Si iu duk "Golden Globe", shoqnija ? Mua s'më pëlqeu edhe aq, përveç disa momenteve. Veçoj : Robin Williams, Jamie Fox , Nicole Kidman ( që me rrezatimin e saj më nxorri gjumin sonte...lol )...e s'mbaj mend tjetër....
Si iu duk "Golden Globe", shoqnija ? Mua s'më pëlqeu edhe aq, përveç disa momenteve. Veçoj : Robin Williams, Jamie Fox , Nicole Kidman ( që me rrezatimin e saj më nxorri gjumin sonte...lol )...e s'mbaj mend tjetër....
Where does a thought go when it's forgotten?
Mire Mire Korazon .... por jo shume mire ... ka dhe akoma me mire lol
Robin Williams .... komik i madh eshte
Jamie Fox --- Yeahh baby we did it ....
Sa per Nicole ... se pashe ate ne fund ... i had to go to the " zyre " ....
Ato " Desperate Housewives " .... mu be "qefi " qe fituan dhe ato lol
Best Actress in a Musical or Comedy Series
Teri Hatcher Desperate Housewives
dhe Best Actress in a Motion Picture Drama
Hilary Swank, Million Dollar Baby ..... K'te Hilaryn se dija une qe kishte per burre Chad Lowe .. te vllain e Robit lol e pe sa nuk qau ne fund ... " Baby u r everything " -- tha ajo lol
Moj po Xhekun sec ma zuri syri per 1 sec .. me bene gje syte mua apo ??![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
E dija! I kam parë të dy, natën që morri çmim ajo tek "Boys Don't cry", e ai e përqafonte dhe qante...Apo e kam gabim?Postuar më parë nga PINK
Vëllai i kujt është ai, se nuk e morra vesh .
Charlize Theron ne Golden Globe
HAKUNA MATATA
Rene ishte bere kocke e lekure, te vinte keq.
HAKUNA MATATA
Te bukura fotot! Atje paske qenë My soll, që i paske marrë kaq shpejt?
Pse, bukur dukej Reneja, s'ke çthua. Por Nicole Kidman rrezatonte. Mrekulli është ajo femër. Edhe fustanin të tillë e kish.
Charlize, mund të dukej edhe më bukur.
Ndërsa Hillary Swank-un, s'e shoh dot, qëkurse kam parë atë film të tmerrshëm. Ajajajaaaa.....
"Yjet" e vërtetë nuk i pashë mbrëme. Të presim natën e Oscar-ëve.
S'e harrova të shtoj... Pavarësisht nga ç'shkruaj këtu, ndonjë kritikë të vogël , mbrëmë të gjithë shkëlqenin.
O corazone, shife mi sa perfekte duket charlize, kurse zelwegger si ato katunaret qe i kap kap dielli vetem ne fytyre dhe trupi i bardhe :P
Rob Lowe eshte ai qe ka pas lujt te West Wing me sy bojqielli dhe e hoqen pastaj.
Une per vete u kenaqa qe ia dhane cmimin Jamie Foxit, ishalla po mer edhe Oscarin. Ai filmi "Ray" ishte tamam kryeveper!
Filmi me i mire i huaj fitoi filmi spanjoll "Mar adentro" (Jasht ne det) i Alejandro Amenábar eshte film i mbeshtetur mbi nje histori te vertete.
Ramon Sampedro ( i interpretuar nga Javier Bardem nje nga kandidatet per Oscar) kishte pothuaj 30 vjet i paralizuar ne nje krevat dhe kujdesej familja per te. Dritarja vetme per tu lidhur me boten eshte dritarja e dhomes se tij, bashke me detin neper te cilin ai udhetoi shume dhe ku i ndodhi dhe aksidenti qe i nderpreu rinine.
Qe atehere , e vetmja deshire e tij ishte ti jepte fund jetes se tij ne menyre te denje. Ardhja e dy grave do ndryshonte boten e tij: Julia, avokatja qe mbeshtet luften e tij per te vdekur dhe Rosa , nje komshije e fshatit e cila tentonte ta bindte qe te jetosh ja vlen.
Personaliteti i admirueshem i Ramonit i ben per vete te dyja aq sa te rrezikojne veten duke e ndihmuar.
Ai e dinte qe vetem dikush qe e donte me te vertete do ta ndihmonte qe te bente udhetimin e fundit.
Ramoni kerkon ti sjellin nje raport uji me cianur vendos nje kamer shtepie dhe deklaron se po helmohet me deshiren e tij dhe pi me nje pipe ujin me cianur dhe i jep fund jetes se tij.
Ne realitet para nje jave ne ekranet e Tv ka dale mikja qe i ka pregatitur goten me cianur dhe tani mbas kaq vjetesh ajo delaroi qe e ka bere sepsene Spanje ka dale ligji qe nuk denohet sepse vdekja eshte e nenshkruar nga personi (nepermjet videokameres) .
Filmi do kishte dale shume me i plote nqse mikja e Ramonit do kishte bashkpunuar por ajo nuk ka pranuar me pare sepse trembej nga denimi qe mund te merrte per vrasjen e nje personi.
Filmi eshte quajtur si poezia e jetes dhe vdekjes
Ne foto
Mikja Ramona qe e ndihmoi te vdiste
Tek foto tjeter eshte aktori ne nje skene te filmit ( ne te njeten menyre ka pire dhe helmin si ne kete foto)
Ne krevat (me telefon) eshte Ramon Sampedro
Firma ime eshte : SHQIPTARE
"Mar adentro" (Out of the sea) eshte film i MADH dhe vjet ne "Mostra di Venezia" fitoi Luanin e Argjendë. Në Europe do te dale gjate 2005-es, ndaj pa me te voglin dyshim, do te jete ne TOP10 e filmave te mi te preferuar-2005.
Javier Bardem
Siç i thoni ju , nga anët tuaja..."veri hat"...(lol)
Krijoni Kontakt