Yep Manulaki dhe une isha prefur per Leon ... po nejse
Sean Pen eshte aktor me klas dhe di te dalloj aktorin nga karaxhosi .
Yep Manulaki dhe une isha prefur per Leon ... po nejse
Sean Pen eshte aktor me klas dhe di te dalloj aktorin nga karaxhosi .
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
nga filmat e nominuar s'kam pare asnje, por mund te mbuloj seksionin e veshjeve.Fustani i Hillary Swank ishte i mrekullueshem, tamam sic me pelqejne fustanet mua....te mbyllura perpara, e te hapura nga pas. Vendin e dyte per veshjen e mbante Natalie Portman, i treti is a tie between Gwen Paltrow & Kate Blanchet. Gjitha fustanet e tjera ishin njesoj, boring.
low point of the oscars, Beyonce, e per me teper Beyonce tek kendonte ne frengjisht.
P.S. Bytheway, Jude Law te vendose njehere c'gjinije i perket, e pastaj te vije te na dale neper filma.Thumbs up to Rock!
Nuk do përdorim më fjalën "jevg" për njerëzit që i ka kap dielli më shumë se ne . Ok, PINK?Postuar më parë nga PINK
Një gjë tha bukur e me mend Chris Rock mbrëmë : " I don't trust my woman with Josh Groban !"
Mua mu duk me vend ndarja e çmimeve. Sa për filmin e Eastwoodit s'e kam parë, kështu që s'di ç'te them.
Ke fustanet...
Ti Kuqe mendon se Hillary kishte fustan te bukur? Mbase, por a i shkonte ai fustan asaj?
Femra duhet të tregojë një çike gjoks,,,e ajo ishte mbërthyer deri në fyt, e kishte nxjerrë jashtë komplet kurrizin kockor " alla Mat'hauzen". Kanë lujt mileti...
S'më kujtohet të kem parë mbrëmë ndonje fustan të bukur, përveç Renesë dhe Charlize...Mbase ka patur...
Po! Edhe Beyonce ish veshur bukur.
Where does a thought go when it's forgotten?
pikerisht, une mendoj se Hillary eshte ndoshta e vetmja that could pull off wearing that dress se ka trupin shume te mire. Per vete me pelqen ai model, jo vetem i vecante (se gjokse jashte shikon gjithandej sot) por dhe teper sexi kur e shikoje ne profil.
dicka tjeter, fustanet pa rripa siper (si ai i Reneese) ishin shume te perhapura. Femrave pa shpatulla e me konstrukt trupi si pate (si psh Penelopja) nuk u shkojne aspak ato fustane.
Fustani i Selmas me pelqeu nga ngjyra e do me kishte pelqyer me teper ne te nese do i kishte lene gjokset lisho, e mos i nxirrte si dy melons mu te goja.
Gwen Paltrow, e hijshme, e thjeshte. Hillary po njesoj. Tualeti minimal te te dyja e prapeseprape ndrinin.
Po Beyoncen ne frengjisht e degjuat, vetem mua ma paska vrare veshin? A kishte me turp per Oscars? Kenga vete ishte shume e bukur, por ajo nuk eshte per ate zhaner muzike, ghetto music mjafton per te.
shume keq qe s'fitoi Scorcezja though.
Ndryshuar për herë të fundit nga ChuChu : 28-02-2005 më 12:20
Beyonce u mundua mi Kuqe .. po ska faj ajo qe se kap dot theksin francez .. lol
per veshjet i kishte nice .. dhe ate te ziun ne red carpet ..
Reneja te lezetshem e kishte .. po ne fytyre si nare ishte be .. sme pelqeu hic ( e kur me ka pelqyer mua ajo njehere ) lol
Charliza ... e paarritshme si perhere ..
Hillary ..mire .. po ka dhe akoma me mire ( Kuqe te kujt e kishte fustanin mi ) ?
Selma dhe mua me pelqeu ... veshja dhe paraqitja .. cute
Gwen P ... thjesht dhe modeste si perhere
Kate Wislet -- me pelqeu gjithashtu
ah po dhe Emmy Rossum me pelqeu shume ..
Mua më pëlqen Beyonce. E sa për frëngjishten e tmerrshme , e punë e madhe. Jemi mësuar me Edit Piafin ne.Postuar më parë nga Kuqalashja
E mban mend ti një herë, që drejtoi "Sanremo-n" Leticia Casta?
As edhe nje fjale s'dinte...E pse e nxorrën ? Nejse...
Se mos më thuash që të pëlqeu edhe Banderas .![]()
Po reklamën e Budweiser-it e patë? Me ato kuajt në borë? Shumë e bukur !
hahahah lol po se dija une qe kendon ai lolSe mos më thuash që të pëlqeu edhe Banderas
Po kemben kush ja kishte thyer Melanise![]()
Mbase më kanë bërë veshët, por sikur thanë në "BED"...Postuar më parë nga PINK
Apapapapa sa thashethemexhije . Shyqyr që s'jemi në një lagje.
Edhe një herë per Kuqen !
Hillary është si mashkull ! Pikë!![]()
Korazon po sikur mos ta kishe pare ate filmin " boys dont cry" cfare mendimi do kishe per Hillary-n ? ( se e di gjithe fajin e ka "parajsa" lol ai filmi )Hillary është si mashkull ! Pikë!
ne fakt dhe mua te ai film ajo ka lene ate imazh .. dhe eshte shume e veshtire ta heqesh nga koka again .. ( ate film e ka qare )
megjithate nuk eshte dhe aq keq .. ka pak gojen e madhe po kalon prape![]()
ububu ja ajo beyonce ke ti zije me pare , frengjishten si dru me pre,Postuar më parë nga MI CORAZON
zerin e editit ku ma gjen... I 'll even take gjermanishten e Marlene ditricht gjithe naten dhe prape jam i kenaqur... po vareset e vathet super size qe e mbyten per ate kengen e "phantom of the opera"? ajo tjetra qe e prezantoi dhe qe kendon me te vertete eshte si shpirt dhe e ka zerin e bukur keto do benin demokraci ne amerike me ngjyra te ndryshme
barazohen evgjitet kur vje n puna per finese? humor e, Go Brooklyn atje ne fund ai na boni qejfin![]()
Prape qavi Jammie,... eternal sunshime mori nje cmim te pakten ...fustani i portman si shpirt...i thjeshte, grek dhe me finese ...hilari si zorre e gjate, ideja e fustanit e bukur po ajo si kafshe eshte e shkreta, bashkohem me koren, kur hap gojen hillari ehe ta heq imazhin e femres nje heere e pergjithnji ...reneja kur ecte si veze e prishur
reklama me kuaj shume e kendshme...very funny ..
Ndryshuar për herë të fundit nga Larsus : 28-02-2005 më 12:38
Krijoni Kontakt