King eshte Jude Law. Cold Mountain e ka qare.
King eshte Jude Law. Cold Mountain e ka qare.
HAKUNA MATATA
Tani sa per mos e marre mesysh, lol
HAKUNA MATATA
Goxha trup...
P.s Mos u perkulni shume se nuk duket gje
Ndryshuar për herë të fundit nga My_Soul : 19-01-2005 më 12:13
HAKUNA MATATA
Ja edhe nje tjeter...
HAKUNA MATATA
me gjithe ate lesh nuk ka ku te te bjere syri :Postuar më parë nga My_Soul
...
Sa kam qesh me ate pic # 82 .... nga germove mi dreq ... o Soul![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
auuu c'lesh. s'e dija qe ishte kaq leshtor Xhudoja.
Nje fytyre e bukur, po kaq. Durohet mashkulli i bukur? Adrian Brody (bashke me hunden e tij) eshte shume here me shume mashkull se ky.
Nejse mendimi im ky....Nicole Kidman hyjneshe si gjithmone; fytyra, lekura, trupi, veshjet e saj perhere me shume gusto. I ben te gjitha te jene te padukshme para saj.
Tek posti 84 me ngjau pak me Xhanluken... qe meqe e permendet nuk kam degjuar cicerime te re nga ai ka kohe.
E vecanta Xhudes eshte se ka fytyre simetrike e mbi te gjitha sy depertues (a girl can fantasize you know)
Toleranca, eleksiri i lirisë.
ja kush me kupton mua! po he mi kuqe qe mi artikulon mendimet sic dua une fol ti fol...ene nje mashkull i bukur ne krah e te pyesesh "po zoti pse e beri femren" pastajPostuar më parë nga Kuqalashja
nicole eshte shume e mire, si ja ben te jete aq modeste though ne nje vend si holli-vuud?
u se mu kujtua, ja pe fustanken e marteses MRs. Trump? ca njerez s'kane c'bejne me parate per zotin
evitoj te shikoj lajme mbi Trump e turmen e budallenjve qe e ndjekin pas, po dje ngado qe e ktheje tv, vetem per Trump e dashnoren e tij (who looks like a bat by the way) jepte...Kapa vetem ate qe fustani i dasmes peshonte 50 lbs. Kaq mjaftonte.Postuar më parë nga Larsus
Pastaj u kenaqa me viktimat e "american idol"Mary Roach (ajo e fundit fare qe degjonte zera) is going to be the new William Hung.
Krijoni Kontakt