Close
Faqja 5 prej 32 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 311
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-06-2005
    Postime
    34
    Flm shum sam1r...
    Gjithashtu edhe une te deshiroj cdo te mire si dhe suksese ne jete...

PS. Kam ndegjuar qe bukurite qe i posedon vete qyteteza e Medvegjes, rralle qe mund te i'a kete fale Zoti ndonje qyteti tjeter te shqiptarise...sidomos banja e Sijarines...Per kete kam vendosur qe ndoshta nese kam kohe kete vere do ta vizitoj kete qytetz...se i'a vlen.
    KLM

-Holy Sinner- Maska e sam1r
    Anëtarësuar
    26-11-2007
    Vendndodhja
    FusheKosove
    Postime
    1,695
    Citim Postuar më parë nga Zmija Lexo Postimin
    Flm shum sam1r...
    Gjithashtu edhe une te deshiroj cdo te mire si dhe suksese ne jete...

PS. Kam ndegjuar qe bukurite qe i posedon vete qyteteza e Medvegjes, rralle qe mund te i'a kete fale Zoti ndonje qyteti tjeter te shqiptarise...sidomos banja e Sijarines...Per kete kam vendosur qe ndoshta nese kam kohe kete vere do ta vizitoj kete qytetz...se i'a vlen.
    KLM
    Eshte shume e vertet. Medvegja eshte nje vend, zhvillimi i se ciles duhet te bazohet ne turizem, sepse ka potenciale te hatashme.
    Banja e Siarines posedon ujera te shumta sheruese(me duket 18 lloje - nuk jam i sigurt), dhe gjithashtu aty gjendet gejzeri i vetem i Evropes kontinentale (perveq ne ishullin e Islandes).
    Tashme situata politike do e beje te veten, sepse me pare(vitet e kaluara), ajo me 1fjal ka vluar prej shqiptareve. Ka qene dhe eshte shum e pasur...

pershendetje!
    ~Once you {fall} into the position of faith,you {begin} loosing your scientific credibility!!~

i/e regjistruar Maska e Bawarianmann
    Anëtarësuar
    08-11-2007
    Postime
    36
    Porosi te gjitheve ( te Kosoves lindore )qe deshirojn te degjojne kengen e Tupalles e Medvegjes e te cilet ende nuk e kan degju.
    Shkoni ne YOUTUBE dhe kerkoni Hashim Shala kenga e Tupalles.
    Pershendetje bashkatdhetar.
    Jeto Kuq e ZI be njeri.

Anëtarësuar
    26-11-2007
    Vendndodhja
    FusheKosove
    Postime
    1,695

Markoviq ka paralajmëruar hapjen e fakultetit për Ekonomi në Medvegjë!

Markoviq ka paralajmëruar hapjen e fakultetit për Ekonomi në Medvegjë

Ministri për administratë shtetërore dhe vetëqeverisje lokale dhe kryetarë i Trupit Koordinues për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, Millan Markoviq gjatë qëndrimit sot në Bujanoc për gazetarët ka paralajmëruar se janë në përfundim e sipër parapërgatitjet për hapjen e fakultetit Ekonomi dhe financa në Medvegjë.

Sipas kryetarit të Trupit Koordinues nesër në Ministrinë Arsimit të Republikës së Serbisë do të vendoset çështja e lokacionit dhe çfarë programi arsimorë do të aplikohet. Regjistrimi i studentëve të rinj në Medvegjë do të bëhet diku kah fundi i vitit 2008. Po ashtu marrëveshjet paraprake paralelisht po vazhdojnë edhe me kryetarin e komunës së Bujanocit, Shaip Kamberi në lidhje me hapjen e këtij fakulteti në Bujanoc, për të cilën premtohet se kjo gjë do të realizohet vitin e ardhshëm akademik.

Sipas zotit Markoviq pozitivja e hapjes së institucioneve të arsimit të lart është në atë se të rinjtë nga Presheva, Bujanoci dhe Medvegja do të mund të vijojnë shkollimet akademike në gjuhën e tyre amtare sipas sistemit të Bolonjës.
    Këto diploma do të pranohen në të gjitha vendet e botës dhe në këtë mënyrë do të kontribuohet edhe për vendin ku ata jetojnë. Ministri për administratë shtetërore dhe vetëqeverisje lokale dhe kryetarë i Trupit Koordinues për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, Millan Markoviq ka deklaruar sot se hapja e fakulteteve në komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë është ofertë dhe shans i mirë për të gjithë qytetarët që jetojnë në këto komuna e që gjeografikisht janë larg qendrës. Në pyetjen e parashtruar se çfarë do të bëhet me çështjen e diplomave të UNMIK-ut ai shprehu optimizëm se së shpejti Qeveria e Republikës së Serbisë do të merr vendim për njohjen e këtyre diplomave.

Burimi i Informacionit: www.medvegja.info
    ~Once you {fall} into the position of faith,you {begin} loosing your scientific credibility!!~

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    Nse Lugina E Prersheves Beri Luften Per Tu Ber Polic Esht Tragjike

Anëtarësuar
    26-11-2007
    Vendndodhja
    FusheKosove
    Postime
    1,695
    Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    Nse Lugina E Prersheves Beri Luften Per Tu Ber Polic Esht Tragjike
    Qka po thu?

i/e regjistruar Maska e Zonja
    Anëtarësuar
    27-12-2008
    Postime
    16

Per sam1r ton.

Sam1r aferim te koft qe ne gjdo faqe paskeni fol per Medvegjen ton te dashur,
    edhe keto leximi i lexova sot te gjitha...

Me vjen shum mir qe gjeni kohë per lexusit ton dhe dashamirt e vendit ton që të din ma shum se si asht situata atje, ju kam than edhe ne shkresen e par se une kam pas shum informata te kqija per Medvegj dhe at rreth andej, ma keni shtue Imazhni qe ket vit ta vizitoj pa tjeter me famile...

Me rrespet per ty personalisht nga Zonja...

Anëtarësuar
    26-11-2007
    Vendndodhja
    FusheKosove
    Postime
    1,695
    Citim Postuar më parë nga Zonja Lexo Postimin
    Sam1r aferim te koft qe ne gjdo faqe paskeni fol per Medvegjen ton te dashur,
    edhe keto leximi i lexova sot te gjitha...

Me vjen shum mir qe gjeni kohë per lexusit ton dhe dashamirt e vendit ton që të din ma shum se si asht situata atje, ju kam than edhe ne shkresen e par se une kam pas shum informata te kqija per Medvegj dhe at rreth andej, ma keni shtue Imazhni qe ket vit ta vizitoj pa tjeter me famile...

Me rrespet per ty personalisht nga Zonja...
    Te gjitheve na mungon vendlindja jon e dashur. Un bej shume pak brenda mundesive te mia per Medvegjen tone.

Pershendetje Zonje e nderueme,
    sam1r

Anëtarësuar
    26-11-2007
    Vendndodhja
    FusheKosove
    Postime
    1,695

Presidentët Topi e Sejdiu takojn përfaqsusit e Zyrës Koordinuse për Medvegjën

Prishtinë 09.01.2008(medvegja.info)

Sot në ambientet e hotelit grand në Prishtinë u pritën në një takim miqsor përfaqsusit e Zyrës Koordinuse për Medvegjën nga presidenti shqiptar zotri Bamir Topi dhe ai i Republikës së Kosovës Fatmir Sejdiu.

Ndonse takimi ishte i shkurtër megjithate ishte shum miqsor dhe vllazror.Me këtë rast kryetari i Zyrës Koordinuse për Medvegjën Selman Rexhepi i informoj presidentët Topi e Sejdiu me problemet që po ballafaqohet popullata e shqiptarve të Medvegjës të dëbuar nga trojet e tyre ,veqanërisht në vitet 1999-2001.

Gjithashtu presidentët Topi e Sejdiu u informuan edhe për aktivitetet e Zyrës Koordinuse për Medvegjën,me këtë rast Presidenti shqiptar dr Bamir Topi edhe ai i Kosovës dr Fatmir Sejdiu i dhan mbështetje maksimale Zyrës Koordinuse për Medvegjën dhe kryetarit të saj zotri Selman Rexhepi.

Njofton
    Zyra Koordinuse për Medvegjën
    Fushë Kosovë/Medvegjë
    Kryetar: Selman Rexhepi.

Anëtarësuar
    26-11-2007
    Vendndodhja
    FusheKosove
    Postime
    1,695
    Ja edhe 2 fotografi nga takimi mes udheheqsit te zyres koordinuese per Medvegje zoti Selman Rexhepi, dhe 2 presidenteve shqiptar, perkatesisht kosovar, zoti Topi dhe zoti Sejdiu.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura   

Faqja 5 prej 32 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Adem Demaçi
    Nga lum lumi në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 309
    Postimi i Fundit: 29-11-2016, 17:56
  2. Konflikti shqiptaro-serb mbi Kosovën
    Nga ARIANI_TB në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 11-08-2009, 09:57
  3. Intervista e Prof. Dr. Sali Berishës në gazetën " Express"
    Nga Antimafia në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 11-04-2009, 10:37
  4. Unë Kam Dhënë Shumë Më Shumë Pare Për Kosovën Se Sorosi
    Nga Harudi në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-03-2007, 15:11
  5. Adem Demaci: Eksperimenti politik ndërkombëtar me Kosovën
    Nga ARIANI_TB në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-04-2006, 18:39

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •