Close
Faqja 8 prej 8 FillimFillim ... 678
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 79 prej 79
    i/e regjistruar Maska e genti1972
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    292
    o cunat e frontit ...hiqni arditin e veni edhe ca pordhitikan te tjere ...per mendimin tim merrni dgjith deputetet.....pu nuk ju mjAftuan hajdeni ketu e merrni ca edhe nga forumi

M'KA IK ZARI

Citim Postuar më parë nga ASrock4u2 Lexo Postimin
    ..llafe..vetem llafe !!! FRS- p.ordhe me rigon !!!

Njerezit qe punojne nuk flasin,.. por punojne dhe me pune behen shembuj
    Maloku nuk zbret nga kali nese kali nuk rrezohet aksidentalisht..edhe une te isha ne vend te atij..nuk do ta liroja vendin vetem prej fjaleve..degjo ti apo jo !

Zgjidhja ?

Ndoshta vjen mbasi Sali berisha do te mbledhe te gjithe ata qe i kane derguar SMS mbeshtetje, ne nje miting kundra dhunes..dhe ne anen tjeter te mblidhen te gjithe ata qe jane kundra Berishes dhe t'i gjujme me gure-tulla-kavanoza-hekura-pllaka njeri tjetrit..tamam ashtu si ne kajro..mbeshtetesit civile te mubarakut duke u konfrontu me kundershtaret e mubarakut..edhe ketu ne Shqiperi nuk ka asgje te keqe qe ,mbeshtetesit civile te Berishes te konfrontohen me kundershtaret civile te Berishes..ne nuk jemi me te mire se egjyptianet..dreqi e mori !
    Zgjidhja eshte kur ata qe flasin per popullin, rreth popullit, me popullin ...te shkojne te bejne punen qe i ka dhene populli. Te lene retorikat pergjithsuese ne emer te tij dhe te bejne me konkretisht per te. Mbi te gjitha te respektojne ligjin e mos perdorin dhunen.
    Pjese e zgjidhjes jane edhe votuesit, qe mos bejne lojen e njerit e te tjetrit, por te vleresojne programet dhe realizimet e tyre.
    Mos shkruaj gjë kur je me nerva, sepse, ndërsa plaga e gjuhës është më e keqe se e shpatës, mendo ç’ka mund të jetë ajo e pendës

Me mire me keta te rinj se me keta kurvare/hajdute/kriminele qe kan zoteruar shqiperine mbi njezet vjet tani
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

Nje luan qe imition nje majmun tjeter, ai behet yen !
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Nje luan qe imition nje majmun tjeter, ai behet yen !
    Para Japoneze? Mire do ishte
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

Citim Postuar më parë nga Aldi-Aldo Lexo Postimin
    Para Japoneze? Mire do ishte

… lol,
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

i/e regjistruar Maska e Zoti Basha
    Anëtarësuar
    25-01-2010
    Postime
    860
    Ju lutem, mos i quani 'anarkiste' ata ciliminjte tekanjose ne greqi. Anarkizmi eshte levizje pro prones se plote private dhe kunder shtetit e dhunes agresive (dhuna mbrojtese eshte e mirepritur), nderkohe qe palacot greke djegin c'prone te gjejne para. Nuk eshte kjo levizja anarkiste!

Peace and love
    Anëtarësuar
    16-06-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    1,897
    Llogje llogje,nuk vret shqiptare kurre politikane.Shqiptari vret per gjak,pse hyri gomari tek bahcja ime,pse me pe shtremet,pse me bere pis makinen,pse me zurre parkingun,ose vret gruan,baben,nenen,vellane.Ky eshte realiteti,me llafe ne jemi te paret ne bote.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga DYDRINAS Lexo Postimin
    Gazeta e Mero Temes se Bazes u thurrte himne perpjekjeve per veprime te dhunshme qe ne vitin 2009.
    Mero Baze kujton se do i kendohen kenge si Che Guevares
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Faqja 8 prej 8 FillimFillim ... 678

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-11-2016, 09:56
  2. Video e ushtarëve grekë në Internet indinjon shqiptarët
    Nga Ingenuous në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 207
    Postimi i Fundit: 22-09-2011, 14:58
  3. Si mund të ulet ndikimi grek në shqipëri ?
    Nga Anton në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 192
    Postimi i Fundit: 14-08-2011, 17:46

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •