Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 18 prej 18
    Citim Postuar mė parė nga Duaje Siveten Lexo Postimin
    Shekulli, 06/05/2009

Gomari (nuk) fluturon
    Elton Xhanari

Propaganda kėrkon tė na mbushė mendjen se gomari fluturon, por unė e di qė gomerėt nuk kanė krahė. Maksimumi disa mikrofona pėrpara, dhe njė refren pėr tė recituar.
    Ky nuk eshte vetem fenomen Shqiptar, por ketu tek ne perkthehet ne Tragjedi

me 40 hajdutė Maska e alibaba
    Anėtarėsuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Une femer jam Ali por nuk mohoj biseksualitetin tim. Me kupton tani? Po ti, qe nga do ta rrotullosh nuk e justifikon dot mosdijen tende dhe kontradikten qe ne prezantimin fillestar!
    Aliu shef propagande ne Reich-u e trete, ose shef i Gestapos, ose komandant i SS-ve
    Mua me ngjan me shume me Ali Kimiku ose ose kjo eshte e forte dhe te pershtatet Ali Komiku
    Hahaha kjo ishte shumė e fortė. Kurreshtje dhe fantazi e papame.

Nejse nuk kam gjė kundėr asaj qė mė pėrmend kontradiktėn, kurreshtja e bėn tė vetėn lol
    Adolf ka qenė psedudonim, emri vėrtetė ishte alibab hitler lol inicialet pėrsėri dalin njėsoj A.H.

Por po tė nisem nga kurreshtja dhe fantazia ime, mė dalin shumė kontradikta tek ti saqė ti sado zemėrgjerė qė u paraqite nuk do tė mund t'i pranosh tė gjitha, ndaj t'a lėmė me kaq.

Komunizmi pėr 50 luftoi kundėr Hitlerit. Eh dihet fundi i komunizmit.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga alibaba : 07-05-2009 mė 05:28

Ali Kontradiktori, une verejtjen ta bera duke patur parasysh pikerisht momentin qe ti e pe si kontradiktore dhe te pavend perdorjen e fjales Folklor ne shkrimin e mesiperm, kur une nuk e shof aspak. Dhe ti qe nuk di te shpjegosh emrin tend apo bindjet e tua, nuk e di ku e gjen guximin te merresh me artikuj impenjative si ky?!

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anėtarėsuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet nė Bllog
    1
    Tema eshte teper e gjere dhe me sa duket do te mbyllet pas nja 10 vjetesh... te pakten. Jam 100 % ne nje mendje me stavrin, keshtu qe s`kam me ke hyj ne debate. Vetem nje dicka kam...kritikat qe i keni bere politikes mos i meriton populli shqiptar? Une them po. E keqja eshte ne qelizat tona dhe qe ketej perhapet kanceri qe ne gjuhen moderne quhet "show". Pra s`ka asgje te brendshme. Gjithcka eshte qesharake dhe kjo me se miri duket ne "portokalli". Folklorizmi i semure (perqafime mes burrave e bile puthje, fjale hipokrizie...etj.), pa le pastaj nacionalizmo-patriotizmi i disave qe te shkrin fare se qeshuri, sidomos kur shajne Serbine dhe Greqine (se i kane marre tokat). Po, pse jo Italine qe e ka dashur te gjithen? Pra patriotizem falls. Mllef islamiko-komunisto-enverist. Qyfyre.
    Dhe nuk ngrihen per: varferine, ndotjen e ambjentit, papunesine, mungesat e ujit, dritave........, qe jane problematika kryesore.
    Duaje te afermin tend si veten

Anėtarėsuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    ti qe nuk di te shpjegosh emrin tend apo bindjet e tua, nuk e di ku e gjen guximin te merresh me artikuj impenjative si ky?!
    Po mirė ti Perėndesha Androgjine ēa tė duket vetja ty, tė tė jap unė pėrgjegjėsi pėr emrin dhe foton?? Ėshtė e tepėrt.

Nėse do shpjegime pėr Nazizmin e Shenjtė, hap temė mė vete, dhe tė shpjegoj ēdo gjė.

Ilia ke nje parrulle shume te bukur: "Duaje fqinjin tend si veten" por me sa po shof ti nuk paske nje raport te mire me veten tende (popullin tend) ndaj edhe me fqinjin nuk ke si te kesh raport te mire. Ose nqs ti nuk e mban veten per Shqipetar (por Grek psh) atehere duhet te kishe me teper dashuri per Shqiperine e Shqipetaret meqe jane fqinjet e tu... Artikullin e mesiperm e pelqej shume por ti e shef ne nje kendveshtrim krejt te gabuar (shpresoj jo qellimisht e me keqdashje).
    Persa i perket ortodoksizmave, myslymanizmave, Turqizmave e ku di une cfare tjeter me duken pikpamje komplet te tejkaluara, (vetem greqise i ka ngel ora te Sulltani) dhe meqe Turqia eshte vend fqinj nuk mund ta denigrojme ne kete fare feje, por duhet ta duam si veten. Gjithashtu Italine, Greqine dhe Serbine... Ah po, ne kete pike dua te justifikoj reagimet e forta te Shqipetareve ndaj Serbeve dhe Grekeve (dhe te te shpjegoj pse Jo ndaj Italianeve). Dy shtetet fqinje sot ne 2009-en, kane akoma pretendime territoriale ndaj Shqiperise. Italia jo! Je anakronik djale! Nuk mund te urrejme psh Katalanet sepse na kane pushtuar ne 1200-en.

Ali-o! Meqe ti je jashte teme fare... kam pershtypjen qe edhe fjales Androgjen (jo Androgjin) je tu i dhen nje kuptim te gabuar. Hap me shoku Wikipedian nqs ke alergji nga librat, ene informohu.

Anėtarėsuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Ali-o! Meqe ti je jashte teme fare... kam pershtypjen qe edhe fjales Androgjen (jo Androgjin) je tu i dhen nje kuptim te gabuar. Hap me shoku Wikipedian nqs ke alergji nga librat, ene informohu.
    Flm pėr referencėn. Wikin ua kam lėnė analfabetėve.

Androgjen? Mos do tė dalėsh tek elementet kimike, tė na e bėsh Hidrogjen tash? Mos jep shumė mend se s'paske.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema tė Ngjashme

1. A do tė mund tė jetojmė pėrgjithmonė nė tokė ?
    Nga Action nė forumin Shkenca dhe jeta
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 30-12-2008, 11:26
  2. Ne kemi jetuar me shqiptarė, dhe do vazhdojmė tė jetojmė!
    Nga DYDRINAS nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 01-12-2006, 09:46
  3. Si ta jetojmė Javen e Madhe?
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 10-04-2006, 16:44
  4. Ja si jetojmė tė ngujuar nė kulla 140 vetė tė njė fisi"!!
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 17-11-2004, 21:19
  5. Pse jetojme?
    Nga Failed Rapper nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 110
    Postimi i Fundit: 05-07-2003, 19:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •