Unë kam dy fëmijë të vegjël dhe një pres tani, nuk di se çfarë të bëj. Kam tentuar t'i jap fund jetës, por s'e di kush do të m'i rrisë fëmijët"
Jete mizerabel.
Po ce desh dhe te tretin kjo e gjora.
Unë kam dy fëmijë të vegjël dhe një pres tani, nuk di se çfarë të bëj. Kam tentuar t'i jap fund jetës, por s'e di kush do të m'i rrisë fëmijët"
Jete mizerabel.
Po ce desh dhe te tretin kjo e gjora.
Jeto sot se neser nuk i dihet
Unë them ara kërkon ujitje, ju thoni mos mbillni.
E si të mos mbjellim, a t'a lëmë shkretëtirë?
Kjo që thoni ju nuk është mbijetesë. Çfarë mbijetese është kur nuk le askënd prapa? Ajo është vdekje.
Kjo që thoni ju është të pranosh vdekjen që tjerët t'a kanë ofruar me plot qejf. Fatalizëm i ndyrë.
Nuk është zgjidhje të mos bësh fëmijë. Fundja kënaqësia e ka kohën nga 16 deri kah 26 vjeç, më tej fillon pleqëria graduale, dhe tëra çfarë mendon është si të përjetësosh veten, sepse nuk do të ekzistosh gjithëmonë. Por nëse ke lënë dikënd prapa ti do të ekzistosh edhe pas vdekjes.
Po i treti fëmijë ça ndikon për keq, kur veç i paska dy?
Dy fëmijë janë tepër, edhe një fëmijë i vetëm është tepër për gjendjen në të cilën është, a të mos bëjë fare fëmijë??
Te vedosesh te besh nje femije duhet ta mendosh mir.Dy fëmijë janë tepër, edhe një fëmijë i vetëm është tepër për gjendjen në të cilën është, a të mos bëjë fare fëmijë??
Duhet te jesh i afte ti plotesosh kushtet minimale,ushqimin.
Ai pa pune,e shoqja pa pune ,dy i ka ,nis te treti,jeton ne nje vend dhe e dime c'fare kushte mizerabel jane.
Pse nuk nderhyn shteti?
c'fare ben Bashkiaku qe eshte pergjegjes per banoret e vet?
Apo i jep nje cop buke sa me i mbyll gojen.
Pse nuk e con ai problemin me larte?? E ka per detyre perderisa gezon ate pozite.
Jeto sot se neser nuk i dihet
Këtë jam duke thënë dhe unë.Pse nuk nderhyn shteti?
c'fare ben Bashkiaku qe eshte pergjegjes per banoret e vet?
Apo i jep nje cop buke sa me i mbyll gojen.
Nëse unë i jap votën, po ia dhuroj PUSHTETIN këtë gjë që kaq shumë e dëshiron gjithkush në këtë botë, pikërisht këtë gjë po ia dhuroj, si guxon ai, të mos sigurojë të paktën vazhdimësinë e llojit tim? Si guxon të lërë egzistencën time të rrezikuar?
Krijoni Kontakt