shum, gjeja kryesore qe ndikon ne shtimin e papunesise.
jo nuk ndikon , por mund te ndikojn ne cilesine e punes tek disa ... sepse nuk shkiten dot edhe ne vend te bejne punen merren me flirting online psh ...
Per mu shpesh her ndikon ne hupjen e kohes, Mbase ka gjana ma te rancishme me ba, Dhe e humbas kohen ne internet....
Kurse sa i perket papunsise varet se sa njerzit jan te dhanun mas tij.
Mua me duket se ndikon ne shtimin e punesimit. Fale internetit, shume njerez sot punojne kudo qe jane..Une ne rradhe te pare, e kam shumicen e punes fale internetit.
Jo moj te keqen teta ,une bej punet e shtepise ,shkoj ne punen e shtetit akoma se kam e disa vjet,mbaj nipin tim dhe gjej kohen edhe per ne internet!Kam nje familje te madhe me nuse brenda ,burre e djale dhe gjej kohen te cilen ia vjedh gjumit per ne internet e nuk thone kot qefi ha kumbulla te tharta ...keq me vjen qe nuk kendoj dot kengen e Xinxerfilles e te tjera kenge se i kam shume per zemer...faleminderit qe shqetesohesh per teten...![]()
Në interent kam gjetur këtë fjalë të urtë:
Kush bie me fëmijë, zgjohet i lagur!
"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
ndikon si nuk ndikon, i pate ata dy pilotet qe kishin harruar te zbrisnin aeroplanin sepse ishin me laptop e shikonin internetin.
pilotet iu hoq licensa dhe u pushuan nga puna si pilote.
Krijoni Kontakt