Close
Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 79
    i/e regjistruar Maska e leci
    Anëtarësuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Goetheanum,Italy
    Postime
    1,742
    O daku
    Po shikoja nje film te Woody Allen,Dikatatori i shtetit te lire te bananes.Nuk e imagjinon sa analogji kam gjetur me pseudo shtetin shqiptar.
    Ku presidenti diktator,ka mbledhur rreth tij nje mori hajdutesh,zagaresh dhe ben ate qe i don qejfi.Ku klani i familjes se tij ka gisht ne te gjitha zgjedhjet qe presidenti ben per "te miren" e popullit.Ku manipulimi ka arritur masa qe kalojne absurdin dhe kane permasa tragji-komike.
    Tani vijme tek levizja anarkiste.
    Personalisht nuk kam simpati per greket si popull,por ne nje fare menyre ne kemi per te mesuar nga ata.Ne nje epoke si e sotmja ku gjithçka leviz rreth mediave,kemi shume pak mundesi per te zgjedhur nje ide,pa u influencuar nga nje ide tjeter qe vjen e injektuar nga mediat.
    Anarkistet greke ishin te paret qe ngriten zerin kur u vra nje djale i ri ne Greqi.Ndoshta menyra nuk eshte optimale por qellimi ne nje fare menyre justifikon veprimin.
    Perse ne Shqiperi nuk kemi nje organizate qe te distancohet nga politika dhe te ngreje zerin sa here qe nje pjesetar i shoqerise cenohet nga veprimet nje personi te vetem,ne kete rast shteti.
    Une mendoj qe çdo popull,çdo shoqeri ka ne mesin e saj individe qe jane mbi masen,qe me zerin e tyre mund te influencojne pozitivisht ne jeten e perditshme te nje populli.Dhe ne si shqiptare nuk jemi mbrapa askujt e jemi si gjithe te tjeret.
    Ideja ime per nje shoqeri ku te gjithe individet kane te drejta te barabarta,eshte utopi pa diskutim,por ne te njejten kohe eshte e vetmja mundesi qe shoh.

Tani si ka mundesi qe ne Shqiperi per çdo te vertete ka nje genjeshter qe mbulon te verteten.Si ka mundesi qe mediat manipulojne ne menyre perfekte vrasjet,grabitjet,korrupsionin dhe krimin shteteror?
    Ose ne jemi nje popull qe per 90% eshte e perbere nga njerez me nje pamje te kufizuar te realitetit,ose manipulimi ka arritur permasa te frikshme.
    Berisha per mendimin tim eshte nje nder shume te tjere,po ne kete moment eshte politikani qe drejton fatin e vendit tim.
    Si ka mundesi qe nje njeri qe e quan veten te ndershem,ne bashkepunim me familjen e tij manipulon ne menyre sistematike çdo rast te dyshimte per korrupsion,ose akoma me keq per vrasje shteti.
    Ne nuk kemi pergjigje per asgje.
    Nuk kemi pergjigje per Gerdecin,ku vdiqen njerez te pafajshem dhe ku ministri i mbrojtjes kalon ne kundersulm duke akuzuar prokurine.
    Nuk kemi pergjigje per akuzat e vjedhjes ne rrugen Durres-Kukes.
    Si ka mundesi qe ne nje bilanc shteti,ku nuk dihet sa leke merr borxh shteti dhe sa nga keto leke perdor per infrastrukturat.
    Shqiperia eshte vend i vogel,ku ka nevoje per nje plan rregullues,ashtu si ne nje familje.Ku duhet te shihen hyrjet dhe daljet finanziare.

Pra per mos ta zgjatur me une besoj qe ka ardhur momenti qe shoqeria jone te marre ne dore fatin e vet.
    Enrico Mattei,nje industrial i shquar ne historine italiane shkruante qe,partite politike per mua jane si taksite qe me duhen per te me derguar atje ku kam nevoje,paguaj dhe zbres.
    Prandaj ne si popull duhet te distancohemi nga politika dhe te shohim interesin tone dhe ate te shoqerise tone.

saluti nga kendeja lum miku dhe kujdes se do vije plaku Mere te kjo teme (e din mire ti kush eshte)
    Quod timor cladis.
    Sed intuitum amet elit vitae est

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Postime
    6

Smile

Citim Postuar më parë nga DYDRINAS Lexo Postimin
    Të rinjtë shqiptarë imitojnë anarkistët grekë, lind Fronti i Rezistencës Sociale

Nga Bledar Lumani

Një lëvizje anarkiste ka filluar të lëshojë hije në vendin tonë. Në Shqipërinë e përgjumur nga reaksioni i fortë qytetar dhe njerëzor, një sinjal po përhapet ngadalë nëpër internet duke bërë paralajmërime.

Njësoj si në vendin fqinj, Greqi, ku lëvizje të tilla anarkiste janë kthyer në uragan, një e tillë në Shqipëri parashikon ndëshkime për politikanë dhe njerëz të jetës publike. Organizata quhet Fronti i Rezistencës Sociale, dhe përmes një deklarate ka bërë të njohur emrat e 30 njerëzve të jetës politike dhe publike që duhet të lënë skenën, ose ndryshe....

Duke bërë fajtore kry shqiptarët e vdekur gjatë vitit të shkoi për shkak të qeverisë.

“Mbi 120 punëtorë shqiptarë humbën jetën në aksidente të ndryshme në punë gjatë vitit 2008, ngaqë autoritetet marrin ryshfet nga firmat private për të mos u vënë atyre rregulla sigurie në punë. Mbi 300 shqiptarë humbën jetën në spitalet publike të Republikës së Shqipërisë si pasojë e shërbimit të dobët mjekësor. Mbi 350 shqiptarë humbën jetën në aksidente automobilistike më 2008 si pasojë e vjedhjes së fondeve për një sistem bashkëkohor komunikacioni. Mbi 75 shqiptarë kryen vetëvrasje më 2008 si pasojë e dëshpërimit, mungesës së shpresës dhe zhgënjimit nga atdheu i tyre. Shteti shqiptar la të digjen të gjallë mbi 20 shqiptarë më 2008 në shtëpitë e tyre. Të paktën 50 shqiptarë, mes të cilëve të paktën 10 fëmijë, u vranë drejtpërdrejt më 2008 në Gërdec, Liqenin e Farkës, Gjirokastër dhe “aksidente” të tjera të përgatitura nga etja për pará e pushtetit dhe të toleruar në mënyrë të dyshimtë nga opozita”, - thuhet në deklaratën e tyre.

Thirrja e kësaj organizate përfundon me paralajmërim. “Fronti i Rezistencës Sociale u kërkon me mirësjellje këtyre njerëzve, që si profesion kanë vrasjen, mashtrimin apo vjedhjen e shqiptarëve, që të ndalin ritmet e punës së tyre dhe tërhiqen vullnetarisht nga skena. Në të kundërt, “aksidentet në punë” do t’i vizitojnë edhe ata. Gjatë konfliktit Izrael-Palestinë më 2008 u vranë 320 civilë. Gjatë “paqes” shqiptare më 2008 u vranë mbi 800 persona”, - përmbyllet deklarata e tyre.

Fronti i Rezistencës Sociale

Shqipëria është marrë peng!

Maskarenjtë duhet të paguajnë! Populli shqiptar nuk do t’i falë ata që e mashtruan, vodhën, vranë, shitën dhe në fund i kërkuan votën!

Mbi 120 punëtorë shqiptarë humbën jetën në aksidente të ndryshme në punë gjatë vitit 2008, ngaqë autoritetet marrin ryshfet nga firmat private për të mos u vënë atyre rregulla sigurie në punë. Mbi 300 shqiptarë humbën jetën në spitalet publike të Republikës së Shqipërisë si pasojë e shërbimit të dobët mjekësor. Mbi 350 shqiptarë humbën jetën në aksidente automobilistike më 2008 si pasojë e vjedhjes së fondeve për një sistem bashkëkohor komunikacioni. Mbi 75 shqiptarë kryen vetëvrasje më 2008 si pasojë e dëshpërimit, mungesës së shpresës dhe zhgënjimit nga atdheu i tyre. Shteti shqiptar la të digjen të gjallë mbi 20 shqiptarë më 2008 në shtëpitë e tyre. Të paktën 50 shqiptarë, mes të cilëve të paktën 10 fëmijë, u vranë drejtpërdrejt më 2008 në Gërdec, Liqenin e Farkës, Gjirokastër dhe “aksidente” të tjera të përgatitura nga etja për pará e pushtetit dhe të toleruar në mënyrë të dyshimtë nga opozita. Është i panjohur numri i shqiptarëve që vdiqën nga uria, kequshqyerja apo dështimi i dhënies së shërbimeve publike, për të cilat ata paguajnë taksa. Me mijëra të rinj shqiptarë iu shtuan ushtrisë së të papunëve, pasi mbaruan më 2008 studimet në universitete pirate private të licencuara kundrejt ryshfetit nga autoritetet. Opozita shqiptare, përfaqësuesit e shoqërisë civile, artit dhe kulturës dhanë ndihmesën e tyre në këtë masakër duke bashkëpunuar ose heshtur. Të gjithë këta njerëz janë bashkëpunëtorë në vrasje masive dhe gjenocid.

EMRI PROFESIONI AKUZA

1. Sali Berisha Kryeministër në detyrë Vrasës, hajdut, shkatërrues i Shqipërisë

2. Edi Rama Kryeministër në hije Mashtrues, hajdut, shkatërrues i Tiranës

3. Ilir Meta Kryeministër në orvatje Gjobëvënie, vjedhje, shkatërrues i Skraparit

4. Jozefina Topalli Kryetare Kuvendi Injorante, bandite, shkatërruese e Shkodrës

5. Bamir Topi President I trashë, vegël, pranues i heshtur

6. Ridvan Bode Ministër Financash Hajdut

7. Genc Ruli Ministër Ekonomie Hajdut, mafioz

8. Fatmir Mediu Ish-ministër i Mbrojtjes Vrasës në seri, mafioz

9. Lulzim Basha Ministër i Jashtëm Servil, hajdut, mafioz

10. Kreshnik Spahiu Nënkryetar KLD I paaftë, i alkoolizuar

11. Ina Rama Kryeprokurore E paaftë, frikacake

12. Shaban Memia Kryetar i Kom. Pronave Handikapat, hajdut

13. Neritan Ceka Arkeolog Servil, impotent

14. Vasil Bollano Kryebashkiak I shitur, spiun, shkatërrues i Himarës

15. Armando Duka President i FSHF Matrapaz, mafioz

16. Skënder Gjinushi Matematikan Mashtrues, vegël e krimit të pushtetit

17. Genc Pollo Përkthyes Hajdut, shkatërrues i arsimit të lartë

18. Jemin Gjana Agronom I paaftë

19. Ferdinand Poni Printer Llapaqen, vegël

20. Kujtim Çashku Regjisor Batakçi

21. Petrit Beci Drejtor i RTSH Servil, psikopat

22. Majlinda Bregu Ministre e Dizintegrimit Hajdute, e paaftë

23. Janullatos Kryepeshkop Shfrytëzues

24. Ylli Pango Psikolog Maniak, hajdut

25. Ardit Gjebrea Showgirl Karagjoz, korruptues i skenës

26. Erion Veliaj I ri Delirant, kopjac

27. Flamur Bime I vjetër Hajdut, vrasës, shkatërrues i Gjirokastrës

28. Lufter Xhuveli Ministër Mjedisi Servil, kokëgdhe

29. Valentina Leskaj Kryetare grupi PS Provinciale, hajdute

30. Erion Braçe Showman Me aftësi të kufizuara

Fronti i Rezistencës Sociale u kërkon me mirësjellje këtyre njerëzve që si profesion kanë vrasjen, mashtrimin apo vjedhjen e shqiptarëve që të ndalin ritmet e punës së tyre dhe të tërhiqen vullnetarisht nga skena. Në të kundërt, “aksidentet në punë” do t’i vizitojnë edhe ata.

Gjatë konfliktit Izrael-Palestinë më 2008 u vranë 320 civilë.

Gjatë “paqes” shqiptare më 2008 u vranë mbi 800 persona.

SHPËRNDAJE FJALËN!

MOS U DORËZO PA LUFTË!

BËJ REZISTENCËN TËNDE!

tema
    bukur shume

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Postime
    6
    bukur shume,do keni ndihmen time.

Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204

Të rinjtë shqiptarë imitojnë anarkistët grekë, lind Fronti i Rezistencës Sociale

Nga Bledar Lumani

Një lëvizje anarkiste ka filluar të lëshojë hije në vendin tonë. Në Shqipërinë e përgjumur nga reaksioni i fortë qytetar dhe njerëzor, një sinjal po përhapet ngadalë nëpër internet duke bërë paralajmërime.

Njësoj si në vendin fqinj, Greqi, ku lëvizje të tilla anarkiste janë kthyer në uragan, një e tillë në Shqipëri parashikon ndëshkime për politikanë dhe njerëz të jetës publike. Organizata quhet Fronti i Rezistencës Sociale, dhe përmes një deklarate ka bërë të njohur emrat e 30 njerëzve të jetës politike dhe publike që duhet të lënë skenën, ose ndryshe....

Duke bërë fajtore kryesisht qeverinë, por jo më pak opozitën, FRS ka numëruar shqiptarët e vdekur gjatë vitit të shkoi për shkak të qeverisë.

“Mbi 120 punëtorë shqiptarë humbën jetën në aksidente të ndryshme në punë gjatë vitit 2008, ngaqë autoritetet marrin ryshfet nga firmat private për të mos u vënë atyre rregulla sigurie në punë. Mbi 300 shqiptarë humbën jetën në spitalet publike të Republikës së Shqipërisë si pasojë e shërbimit të dobët mjekësor. Mbi 350 shqiptarë humbën jetën në aksidente automobilistike më 2008 si pasojë e vjedhjes së fondeve për një sistem bashkëkohor komunikacioni. Mbi 75 shqiptarë kryen vetëvrasje më 2008 si pasojë e dëshpërimit, mungesës së shpresës dhe zhgënjimit nga atdheu i tyre. Shteti shqiptar la të digjen të gjallë mbi 20 shqiptarë më 2008 në shtëpitë e tyre. Të paktën 50 shqiptarë, mes të cilëve të paktën 10 fëmijë, u vranë drejtpërdrejt më 2008 në Gërdec, Liqenin e Farkës, Gjirokastër dhe “aksidente” të tjera të përgatitura nga etja për pará e pushtetit dhe të toleruar në mënyrë të dyshimtë nga opozita”, - thuhet në deklaratën e tyre.

Thirrja e kësaj organizate përfundon me paralajmërim. “Fronti i Rezistencës Sociale u kërkon me mirësjellje këtyre njerëzve, që si profesion kanë vrasjen, mashtrimin apo vjedhjen e shqiptarëve, që të ndalin ritmet e punës së tyre dhe tërhiqen vullnetarisht nga skena. Në të kundërt, “aksidentet në punë” do t’i vizitojnë edhe ata. Gjatë konfliktit Izrael-Palestinë më 2008 u vranë 320 civilë. Gjatë “paqes” shqiptare më 2008 u vranë mbi 800 persona”, - përmbyllet deklarata e tyre.

Fronti i Rezistencës Sociale

Shqipëria është marrë peng!

Maskarenjtë duhet të paguajnë! Populli shqiptar nuk do t’i falë ata që e mashtruan, vodhën, vranë, shitën dhe në fund i kërkuan votën!

Mbi 120 punëtorë shqiptarë humbën jetën në aksidente të ndryshme në punë gjatë vitit 2008, ngaqë autoritetet marrin ryshfet nga firmat private për të mos u vënë atyre rregulla sigurie në punë. Mbi 300 shqiptarë humbën jetën në spitalet publike të Republikës së Shqipërisë si pasojë e shërbimit të dobët mjekësor. Mbi 350 shqiptarë humbën jetën në aksidente automobilistike më 2008 si pasojë e vjedhjes së fondeve për një sistem bashkëkohor komunikacioni. Mbi 75 shqiptarë kryen vetëvrasje më 2008 si pasojë e dëshpërimit, mungesës së shpresës dhe zhgënjimit nga atdheu i tyre. Shteti shqiptar la të digjen të gjallë mbi 20 shqiptarë më 2008 në shtëpitë e tyre. Të paktën 50 shqiptarë, mes të cilëve të paktën 10 fëmijë, u vranë drejtpërdrejt më 2008 në Gërdec, Liqenin e Farkës, Gjirokastër dhe “aksidente” të tjera të përgatitura nga etja për pará e pushtetit dhe të toleruar në mënyrë të dyshimtë nga opozita. Është i panjohur numri i shqiptarëve që vdiqën nga uria, kequshqyerja apo dështimi i dhënies së shërbimeve publike, për të cilat ata paguajnë taksa. Me mijëra të rinj shqiptarë iu shtuan ushtrisë së të papunëve, pasi mbaruan më 2008 studimet në universitete pirate private të licencuara kundrejt ryshfetit nga autoritetet. Opozita shqiptare, përfaqësuesit e shoqërisë civile, artit dhe kulturës dhanë ndihmesën e tyre në këtë masakër duke bashkëpunuar ose heshtur. Të gjithë këta njerëz janë bashkëpunëtorë në vrasje masive dhe gjenocid.

EMRI PROFESIONI AKUZA

3. Ilir Meta Kryeministër në orvatje Gjobëvënie, vjedhje, shkatërrues i Skraparit

4. Jozefina Topalli Kryetare Kuvendi Injorante, bandite, shkatërruese e Shkodrës

Fronti i Rezistencës Sociale u kërkon me mirësjellje këtyre njerëzve që si profesion kanë vrasjen, mashtrimin apo vjedhjen e shqiptarëve që të ndalin ritmet e punës së tyre dhe të tërhiqen vullnetarisht nga skena. Në të kundërt, “aksidentet në punë” do t’i vizitojnë edhe ata.

Gjatë konfliktit Izrael-Palestinë më 2008 u vranë 320 civilë.

Gjatë “paqes” shqiptare më 2008 u vranë mbi 800 persona.

SHPËRNDAJE FJALËN!

MOS U DORËZO PA LUFTË!

BËJ REZISTENCËN TËNDE!

GazetaTema
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Punë me mend

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-02-2009
    Postime
    812
    kush di ndonje website apo adres si mund ti kontaktoj kto njerez..me te vertet Shqiperia ka trima kur duhen me se shumti ... dhe tani esht koha qe te zhduken nga jeta politike te gjith ata gangsteret e mesipert... death per vrasesit e popullit tim ....

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anëtarësuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahçen time
    Postime
    3,882
    Patriarkal ekstremist
    Hipokrit Karagjoz
    Diktator
    Rrugace
    Oportunist
    Mbase mund te kete vlera si njeri
    Mafioz
    Mafioz i skeduar ndekombetarisht
    Femije i bindur
    E udheheq antivlera
    Inteligjente e bindur
    Mashtrues
    Hipokrit dhe mashtrues
    Nacionalist ekstremist
    Mafioz
    Grua e lige
    Njeri pa autoritet
    Skuth, hajdut
    Servil
    Intelektual
    No info
    E paafte
    Pushtues
    Imoral
    Mundohet te vjedhe ne menyre te kulturuar
    Capacul me delirin e madheshtise
    No info
    Hipokrit
    Karrieriste
    Kalama ende i parritur, llapaqen.

Dito.

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,588
    Postimet në Bllog
    1
    Lajm i frikshem, nese rezulton i vertete. Organizate terroriste. Nje pjese e akuzave qendrojne ne fakt, por kjo s`ka fare rendesi kur propozohet dhuna per zgjidhjen e ceshtjeve.
    I bej thirrje ketyre 30 djemve t`i therrasin edhe njehere ndergjegjes se tyre. Deri me sot ne asnje rast perdorimi i dhunes nuk ka sjelle rezultat, perkundrazi. Shembulli i `97 eshte i fresket ende.
    -Pervec kesaj akuza qe i eshte bere Kryepiskopit +Anastas, e ka konfliktuar kete grup me 30 % te popullsise shqiptare.

i/e regjistruar Maska e saura
    Anëtarësuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Kjo teme eshte hapur dhe njehere tjeter ne forum ,sa per zemer e paska o Korçar ,o don te digjet Shqiperia si greqia ,o s'ka .
    Fli rehat ,se nuk per te ndodhur asgje ,per inatin tend dhe te tjereve greker si puna jote.
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

Konservatore Maska e Dita
    Anëtarësuar
    17-04-2002
    Postime
    2,925
    Ec aty gazeta Tema me cfare merret tani!

Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-11-2016, 09:56
  2. Video e ushtarëve grekë në Internet indinjon shqiptarët
    Nga Ingenuous në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 207
    Postimi i Fundit: 22-09-2011, 14:58
  3. Si mund të ulet ndikimi grek në shqipëri ?
    Nga Anton në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 192
    Postimi i Fundit: 14-08-2011, 17:46

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •