Close
Faqja 14 prej 26 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 260
    Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Citim Postuar më parë nga Manulaki
    me pelqeu shume Johny Depp, sidomos papioni me ate shenjen e pirateve, ishte shume origjinal Nuk po them se ishte i bukur, por ishte shume origjinal!
    .

Pse është vërtet pirat Johny Depp?
    Where does a thought go when it's forgotten?

Citim Postuar më parë nga MI CORAZON
    Nuk thashe se eshte pirat, por se eshte origjinal. Fjala "pirat" ne gjuhen e perditshme te komunikimit do te kishte kuptimin "hileqar, i shkathet", dhe une nuk e di a i ka Johny keto cilesi.
    Te shpëtohesh do të thotë të transformohesh prej Perendise, të ribëhesh ashtu siç Ai donte që ne të ishim që nga fillimi!

i/e regjistruar Maska e forever
    Anëtarësuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    new york
    Postime
    396
    po ti s'e ke pa ate filmin me pirate ku i dridhej dora atij? shume qime kishte lene per shijet e mia....dhe gruaja shume puder kishte vene...e tip, tip eshte, megjithese jo tipi im
    Liebe! liebe, lass mich los!

Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    me pelqeu shume Johny Depp, sidomos papioni me ate shenjen e pirateve, ishte shume origjinal
    Manulaki, për dy pare spec s'do prishemi , apo jo.
    Por atë që ke shkruar më sipër nuk di ta komentoj ndryshe.

J. Depp më ka pëlqyer vetëm në rolin e " Eduardo durgërshonës" (lol) . PIKE !

Manulaki, për dy pare spec s'do prishemi , apo jo.
    Por atë që ke shkruar më sipër nuk di ta komentoj ndryshe.

J. Depp më ka pëlqyer vetëm në rolin e " Eduardo durgërshonës" (lol) . PIKE !

Mua me ka pelqyer jashte mase shume ne "Piratet e Karaibeve" dhe nuk me durohet sa ta shoh ne "Finding Neverland" sepse me pelqejne shume keto perrallat, fantazite...etj shkrime,filma te ketij lloji.
    Kete filmin qe thua ti nuk e kam pare dhe nuk di c'te them. Por ai eshte aktor shume i mire.
    Te shpëtohesh do të thotë të transformohesh prej Perendise, të ribëhesh ashtu siç Ai donte që ne të ishim që nga fillimi!

Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Mua me ka pelqyer jashte mase shume ne "Piratet e Karaibeve" dhe nuk me durohet sa ta shoh ne "Finding Neverland" sepse me pelqejne shume keto perrallat, fantazite...etj shkrime,filma te ketij lloji.
    Kete filmin qe thua ti nuk e kam pare dhe nuk di c'te them. Por ai eshte aktor shume i mire.
    Ok , pra u kuptuam ! Tani e morra vesh cilët filma të pëlqejnë.
    Por edhe "Edward Scissorhand", hyn tek ky grup dhe është luajtur shkëlqyeshëm nga Depp. Rent-e Manulaki, e do kënaqesh.

P.S...edhe sikur të nisesh për në shtëpi tani , s'do bëje keq,se ju mbyti dëbora...

Ok , pra u kuptuam ! Tani e morra vesh cilët filma të pëlqejnë.
    Por edhe "Edward Scissorhand", hyn tek ky grup dhe është luajtur shkëlqyeshëm nga Depp. Rent-e Manulaki, e do kënaqesh.

P.S...edhe sikur të nisesh për në shtëpi tani , s'do bëje keq,se ju mbyti dëbora...
    Faleminderit per sugjerimin! Do ta bej.
    P.S. Debora na ka zene, dhe na ka zene mire, ky dimri sikur nuk do te ike, tani qe i erdhi fundi.

Perjashtuar Maska e diikush
    Anëtarësuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    po cbejne keto femrat e liga....lol

dyze komente per postimet e fundit.....
    1-tema eshte per oscar, i cili duhet te perqendrohet me shume tek filmat e cmimet se tek veshjet (Kuqja will reply, of course ...lol)
    2-pse i therisni zezaket jevgj? Nuk them se i dashuroj, por perpiqem te mos jem racist, tek e fundit njerez jane edhe ata, dhe mos harrojme qe ne jemi emigrante dhe diku perbuzemi njesoj arbitrarisht (ne Greqi p.sh. ne baze te kombesise)

Ciao

Nqs. mendon qe eshte vetem per filmat, po te kujtoj se programet televizive fillojne lajmet mbi kete ngjarje me red carpet, ose ndryshe me veshjet, tualetet...etj, rreth 1 ore perpara fillimit te evenimentit, dhe kur mbaron flitet per fitues dhe humbes, per best dressed (veshjet me te mira) dhe worst dressed (veshjet me te rendomta-pa shije).
    Per filmat nuk mund te flasim shume sepse nuk i kemi pare te tere, ndersa per veshjet, i pame qe te gjitha dje.
    Persa i perket faktit qe "therresim zezaket, jevgj". Ajo eshte ne kuptimin qe keta njerez kane nje dobesi, ose nje kunder-racizem shume te dukshem dhe te panevojshem. Kur dikush vleresohet, nuk vleresohet nga lekura apo komuniteti, por nga puna qe ka bere. E verteta eshte qe keta i perkasin ketij komuniteti dhe e ulin vete duke nxjerre ne pah vleresimin e ulet ndaj vetes me te cilin jane rritur.
    Ndoshta une e kam gabim, por 100 here u zu ne goje, 2 afriko-amerikane u vleresuan me Oskar. Ku ishte cudia e madhe????? Jane aktore te medhenj dhe kane punuar shume per te arritur aty ku arriten.

E gjifa Maska e Henri
    Anëtarësuar
    14-04-2002
    Vendndodhja
    Kanada
    Postime
    1,086
    Kthehemi tek Oska'rët. Jo jo, prit ca Kore, e kam me ty njëherë. Ç'pate me Johnny Depp ti hë? "Fear and loathing in Las Vegas" "Ninth Gate" e mos të të përmend ndonjë film tjetër unë. Kaq për Jonnhy, ah edhe fakti që Paradis kur e mban gojën mbyllur(me dhëmbët e saj e kam pak problem) duket si shpirt.

Prape me Koren - Hillary Swank është siç e ka përshkruar Kuqja. Fustani i saj më pëlqeu tej mase. Edhe Portman. Seë ishte dhe një femër presantuese (rracë e verdhë m'u duk mua) që kish një fustan të zi (e të tejdukshëm) i cili më pëleu vërtet.

Moj po Jolie s'ma zunë sytë gjëkundi që të vdes unë për të.

Më duket se mbarova me ty Kore lol

Chris Rock - Gap vs Banana Rep. ishte vërtet shumë i zgjuar si koment. Rock është humorist, i shan e pickon të gjithë nga pak, ashtu si edhe veten e tij. Kështu që Judës sa i ngriti popullaritetin, nuk i bëri gjë tjetër.

Nejse mo, sot shkarkova Aviator - do ju them si ishte së shpejti

Million Dollar Baby ishte film i bukur, por mua më pëlqeu më shumë Eternal Sunshine. Jim Carrey s'ma zunë sytë as në sallë. PAh sa inat na kanë ne kanad*ianët mor zot, as reklamat me kuaj s'na shfaqin, jo më aktorët e regjisorët tanë që janë gjysma e HollyWood-it.

Faqja 14 prej 26 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Çfarë mendoni për Ahmet Zogun?
    Nga honzik në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 242
    Postimi i Fundit: 03-03-2014, 08:03
  2. Saranda 2004
    Nga dodoni në forumin Ekonomi & biznes
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 18-08-2009, 06:41
  3. Konfindustria: Çmimet e karburanteve duhet të jenë 25% më të ulëta...
    Nga Ingenuous në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 31-10-2008, 06:27
  4. Ndryshohen çmimet e sigurimeve
    Nga Sherri në forumin Ekonomi & biznes
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 31-03-2005, 12:48
  5. Rriten cmimet e ushqimeve
    Nga Brari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 28-12-2002, 23:08

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •