen vajzat shqiptare tek ne vetem prostitutat vishen.
    Pastaj ju vuani qe tju thojne cunat ndonje llaf rrugeve sa sdini qe me zbulu par e ma par,
    TE SHKRETAT JU
    Kundra djegjes ka kremra te ndryshme zemer.

Veshja nuk e ben femren as te perdale dhe as te moralshme .

Ruaju menjes ,se aty fillon morali dhe jomorali.

Ne temperature 40 ° C eshte mizore te vishesh ne ate menyre.
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Po ju tregoj nje rast erdhi njeher nje i huaj ne shqiperi dhe kur e pyeten per vajzat shqiptare tha: Keshtu sic vishen vajzat shqiptare tek ne vetem prostitutat vishen.
    Ai i huaji qe te paska thene ty ashtu, duket qe i ka ik jeta vetem me prostituta derisa e dika mire edhe stilin e modes qe ndjekin. Kshu qe kur te vije heres tjeter ne shqiperi, thuaj mos te rrije vetem te 15 katshi ne qender te tiranes ku ka vetem prostituta, po te dale neper tirane se ka edhe vende tjera.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-05-2006
    Vendndodhja
    Në zemër të Tiranës (për disa kohë)
    Postime
    256
    Ne kete thenie (ajet) nga Kur'ani ka disa pika qe duhet te trajtohen, qe t'i kuptosh me lehte Apollon.
    1. Ne Islam, sic e kuptove, femrat muslimane e kane te detyruar qe te mbulohen me veshjen islame, qe simbolizon shamine, si dhe mbulimin e pjeseve te turpshme (ne Islam per mashkullin pjese te turpshme konsiderohet pjesa nga siper kerthizes deri ne gjunj, ndersa per femrat i tere trupi i saj, cdo pjese e trupit te saj, konsiderohet si pjese e turpshme).
    2. Te mbuluarit e pjeseve te turpshme te femrave ka qene tradite fetare (dhe eshte ne themel) per te gjitha femrat (te muslimanet me e theksuar).
    3. Ne asnje vend te historise boterore nuk mund te gjesh femra qe kane qene te pambuluara.
    4. Ne Bibel, per femrat e krishtera thuhet qe kur te hyjne ne kishte te vendosin nje mbulese ne koke (sepse ato qe nuk mbulohen konsiderohen prostituta).
    5. Duke qene nje obligim fetar, nenkupton ruajtjen e moralit te femres brenda saj, ruajtjen e moralit te familjes, ruajtjen e shoqerise dhe te vendit ku jeton.
    6. Ne historine njerezore dihet shume mire qe femrat e zbuluara jane njohur si moszbatuese te ligjit fetar, qe nenkupton qe nuk kane pranuar nje urdher hyjnor per te ruajtur moralin e tyre, por kane dashur qe te jene te zbuluara (normalisht se kush femrat e tjera jane te mbuluara dhe njera jo, atehere rrjedhimisht eshte prostitute).
    7. Te kthehemi ne Shqiperi, deri nga fillimi i shekullit 20, edhe femrat e krishtera dhe cifute ne Shqiperi kane qene te mbuluara, saqe dhe kur dilnin jashte shtepise mbuloheshin sepse u vinte turp qe te quheshin prostituta nga njerezit e tjere. Nese shikoni dhe filmat e vjeter perendimore, prape femrat kane qene te mbuluara me nje shami ne koke.
    8. Edhe sot e kesaj dite ka vende ne Shqiperi qe shume femra jane te mbuluara (edhe pse mund t'u kete ngelur si tradite, por ama jane te moralshme). Ketu mund te permendim qe nga Veriu (katoliket e Shkodres), ne Kukes, pastaj katunaret ne Tirane, Durres e Kruje etj.
    9. Nese shikojme ne rruge nje femer te mbuluar me shami (qofte muslimane ose murgeshe katolike) dhe nje femer tjeter te zbuluar (me minifund, me menge zhapone, me veshje te ngushta etj... do te jemi deshmitare qe ato femrat e zbuluara jane me te "goditura" nga shigjetat e syve te meshkujve, dhe mund te jene shkak edhe per denigrimin e meshkujve te moralshem, sepse femrat me bukurite e tyre jane provokative per natyren e meshkujve (kthehuni te pika 1 ku thuhet se cilat jane pjeset e turpshme te femrat).
    10. Nese te mbuluarit e femres me shami (qofshin murgeshat apo muslimanet) konsiderohet prapambeturi (pse ato nuk dalin "lakuqiqe", nuk bejne jete nate, nuk pine alkool dhe droge, nuk jane te shfrenuara, nuk bejne "free sex" etj.), atehere i pergjigjemi: "Morali per kohet moderne konsiderohet si imoralitet, ndersa imoraliteti i vertete konsiderohet si morale".
    11. Mbulesa e femren e dashur "dea_07" nuk rrjedh nga arabet, por nga fete qiellore, ku bejne pjese hebraizmi, krishterimi dhe Islami.
    12. Me ruajtjen e moralit (me moszbulimin e femrave), automatikisht dhe mashkulli e ruan epshin e vet nga pasojat qe mund te rrjedhin.

Sic na quan ti zoteri Apollon "njerez te lashte", pse femrat muslimane mbajne shami mbi supe, mbi koke dhe mbi gjokset e tyre, atehere ki kujdes se mund te te ndodhin sprova te tilla ne veten dhe ne familjen tende.

Une do t'ju konsideroja juve dhe te tjereve qe mendojne si ju Apollon "njerez te lashte" qe mendoni qe me lakuriqesi (sic ju ka lindur nena) te mendoni se beheni "njerez moderne".

Mos harro Apollon, se me prishjen e moralit te nje mashkulli (prishet vetem nje person, vete mashkulli), ndersa me prishjen e moralit te nje femre prishet nje shoqeri (ashtu sikurse me edukaten morale te nje femre edukohet nje shoqeri).
    Te qenurit "i lashte" nuk ka te beje aspak me fene, por ka te beje me mentalitetin si ky i yti mbi njeriun ne pergjithesi, dhe mbi krijesen e quajtur femer ne vecanti.

Gjithe te mirat, ruajeni moralin tuaj!

P.S. Ne kete shkrim ka te beje dhe dicka me ty "dea_07".

Dmth femrat qe nuk vene shami konsiderohen si rrugace!?

Njerez te lashte.

Faqja 3 prej 11 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Mbulesa të mbronë nga te Ftohtit dhe të Nxehtit !!?
    Nga dallendyshi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-04-2009, 18:47
  2. Mbulesa Ime-kënaqësia Ime-mburrja Ime
    Nga llokumi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 26-03-2006, 14:27
  3. Gruaja në Islam
    Nga Acid_Burn në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 22-08-2005, 09:39
  4. Ngrijnë nga të ftohtit dhe uria
    Nga Beqari002 në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 18-02-2003, 07:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •