Close
Faqja 7 prej 8 FillimFillim ... 5678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 79
    i/e regjistruar Maska e Centaurus
    Anėtarėsuar
    10-04-2007
    Postime
    166
    Citim Postuar mė parė nga alibaba Lexo Postimin
    Grupi i gjakut B - cila racė??

Ka fakte qė na bėjnė me dije pėr ekzistencėn e njė race tė lashtė qė jetonte nė Azi.

Grupi i gjakut B ėshtė i pėrhapur mė sė shumti nė Indi dhe nė Siberi, ndėrsa nė Evropė mė i pėrhapur ėshtė tek sllavėt.

Nė tė njėjtat vise ėshtė i pėrhapur Haplogrupi R1a1, pra kryesisht nė mesin e slavėve dhe hindusėve.
    Temen e paske hapur per te argumentuar qe sipas teje grupi i gjakur B i takon hindusve dhe sllaveve aziatik.

Ndersa tash po i thua keto:

Bėhet fjalė pėr dhjetėra mijėra vite mė pėrpara.

Qė nga vitet 14.000 BC raca jonė ka qenė nė kontakt me Nordikėt, ata prej neve kanė marrė grupin A, ne prej tyre grupin B.

Prandaj ke grup tė gjakut A tek Shqiptarėt, Laponė, Portugezėt, Eskimėt, aborigjenėt e Australisė.

Ke grup B tek Zezakėt, edhe tek Nordikėt Bjondė (ku e ka qendrėn), edhe tek mongolėt, edhe tek magjupėt, raca kėto qė janė shumė tė largėta me njėra tjetrėn.
    ???????????????

Te nordiket bjond apo hinduset e ka qenderen ky grup gjaku ??????????

Nėse mund tė kuptoni (jo vetėm ti), njė punė' kaq tė thjeshtė, nė mėnyrė qė tė mos hymė nė debate kaq tė ulėta: Grupi i gjakut varet nga njė gjen i veēantė, dhe ky gjen trashėgohet nė mėnyrė tė pavarur nga gjeni qė pėrcakton ngjyrėn e flokėve a tė syve etj.
    Shiko cka na thot ky ..........

E po ne te tjeret nuk jemi aq inteligjent sikur ti.
    Para se ta shpalosh kete arroganz dhe mendjemadhesi rikujtoje pak veten para momentit kur fillove te mirresh me keto budallakiat e "gjakut te pastert shqiptar", po mendoj per kohen kur nuk i kishe dy lidhje me koke se cka jan grupet e gjakut. A ka dicka te beje me inteligjencen tende ignoranca jote ne ate kohe ?

Gjithsesi ėshtė e rėdnėsishme tė flasim nė nivel shkencor, e tė mos biem nė nivele kaq tė ulėta, se unė jam kėshtu unė jam ashtu.
    Ai ishte vetem nje shembull i thjesht per njerz qe nuk jan mare deri sot me grupe te gjakut, per te sqarur qe ky pohimi yt se grupi i gjakut B na qenka i sllaveve nuk duhet te mirret seriozisht sepse eshte shum poshte niveleve shkencore. Pastaj ti shoq mos na fol per "nivele shkencore" te hamamit ne nje forum ku me shum se gjysmen e botes e keni bere pellazg ndersa pjesen tjeter me prejardhje shqiptare, ku ne fakt pellazget ishin nje popull shum i vogel dhe primitiv qe jetonte ne disa pjese te greqise e nuk kishte asgje te beje me helenet apo greket e vjeter. I keni quajtur edhe sundimtar interkontinetal qe e kan robruar, kolonizuar dhe sunduar ter boten. Ju me siguri jeni inspiruar nga idiotizmi serb dhe grek, se te gjitha keto marrezira qe po i thoni ju ketu ne kete forum i kan thene serbet dhe greket shum vite para juve. Edhe sipas serbve dhe grekve, gjithcka ne kete bote e ka prejardhjen nga ata. Te njejten gje jeni duke e bere edhe ju, veq po i kopjoni prej tyre.

PS. A i lexoni shkrimet e juaja ndonjehere te shihni veten se cfar marrzira keni shkruar, sidomos ti mendjemadhi arrogant me ata dy koleget e tu arrogant e mendjemedhenje qe atyperaty idhnohni e pajtohni si fmija. Une seriozisht habitem me vllaun tim si ka mundur te jua duroj kete narcizem e te shoqrohet me juve.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Centaurus : 20-05-2009 mė 13:21
    [[[[[[Proudly to be a son of the Eagle]]]]]]

me 40 hajdutė Maska e alibaba
    Anėtarėsuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Centaurus, e kuptoj njė njeri qė frymėzohet e shkruan njė vepėr aq tė madhe si "Lahuta e Malėsisė", por nuk mund t'a kuptoj njė centaurus budalla qė frymėzohet e shkruan njė faqe me budallallėk.

NĖNFORUMI: ARKEOLOGJI/ANTROPOLOGJI

Postimi yt ėshtė jashtė teme sepse tema nuk ka tė bėjė me ēarravitjet tua. Do t'a raportoj si postim jashtė teme, dhe besoj se do t'a fshinė moderatorėt.

Anėtarėsuar
    10-04-2007
    Postime
    166
    Centaurus, e kuptoj njė njeri qė frymėzohet e shkruan njė vepėr aq tė madhe si "Lahuta e Malėsisė", por nuk mund t'a kuptoj njė centaurus budalla qė frymėzohet e shkruan njė faqe me budallallėk.

NĖNFORUMI: ARKEOLOGJI/ANTROPOLOGJI

Postimi yt ėshtė jashtė teme sepse tema nuk ka tė bėjė me ēarravitjet tua. Do t'a raportoj si postim jashtė teme, dhe besoj se do t'a fshinė moderatorėt.
    Edhe me Fishten po e krahason veten a, ju as sa ni pordh e Fishtes nuk keni vlere more presnjaka.

Shyqyr qe nuk po e shihni budallekun e juv, he jav pshurrsha juve temat plot me pordha, se lulmi temat qe mi kini ju, jav dhefsha temat plot me idiotsira te perkthyme prej shkive dhe grekve.

lirisht fshij keto, veq mos harro tia nderrosh emrin ketij nenforumit, nga Ceshtja Shqiptare ne: NĖNFORUMI: QMENDIJA, se moti i kini shit trut e nuk jeni tu e pa veten.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Centaurus : 20-05-2009 mė 13:24

me 40 hajdutė Maska e alibaba
    Anėtarėsuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Atėherė ti nuk je mirė se ardhur nė temat e mia, sepse pas gjithė atyre sqarimeve qė tė dhashė, nuk pate aspak konsideratė pėr mundin qė dhashė pėr tė sqaruar, dhe e ktheve nderen me dhunė, duke mė ofendu, edhe duke e pėrqesh temėn qė kam hapur.

Tė kėshilloj tė largohesh meqė nuk ke tru as tė kuptosh qė jemi duke fol pėr histori: Pėr kohėn e gurit, e nashta pėr kohėn e drunit.

Ma mirė osht me marrė pjesė me ni temė ku munesh me kontribu diēka e jo me ju ardh njerzve te huna me kėso postime depresive.

Edhe me Fishten po e krahason veten a,
    Jo, veten jo. Nuk e kam zakon em folpėr veten.

Po ty tė krahasova me tė kundėrtėn e Fishtės. Thashė, ėshtė kuptueshme tė frymėzohesh e tė shkruash diēka pėr sė mbari, por jo sikur ti qė ke bėrė gjithė ato paēavure pa kurrėfarė vlere. Mundėsisht ik rrugės tane, nuk po t'a ka nevojėn kurrkush. Bile nuk e di kush tė thirri me ndėrhy kaq brutalisht?

Anėtarėsuar
    10-04-2007
    Postime
    166
    Atėherė ti nuk je mirė se ardhur nė temat e mia, sepse pas gjithė atyre sqarimeve qė tė dhashė, nuk pate aspak konsideratė pėr mundin qė dhashė pėr tė sqaruar, dhe e ktheve nderen me dhunė, duke mė ofendu, edhe duke e pėrqesh temėn qė kam hapur.
    Cfar sqarime bre, per keto sqarime po flet a :
    Nėse mund tė kuptoni (jo vetėm ti), njė punė' kaq tė thjeshtė, nė mėnyrė qė tė mos hymė nė debate kaq tė ulėta...

Gjithsesi ėshtė e rėdnėsishme tė flasim nė nivel shkencor, e tė mos biem nė nivele kaq tė ulėta...
    Po kush ne hamam po kujton qe je ti bre, a po te doket vetja qe e ke kap allahin per koqeve a ?

Tė kėshilloj tė largohesh meqė nuk ke tru as tė kuptosh qė jemi duke fol pėr histori: Pėr kohėn e gurit, e nashta pėr kohėn e drunit.
    Tash po thua keshtu kur ta nxorra gjumin une, se ti kete far teme e kishe hap me argumentu me ato budallakiat e tua qe grupi gjakut B na qenka i sllaveve. Dhe keshtu nje pjese te madhe te shqiptarve i bere sllav.

Une nuk kam kurrfar interesi te mar pjese ne temat e juaja, dhe as qe kam patur ndonjeher, se une nuk jam i interesuar per fantazija te kopjuara nga shkie dhe greket, shkurt e shqip une hina per dicka tjeter ne kete forum dhe e pashe kete marrezire te padurushme nga ti.

Shyqyr qe po te doket vetja me tru, qenke frymzu me budalleqe dhe e paske sakatu forumin me qkarravina.

Ma mirė osht me marrė pjesė me ni temė ku munesh me kontribu diēka e jo me ju ardh njerzve te huna me kėso postime depresive.
    Me te depresu nuk dashta, une veq dashta me te nxerr ty nga fantazija e me te sjell ne realitet dhe dashta me te tregu qe me mua nuk mundesh me fole si me keta shoket e tu rrugaqa koken plot Scienc-fiction. Veq gjumin dashta me jav nxerr.

Thashė, ėshtė kuptueshme tė frymėzohesh e tė shkruash diēka pėr sė mbari,
    Ashtu sikur ju qe bete zbulimet e shekullit dhe zbuluat qe gjithqka e ka prejardhjen nga pellazget qe e robruan gjith boten dhe qe 20 % e shqiptarve na qenkan sllav apo jo.

Te thash edhe me heret mos e krahaso veten me ata njerzit qe kan pasur tru, se ti me keta koleget e tu veq endrra jeni duke shkruar. Ju cka keni pa naten ne enderr, i paski shkruar diten ne forum, ju te frymzuarit.

por jo sikur ti qė ke bėrė gjithė ato paēavure pa kurrėfarė vlere. Mundėsisht ik rrugės tane, nuk po t'a ka nevojėn kurrkush. Bile nuk e di kush tė thirri me ndėrhy kaq brutalisht?
    Jo jo mos u tut se une te kallxova edhe me lart qe nuk jam ardhur ketu te mar pjese ne keto marrzirat e juaja, se une pahiri e pashe kete budallekun tand dhe dashta si njeri te kallxoj te gjithve qe ti je shum gabim me ate qe po thua, por ty te erdhi shum e idhet kritika dhe e shpalove menjehere arrogancen dhe mendjemadhesine tende qe ke. Te thash edhe me heret qe une seriozisht habitem me pjesmarrsit e tjere te ketije forumi qe munden te jua durojne kete arroganc e te jua lexojne keto fantazija ma te shfrenuara se te Erich von Däniken-it. Megjithse do e kan pa moti qe ju nuk jeni ne vete dhe jan larguar nga ju.

PS: Shkruj cka te duash se pe shoh qe paske qef ta kesh ti fjalen e fundit, te ti nuk ish me rendesi cka, kryesorja ti me fol masmramti.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Grupi B - kombet me perqindjet me te larta:

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Grupi O

Anėtarėsuar
    10-04-2007
    Postime
    166
    A ka gjynah me te madh ne kete bote se te vij ketu nje ish ushtar i UCK-se me grup te gjakut B qe i digjet shpirti e zemra per shqiptari dhe qe i ka humbur te gjith antaret e familjes, plus edhe gjymtyret e trupit te vet per kete popull dhe te lexoj ketu fjali te tilla si "Ne evrope grupi i gjakut B eshte i perhapur me se shumti te sllavet". E ky shoqi ne vend se me ju kerku falje te gjithve shqiptarve me grup te gjakut B, mu fryjke mua ketu me hund perpjete se qfar niveli te lart inteligjent e shkencore na paska ai vet dhe tema e tina.

Tjeter spo du te them asgje, veq shyqyr zotit qe ai qe e njoh une dhe qe e permenda ketu me heret, nuk ka as kopjuter te mirret me internete forume e hamame, dhe ndoshta nuk eshte tranu askush te bazohet ne kete forum e te shkoj ti thot qe e paska gjakun qe eshte i perhapur me se shumti te sllavet, se te gjorit ashtukeshtu i ka humbur vullneti te jetoj.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Centaurus : 21-05-2009 mė 21:15

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Citim Postuar mė parė nga Centaurus Lexo Postimin
    A ka gjynah me te madh ne kete bote se te vij ketu nje ish ushtar i UCK-se me grup te gjakut B qe i digjet shpirti e zemra per shqiptari dhe qe i ka humbur te gjith antaret e familjes, plus edhe gjymtyret e trupit te vet per kete popull dhe te lexoj ketu fjali te tilla si "Ne evrope grupi i gjakut B eshte i perhapur me se shumti te sllavet". E ky shoqi ne vend se me ju kerku falje te gjithve shqiptarve me grup te gjakut B, mu fryjke mua ketu me hund perpjete se qfar niveli te lart inteligjent e shkencore na paska ai vet dhe tema e tina.

Tjeter spo du te them asgje, veq shyqyr zotit qe ai qe e njoh une dhe qe e permenda ketu me heret, nuk ka as kopjuter te mirret me internete forume e hamame, dhe ndoshta nuk eshte tranu askush te bazohet ne kete forum e te shkoj ti thot qe e paska gjakun qe eshte i perhapur me se shumti te sllavet, se te gjorit ashtukeshtu i ka humbur vullneti te jetoj.
    Centaurus, shkenca nuk behet duke menduar se kush do ofendohet/preket nga rezulatet e kerkimit. Te zgjidhesh problemet ne menyte te tille, mund te quhet "diplomaci" por aspak objektivitet.

Por ne kete rast problemi shtrohet: a eshte grupi gjakut faktor dallues per racen? Pergjigja e kesaj pyetje eshte dhene me shkrim kohe para se te lexonim komentet e tua.

Iliro-Thrakas Maska e Sturmgewehr
    Anėtarėsuar
    12-03-2008
    Postime
    315
    Identifikimi i Races me anen e Grupit te gjakut nuk eshte aspak i sakt.

Raca Percaktohet me anen e gjenetikes dhe vetem me anen e gjeneve se Grupi i gjakut ka eshte ceshtje shume konfuze.

Une kam B rh+ a do te thot se une jam sllav??????

Grupi i gjakut eshte shume irrelevant nese diskutojm per raca edhe kombe Postoni Fakte Gjenetike
    Mia San Mia

Faqja 7 prej 8 FillimFillim ... 5678 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Hipertensioni: tensioni i larte i gjakut
    Nga Mimi_1 nė forumin Mjeku pėr ju
    Pėrgjigje: 28
    Postimi i Fundit: 01-04-2013, 21:23
  2. Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 04-04-2010, 03:20
  3. Analizat e gjakut
    Nga islamway nė forumin Mjeku pėr ju
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 20-06-2009, 06:26
  4. Fetva te dijetareve islame ne lidhje me ceshtjet Islame
    Nga aluando nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 29-03-2005, 14:50
  5. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-08-2004, 19:05

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •