Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 33
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    30-06-2009
    Vendndodhja
    webcam or email ne tek tvsh21@yahoo.com
    Postime
    825
    pilotet po shikonin forumin shqiptar

Interneti rrezikon mësuesit - shkollën

Më kujtohet kur një mësues kur më pati thënë: "more jam keq, më duhet ta blej një libër biologjie për klasën e VI- aso kohe". Më vonë e mora vesh se ai libër i duhej për t'u përgatitur meqë nuk kishte libra të tjerë në shtëpi ( kupto: ishte mësues i diplomuar në një qytet provoncial te Kosovës ). Nejse... po dal në temë:
    Mësuesi sot është i rrezikuar nga nxënësi, sepse, për mësuesit që nuk dinë ta përdorin kompjuterin, nxënësi arrin që para mësuesit të merr shumë të dhëna që ndoshta vetë mësuesi nuk i di.
    Është e rrezikur edhe shkolla, sepse shumë shkolla nuk kanë mundësi t'u sigurojnë nxënësve gjera më atraktive se ato që nxënësi vetë i gjen në internet!
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Citim Postuar më parë nga tvsh Lexo Postimin

po këtë e konfirmoi një udhëtar. Ata, d.m.th. pilotët po shikonin temat:
    1. Doktor Sali Berisha mbushi 65 vjet ( ende e pambylluar )
    2. Në 100 vjetorin e lindjes së Enver Hoxhës - a dimë të shkruajmë pa emocione ( e mbyllur )

P.S. C' koincidencë njëmend. të dytë ditëlindjen në tetor!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 28-10-2009 më 20:15
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

i/e regjistruar Maska e Besoja
    Anëtarësuar
    24-07-2008
    Vendndodhja
    Prrenjas, Shqiperi
    Postime
    3,260
    Ai që nuk e ka qef punën nuk e ka.Ne mos mundohemi kot tja lemë fajin internetit.
    Këto janë reminishenca të së kaluarës kur thoshim se televizori të la punë e pa gjumë.Mentalitet komunist.Nuk ndahemi dot ne jooooooo.

E dua letërsinë Maska e riza2008
    Anëtarësuar
    17-05-2008
    Postime
    3,105
    Bota e internetit është shumë e larmishme dhe tepër tërheqëse.Në këtë botë ka vënd për të gjith grupmoshat.Moshat e reja janë më të apasionuara,më kurreshtare dhe kohë do të harxhojnë më shumë me të.Me formimin e familjes përgjegjësia kalon në kanale të tjera,koha në dispozicion zvogëlohet dhe marrja me interrnetin është më e vogël(Gjithmonë flasim për njerëz të përgjegjshëm).Interrneti ka tendencën për zvogëlim të vëndeve të punës,por jo në atë masë që të krijoi papunësi masive.Pranvera ju përgëzoj për larminë e temave që sillni në forum,janë tepër edukative.Miqësisht Rizai

Sensual
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    Citim Postuar më parë nga tvsh Lexo Postimin
    sa famous qenkemi bere :P

po ti tvsh shperqendrohesh gjat orarit te punes apo kur merresh me stocks e tua ...lol

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    30-06-2009
    Vendndodhja
    webcam or email ne tek tvsh21@yahoo.com
    Postime
    825
    Citim Postuar më parë nga Enii Lexo Postimin
    sa famous qenkemi bere :P

po ti tvsh shperqendrohesh gjat orarit te punes apo kur merresh me stocks e tua ...lol
    jemi bere famous gjer sa kemi menjanuar vemendjen e piloteve.

ke blere stock shares ti ahah? jo te gjithe jane si ty

i/e regjistruar Maska e pranvera bica
    Anëtarësuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet në Bllog
    1
    Citim Postuar më parë nga Besoja Lexo Postimin
    Ai që nuk e ka qef punën nuk e ka.Ne mos mundohemi kot tja lemë fajin internetit.
    Këto janë reminishenca të së kaluarës kur thoshim se televizori të la punë e pa gjumë.Mentalitet komunist.Nuk ndahemi dot ne jooooooo.
    Nuk ma ke kuptuar fabulen i dashur mik!Nqse ne nje biblioteke ishin te punesuara pese punonjese tani punen e tyre e zevendesoi kompjuteri mik keshtu qe kater u pushuan nga puna dhe keshtu u rrit numuri i papunesise pa llogaritur plot punera te tjera ku puna e njeriut u zevendesua nga kompjuteri...dhe televizori te le pa pune posi the ti,une beja nje corape ne dite me shtiza,haha,tani e coj nje jave se mbetem mbas telenovelave....he cfare mentaliteti eshte ky...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    ska lidhje fare.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga pranvera bica Lexo Postimin
    Nuk ma ke kuptuar fabulen i dashur mik!Nqse ne nje biblioteke ishin te punesuara pese punonjese tani punen e tyre e zevendesoi kompjuteri mik keshtu qe kater u pushuan nga puna dhe keshtu u rrit numuri i papunesise pa llogaritur plot punera te tjera ku puna e njeriut u zevendesua nga kompjuteri...dhe televizori te le pa pune posi the ti,une beja nje corape ne dite me shtiza,haha,tani e coj nje jave se mbetem mbas telenovelave....he cfare mentaliteti eshte ky...
    Pranvera, computerat skane te bejne fare me njerezit ne kete rast. Une e thashe dhe me lart, ti vazhdon prape. Comp nuk jane baraz me robotat. Comp shpejton punen, e ben me te lehte, dihet gjerat behen me nje click. po prape dhe ne ate librarine tende qe more si shembull gjithmone do kete nevoje per njerez dhe comp. Nuk zevendesohen asnjehere puntoret me comp.

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Interneti pa tela hyn në baret dhe hotelet e Tiranës
    Nga Fiori në forumin Lajme nga informatika
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 22-11-2009, 11:57
  2. Ç'mendim keni për internetin?
    Nga AuGuSt_ në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 11-05-2009, 05:17
  3. A është interneti sëmundje mendore?
    Nga Dj-GabrieL në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 08-10-2007, 09:12
  4. Enigma e papunësisë shqiptare
    Nga ganoid në forumin Ekonomi & biznes
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 02-06-2004, 06:07

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •