Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 25
    ShkOdrAne ForEver Maska e Adaes
    Anëtarësuar
    06-01-2009
    Vendndodhja
    HeRe... TheRe... NoWheRe...
    Postime
    1,251
    Shume gjendje e mjerueshme gjynah... Gjths ndodh me te vertete dicka e cuditshme ne Shqiperi.Ato familje qe kane nje gjendje normale ose te mire ekonomike nuk bejn me shum se dy femije,maksimumi tre(sipas standarteve europiane ) dhe femijet kane difference moshe zakonisht.Kurse ata qe skan buke te hane bejne femij cdo 10 muaj mor zot,se kuptojne ata qe eshte gjynah te sjellesh ne bote femije kur ske ca tu japesh per te ndrene,apo pjell aty se do rrisim rracen??? Duhet edhe te bejne llogarite ndonjeher,se per kaq vet ne familje kemi mundsi ekonomike.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Adaes : 29-04-2009 më 12:30
    Really Dude... Get A Life!!!

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar më parë nga alibaba Lexo Postimin
    Mos fol budallallëqe. Tre fëmijë është minimumi.

Të bësh tre fëmijë dmth të jesh europian. Shqiptari i bën 5 e përpjetë.

Nuk mund të kërkosh nga shqiptarët të zhdukin farën e tyre, veç pse politikanët nuk ndjekin politika sociale për të ndihmuar të varfërit.

Unë të lind fëmijë pak? Kurse ai politikan vrimëbytha që nuk më ndihmon, të lind kopilë gjithandej nëpër shtëpi publike ngaqë ka lekë dhe të paguajë kurva?

Epo s'ka ca bene shoku; po s'pate lek dhe bene shume femij do vuash pasojat. Gjerat behen me kalem sot plako, iku koha kur s'kishin ca benin prinderit tane dhe ja valonin nenave tona duke ja mbushur barkun plot. Gjerat behen me mend dhe kalem sot plako, jo me fryme patriotizmi jo realist.

Kot te pyes, pse nuk behesh dhe ti politikan te shperndash sa me shume kopila verdalle?
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Nuk do bej asnje koment ne kete teme derisa te me vij "kundershtarja" ime ne politike, BlerinaL, dhe te me thoje se si PD i ka nxjerr njerezit nga varferia, mqs na qenka thene dhe nga Banka Boterore. Jam shume kurioze te di se si behen keto survey-t ne Shqiperi dhe si zgjidhen njerezit te cilet perdoren per te nxjerr keto statistika.

BlerinaL ec cik ketu e jep llogari tani. lol

=ஜ۩۞۩ஜ= Maska e toni007
    Anëtarësuar
    02-03-2009
    Vendndodhja
    Ne vendin e Shqiponjave
    Postime
    3,266
    Mos fol budallallëqe. Tre fëmijë është minimumi.

Të bësh tre fëmijë dmth të jesh europian. Shqiptari i bën 5 e përpjetë.

Nuk mund të kërkosh nga shqiptarët të zhdukin farën e tyre, veç pse politikanët nuk ndjekin politika sociale për të ndihmuar të varfërit.

Unë të lind fëmijë pak? Kurse ai politikan vrimëbytha që nuk më ndihmon, të lind kopilë gjithandej nëpër shtëpi publike ngaqë ka lekë dhe të paguajë kurva?
    si mendon ti se me mire 10 kalamoq dhe rriti si qente e rruges apo me mire 2 dhe i rrit tamam si duhet.....
    Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Epo s'ka ca bene shoku; po s'pate lek dhe bene shume femij do vuash pasojat.
    Hap sytë. 3 nuk janë shumë.

si mendon ti se me mire 10 kalamoq dhe rriti si qente e rruges apo me mire 2 dhe i rrit tamam si duhet.....
    Ka aftësi logjikimi ti?
    Bëhet fjalë këtu për 10 fëmijë apo 3 fëmijë?

Apo 2 qenkan tamam kurse 3 qenkan jashtëzakonisht shumë?

A për një fëmijë më pak a më shumë ndikoka në gjendjen ekonomike?

Hap sytë o injorant, ai nuk ka lekë për asnjë fëmijë të vetëm. Detyra e shoqërisë (shtetit) është t'i mundësojë të mbajë minimumin, dhe minimumi është 3 fëmijë. Sepse nëse të gjithë fillojmë të lindim nga 2 fëmijë, kjo është zvogëlim i popullatës, prit pastaj të sjellin krijesa mongole dhe kafshë zezake, për të shtuar popullatën.

Kot te pyes, pse nuk behesh dhe ti politikan te shperndash sa me shume kopila verdalle?
    Kot të pyes, të duket ty ndonjë punë me mend kjo?

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Sa e sa familje mund te jene ne keto kushte jetese ? Kush mendon per ta ?

Pergjigjia : Askush !!!
    Ky eshte realiteti.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

=ஜ۩۞۩ஜ= Maska e toni007
    Anëtarësuar
    02-03-2009
    Vendndodhja
    Ne vendin e Shqiponjave
    Postime
    3,266
    Hap sytë. 3 nuk janë shumë.

Ka aftësi logjikimi ti?
    Bëhet fjalë këtu për 10 fëmijë apo 3 fëmijë?

Apo 2 qenkan tamam kurse 3 qenkan jashtëzakonisht shumë?

A për një fëmijë më pak a më shumë ndikoka në gjendjen ekonomike?

Hap sytë o injorant, ai nuk ka lekë për asnjë fëmijë të vetëm. Detyra e shoqërisë (shtetit) është t'i mundësojë të mbajë minimumin, dhe minimumi është 3 fëmijë. Sepse nëse të gjithë fillojmë të lindim nga 2 fëmijë, kjo është zvogëlim i popullatës, prit pastaj të sjellin krijesa mongole dhe kafshë zezake, për të shtuar popullatën.modero shprehjet o rropqir

Kot të pyes, të duket ty ndonjë punë me mend kjo?
    o shoku po diskutonim rrethanat ...se femija eshte lumturi
    un nje kam dhe mendoj te bej tre .
    por nuk di beja po te isha ne ato rrethana
    Ndryshuar për herë të fundit nga toni007 : 29-04-2009 më 14:02

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    o shoku po diskutonim rrethanat ...se femija eshte lumturi
    un nje kam dhe mendoj te bej tre .
    por nuk di beja po te isha ne ato rrethana
    Pse kush tha ty se i bëri në ato rrethana?

Kush tha që gjithëmonë paska qenë i varfër?

Detyra jonë është të bëjmë fëmijë, pa u frikësuar se po varfërohemi. Dhe nëse kemi kushte të këqija është e drejta jonë t'i drejtohemi qeverisë sepse, nuk është e drejtë që ata të bëjnë pallë, dhe tjetri që mundohet të shtojë racën shqiptare të vuajë si është më së keqi.

=ஜ۩۞۩ஜ= Maska e toni007
    Anëtarësuar
    02-03-2009
    Vendndodhja
    Ne vendin e Shqiponjave
    Postime
    3,266
    Pse kush tha ty se i bëri në ato rrethana?

Kush tha që gjithëmonë paska qenë i varfër?

Detyra jonë është të bëjmë fëmijë, pa u frikësuar se po varfërohemi. Dhe nëse kemi kushte të këqija është e drejta jonë t'i drejtohemi qeverisë sepse, nuk është e drejtë që ata të bëjnë pallë, dhe tjetri që mundohet të shtojë racën shqiptare të vuajë si është më së keqi.
    jemi shqiptare dhe spo merremi veshe.........
    degjo jam dokorte me ty por personi siper priste nje femi te trete dhe "mendo pake" kur ti vuan per buke dhe mezi arrine e ushqehesh vete si munde te arrishe te rriteshe nje femi ne keto rrethana.
    se po te jete per patriote jena te gjithe dhe e dime mire qe hoby i shqiptareve eshte femi femi femi se me shume .........

ShkOdrAne ForEver Maska e Adaes
    Anëtarësuar
    06-01-2009
    Vendndodhja
    HeRe... TheRe... NoWheRe...
    Postime
    1,251
    Nuk eshte i vetmi rast qe ndodh qe familjet e varfra duan te bejne shum femije..Dhe ndoshta nr tre nuk duket shum per momentin,por nqs vihet re diferenca e moshes se ketyre femijeve,si ja paskan fillu kta edhe per 10 vjet i bejne edhe nja 6 te tjere...

Ktu ska lidhje patriotizmi,hajd te bejme femije sa me shume qe te jete e mundur se shtojm rracen(e ca rrace do shtosh,kur kta femije skan buke te hane,jetojne ne kushte mizerable,nuk do ken nje arsim persembarit qe te shtohet persembari te pakten rraca,jo hajde po pjellim sa me shum, e fati i tyre ne dore te meshires)...

Per mendimin tim eshte tregues injorance qe ne kushte te tilla te besh femije cdo nje vit e gjysem. Nqs je i pasur,bej ore nga 10 fmij me 10 gra te ndryshme,po te pakten ke ca tu japesh per te ngrene...
    Really Dude... Get A Life!!!

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Deklarata universale e të drejtave të njeriut dhe Islami
    Nga Cappuccino në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 98
    Postimi i Fundit: 30-11-2013, 13:37
  2. Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 21-04-2009, 11:51
  3. Per Motrat Muslimane
    Nga abdurrahman_tir në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 04-02-2009, 11:12
  4. Si Dashurojnë Burrat Dhe Si Dashurojnë Gratë?
    Nga Albin në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 28-12-2005, 09:39
  5. Fetva te dijetareve islame ne lidhje me ceshtjet Islame
    Nga aluando në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 29-03-2005, 14:50

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •