Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 29
    Astrit Kosturi Maska e Astrit Kosturi
    Anėtarėsuar
    03-03-2009
    Vendndodhja
    Gramsh, Qarku Elbasan
    Postime
    514
    Citim Postuar mė parė nga Tevelizori Lexo Postimin
    Edhepse mu duk qe dhashe mendimin tim, megjithate po e thjeshtesoj pak:

Ato qe po shohim ne jeten e perditshme me syte tane po na bejne ti fshijme syte nga disa here e lere me ato qe shohim ne televizor.
    Ishallah qofte keshtu, sepse ne tavoline, kur te pijme kafe eshte mire te jemi me shume, se dy. Per thyerje muhabeti e kam fjalen.

Voleur du coeur.. Maska e Roi
    Anėtarėsuar
    10-06-2004
    Vendndodhja
    Ne vendin tim....
    Postime
    2,303
    Citim Postuar mė parė nga Astrit Kosturi Lexo Postimin
    Mik i dashur!

E keqja eshte, se ekskluzivitetin e saktesise e ka ai mavri klient, qe se fundi po me bie edhe myshterinj te tjere, po me kete kerkese.
    Pra me sa duket ke te drejt...!!?
    Laiku im eshte qe do i jap nje kafe Atij( kur te me tregoje)dhe nje tjeter per mikun virtual, qe i ka rene tamam "ne koke".
    Une jam i sigurt Z. Astrit se ju i keni borgj nje kaffe ati klienti qe thuani, Ai qenka shume i menqur dhe shume mendjendritur..
    Muhabeti eshte muhabet por e verteta eshte e vertet.
    U lodhem me me ato genjeshtra e me fjal te mira, Sikur nje thenje qe eshte
    Rri i buzeqeshur edhe pse shpirti te qan....
    Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...

studente Maska e miska
    Anėtarėsuar
    26-12-2006
    Vendndodhja
    Mos me kerko larg, kur me ke shum afer..
    Postime
    118
    Citim Postuar mė parė nga Astrit Kosturi Lexo Postimin
    Njė dite nje klient me thote:
    - Dua te blej nje televizor me fshirese!
    Mbeta i habitur. Me pas e mblodha mendjen:
    - Si televizor me fshirese?
    - Me fshirese! Siē kane makinat. A kane makinat fshirese xhamash?
    - Po!
    Tamam ashtu, por une e dua televizor me fshirese!

Ndersa une mbeta, me hamendjet e mia, klienti u largua. Perse? Dhe ē'qe kjo kerkese e tille? Ē'na duhet televizori me fshirese?
    Ju lutem jepni mendimin(opsionin) Tuaj!
    Televizori me fshirese do thoja te ka kerkuar sepse do te fshij gjitha gjerat e pahijshme qe ndiqen ne tv....ndoshta nga ai aspekt e ka pare sepse qoft edhe fshatar te jete besoni se thenjet e tyre kane shum vlere.....
    Where there is love..there is life.!!

Anėtarėsuar
    03-03-2009
    Vendndodhja
    Gramsh, Qarku Elbasan
    Postime
    514
    Citim Postuar mė parė nga miska Lexo Postimin
    Televizori me fshirese do thoja te ka kerkuar sepse do te fshij gjitha gjerat e pahijshme qe ndiqen ne tv....ndoshta nga ai aspekt e ka pare sepse qoft edhe fshatar te jete besoni se thenjet e tyre kane shum vlere.....

Miska, nuk ma ha mendja. Nuk e di, nuk e di, mbase. Eshte e drejt qe ka shume gjera qe nuk ia vlen ti shohesh, por mund te nderrosh kanal. Ai, e ka fjalen per fshirese xhami, per te fshire xhamin.

Jam bere i paduruar, dhe po shkoj te gjej ate klient problematik, qe po me sjell kaq andralla.
    Pasi te kthehem, do t'u shkruaj ē'me tha Ai!

maraklije Maska e bombona
    Anėtarėsuar
    09-02-2009
    Vendndodhja
    ne shkoder,ne shtepin time
    Postime
    4,714
    un mendoj se nuk e ka thene per fshirese xhami ekzaktesisht,por per nje fshirese qe te fshije gjith gjerat e pa hishme qe mund te shfaqen ne televizor.hahahah
    meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...

i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anėtarėsuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Citim Postuar mė parė nga bombona Lexo Postimin
    un mendoj se nuk e ka thene per fshirese xhami ekzaktesisht,por per nje fshirese qe te fshije gjith gjerat e pa hishme qe mund te shfaqen ne televizor.hahahah

Nėse do ishte Shqiptar ai klienti do tė kėrkonte tė kundėrten.

Anėtarėsuar
    03-03-2009
    Vendndodhja
    Gramsh, Qarku Elbasan
    Postime
    514

E nderuar bombona, dhe te gjithe Ju miqte e mi!

Po shkruaj, se ē'me tha klienti im dhe me lejen e tij njekohesisht. Pastaj jeni te mirepritur, per diskutime te metejshme.
    Duke ju pershendetur, me poshte u sugjeroj te lexoni serish!

Anėtarėsuar
    03-03-2009
    Vendndodhja
    Gramsh, Qarku Elbasan
    Postime
    514
    Citim Postuar mė parė nga Roi Lexo Postimin
    Zotri Astrit, Do u a jap edhe une mendimin tim..
    Ai Fshatari qe ka kerkuar Televizor me fshirese ka pasur shume te drejt....
    Ne jemi deshmitar te kohes qe ne TV tona jan ber shume disa fytyra publike e special do ta ceki disa Politikaj sa qe kur dalin e genjejn tej mase popullin duhet bre vlla mi pshty ne TV pasi nuk po kemi mundesin ti peshtym ne ball dhe sigurisht qe kjo ndodh shpesh ndoshta 20 her ne dite dhe njeriu ka menduar shume mire qe ta ket me Fshirese qe ne kete menyr nga vendi ta shfytezoj telepilotin per ta fshire mos ta mundoj askend per ti feshire ato fytyra te pista......
    Kaloni mire..
    I dashur Roi, i dashur Roi!

Pergjigjia, qe dhate per shqetesimin tim, ishte po ashtu, siē e keni cituar Ju. Me fute ne pune. Ju qepa pas atij klientit tim, qe une e quajta te ēuditshem, dikush psikopat e te lajthitur. Me falni po vertete lash “lesht” me te.
    Si? Si? Perse, po flas me fjale banale? Edhe mua nuk me pelqen, prandaj e futa edhe nė thonjeza. Por, kur te vete shpirti ne maje te hundes, fjalori nuk u kontrolloka. Kjo eshte hiē gje, para atij fjalori qe me degjuan veshet me ate klientin tim:
    - Po mbetem me peshqir ne dore, o i uruar!- me tha.
    - Pse?- i thashe. S’po te kuptoj, qenke i ēuditshem!
    - Po si, o qenkam i ēuditshem?! Del xhozefina pernatė me kalamaqrit e Nato-s, une sa kam ne goje, “ptuuuu”! Drejt e mbi televizor. Pas pak del Saliu! Plaka...ja pret “ptuuuu”! Sa peshtyme e jarge ka, mbi televizor edhe ajo. Po mbetem me peshqir ne dore o i uruar. Ta kisha me fshirese, tak butonin e hop fshireset...
    Fillova te qesh. Po ai ma priti:
    - S’te besohet ty ?! Vetem te vish ndonje nate, kur dalin ne ato opinionet.
    - Po femijet? Apo ata, rrine me peshqir ne dore?
    - Jo mo jo, dhe per kete zihemi, se kush e ka radhen e pastrimit. Prandaj, bej si bej, gjej nga keta televizore qe te thote xhaxhaj dhe ke per te pare, qe do ua shohesh hajrin. Femijet e vegjel, hidhen e thone: Ja dolen keta gomeret- dhe, fillojne e qajne, se duan filmin.Pastaj kur del Gjinushi, fillon ēuni i madh. Dhe ai gojen plot per plot. Eh, ē’me ka gjetur! Po s’jam vetem une. Ma do mendja ky avas eshte ne shtepite e te gjitheve. Po na semurėn, o vdekshin ishalla!

E qetesova pak dhe u ulem, ne lokalin me te afert. I dhashe nje mish helli e nje dopio raki. S’kisha ē’i beja. Ne fakt e kishte me hak, se mė dha idene e biznesit.
    Rrėkėlleu ato gllenjkat e para dhe nuk u ndje me. Kur, aty nga fundi filloi perseri:
    - Degjo ketu!- me tha. Mileti, eshte ne hall te paparė. Nuk ka nga e kap me. A e di ti se mileti eshte kater llojesh?
    - Jo, nuk e di. Si kater lloje?
    - Atehere(nisi te numeroje me gishta):
    1. Nje takėm, shkon kot me kot pas te madhit.Ē’thote ai, “amin o hoxhė”, keta. Kane qejf tė perceptojnė gjithēka sipas mėnyrės sė vet dhe, pėrpiqen t’i pėrkthejnė fjalėt dhe bėmat e tė mėdhenjėve, po sipas oreksit tė tyre. Sepse kanė dėshirė, t’i ngjajnė dhe tė imitojnė tė zotin. Se marrėzitė e zotėrisė, nuk vlejnė asnjė grosh, pa budallallėqet e shėrbėtorit.
    - Kjo sjellje tragjike, tjetėrsoi identitetin dhe individualitetin tonė, duke e lidhur ēdogje me udheheqsin, me ekzistencen e tij.- nderhyra une.
    2. Grupi i dyte jemi ne, qe rrime me peshqire ne dore ose qe kerkojme gjera te reja per t’u pershtatur, ketij realiteti.
    - D.m.th. absurdin e bėjnė mėnyrė jetese.- perseri, nderhyra, por ai vazhdoi:
    3. Nje pjese nuk ngaterrohen fare. Jane indiferent, e s’duan tia dine per keto pune.
    4. Nje pjese tjeter, eshte ajo qe nuk pajtohet me asnje lloje pushteti. Gjthnje opozite, gjithnje me te drejten dhe te verteten.Vetem per te vuajtur e asgje te hajrit.

Ndersa, ai vazhdonte te fliste, nenvizova, per ju miqte e f. shqiptar, qe shumica, me duket se futemi tek ky grupi i katert: “Kemi te bejme me njė shoqėri te tėrė, e mbarsur me rrezik dhe, qė pjell rreziqe. Nė tė tilla mbarsje, zhduket i pafajshmi dhe shoqėria bėhet kėshtu, pragu i vetėvrasjes...
    I Marrosuri, edhe pse nė majė, edhe kur ėshtė lart fare, kėrkon mė tutje, pa i shkuar nė mendje, se pas majės vjen gremina me humnerat e saj. Se, herėt a vonė, kėta pėrbindėsha, qė kėrcėnojnė mundėsinė e shoqėrisė pėr shpėtim, bien nė pirgun e viktimave tė tyrePIKĖ”!

maraklije Maska e bombona
    Anėtarėsuar
    09-02-2009
    Vendndodhja
    ne shkoder,ne shtepin time
    Postime
    4,714
    hahahahahhahah sa e bukur kjo,po dhe sa e vertet dhe rreale ne te njejten kohe
    meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...

Anėtarėsuar
    03-03-2009
    Vendndodhja
    Gramsh, Qarku Elbasan
    Postime
    514
    hahahahahhahah sa e bukur kjo,po dhe sa e vertet dhe rreale ne te njejten kohe

Klienti, qe kerkonte televizor me fshirese paska patur te drejte!...
    Kur degjojme mburrjet dhe talljen qe ben politika me popullin shqiptar, duke folur vetem ne vetėn e shkuar dhe te ardhme, as fshirsja nuk mjafton per televizorin.

Te pershendes bombona dhe gjithe pjesmarresit ne kete pyetje!

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-06-2006, 13:45
  2. Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 05-06-2005, 12:43
  3. 118 shqiptarė kėrkojnė nėnshtetėsi bullgare
    Nga StormAngel nė forumin Emigracioni
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 21-12-2004, 13:04
  4. Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 03-03-2004, 14:34

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •