Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 31
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Citim Postuar mė parė nga sajmiratn Lexo Postimin
    --------------
    ate cka e thuani ju per muhamedin
    Ndryshimi mes Muhamedit dhe Gjergj Kastriotit ėshtė se njėri ėshtė Arab dhe tjetri ėshtė Shqipėtar. Njeri qė ka mbrojtur me gjakė trojet Shqipėtare dhe traditėn tonė, qė krenohet Europa e mbarė bota me kėtė figurė, kėrkojnė dhe ta pėrvetėsojnė, dhe ti mjekėrcjap Arabo - magjyp - jevg i bregut tė lumit, na tregon pallavra pėr Gjergjin. Turp qė flet gjuhėn Shqipe, turp qė ndjehesh Shqipėtar kur nė venat e tua kalon gjak Arabo - magjypi. Zhduku nga ky forum njė orė e mė parė more jevg - Arabie.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    29-05-2009
    Postime
    256
    Citim Postuar mė parė nga Aikido Lexo Postimin
    Ndryshimi mes Muhamedit dhe Gjergj Kastriotit ėshtė se njėri ėshtė Arab dhe tjetri ėshtė Shqipėtar. Njeri qė ka mbrojtur me gjakė trojet Shqipėtare dhe traditėn tonė, qė krenohet Europa e mbarė bota me kėtė figurė, kėrkojnė dhe ta pėrvetėsojnė, dhe ti mjekėrcjap Arabo - magjyp - jevg i bregut tė lumit, na tregon pallavra pėr Gjergjin. Turp qė flet gjuhėn Shqipe, turp qė ndjehesh Shqipėtar kur nė venat e tua kalon gjak Arabo - magjypi. Zhduku nga ky forum njė orė e mė parė more jevg - Arabie.
    -----------------------------------------------------

ndryshim vertet ka,por njeni eshte shka e tjetri musliman,njeri shkon ne parajse e tjetri ne ferr,njeri shqiptere e tjetri arab,

une i kisha preferuar edhe evropes edhe botes lirisht le ta pervetesojne se nuk kemi nevoje per figura te tilla.

se paku ky eshte mendimi im ,ndoshta nuk do pajtohesh ti,por ajo eshte shume me pak e rendesishme per mua,

pastaj une nuk jam me mjeker si duket i paske perzier gjinite ti JAPONEZ

MIRE E FLET SHQIPEN

-
    Anėtarėsuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Citim Postuar mė parė nga Kavir Lexo Postimin
    Dhe meqė tė dyja palėt jeni njėsoj....pse hapni temė sikur jeni persekutuar?
    E para kjo.
    E dyta mor copė mishi e ngordhur nqs dikush tė shan nga nėna ti do shash babėn tėnd?
    Se meqė me Muhamedin tė lidh feja, po gjaku me kė tė lidh? Me Gjergjin apo me turqit?
    Epo pikė e zezė.
    Mė fal, e tėrheq kėtė postimin. E shoh qė me Muhamedin tė lidh feja, me arabėt tė lidh gjaku.
    -

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118

ndryshim vertet ka,por njeni eshte shka e tjetri musliman,njeri shkon ne parajse e tjetri ne ferr,njeri shqiptere e tjetri arab,

une i kisha preferuar edhe evropes edhe botes lirisht le ta pervetesojne se nuk kemi nevoje per figura te tilla.

se paku ky eshte mendimi im ,ndoshta nuk do pajtohesh ti,por ajo eshte shume me pak e rendesishme per mua,

MIRE E FLET SHQIPEN
    Tė shkėrdhefsha ēdo qelizė familjare, qė ti surrat jevgu ofendon krenarin kombėtare. Ti njė cop klonimi Serb, kur nuk ju shuajti ju Arabėve tė Kosovės ai Serbi, ja ****** motrėn atyre dhe ty, qė nuk di tė shkruash gjuhėn amtare, ti qė hiqesh si Shqipėtar dhe mbron njė cop jevgu Arabie. Ik zhduku nga ky forum qė shkruan dhe flet Shqip, dhe mbi tė gjitha qė mban brenda tij tamam burra Shqipėtar dhe jo jevgj Arabie, qė pėrdhunojnė nėnat dhe motrat e tyre, popull endogam, qe ja fusni motrave dhe kushurirave tė para. Jeni feja mė e pisėt dhe e degjeneruar nė bote, fe qė praktikon pedofilin. Ja ēfare feje keni ju motėr bukurit e Arabisė. Ik bėj ndonje vetė flijim nė emėr tė ALL-LLAHUT XH.SH.

Mos guxo tė mė citosh mė, se do tė degjenerojė ēdo gjė qė ke nė zemėr.
    P.s Unė nuk jam Arabo – magjyp, po unė jam Shqipėtar dhe feja ime ėshtė Shqiptaria, more klysh jevgu.
    Dhe me mua nuk merresh dot ti more pler njeri, se kam studiuar nė njė nga vendet mė tė zhvilluara nė botė.

ジプシーアラビアもっと生きて火傷をする
    ће да гори ти жив више Цигане Арабија

Pro diturise Maska e Gjelosh PRekaj
    Anėtarėsuar
    07-07-2008
    Vendndodhja
    N'rranjen e Rozafs
    Postime
    681

MIRE E FLET SHQIPEN

Ti ************ ropt ty dhe muhamet pedofilit u muta stermutash. Po si guxoni me e quajte Gjergjin shkja, o te digjeneruar.

Si lejohen njerez te tille te vazhdojne te me fyerje te tilla ????

i/e regjistruar Maska e saura
    Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar mė parė nga Orientalist Lexo Postimin
    Shkruar nga dritek7

A i veshtrojne valle keto shkrime moderatoret, ata te sinqertet?

".do te te keshilloja qe te jepje mendimin tend dhe mos u merzit qa thon ata turqit a arabet a binladenet... ve bast se derrat vet jan me te paster se ata mjekercjapet qe lahen vetem kur i zen shiu jasht.. fu.ck them..."

Ka ofenduar haptazi besimtaret muslimane dhe besimin islam!

A ka me ofendim haptazi se kjo ndaj muslimaneve dhe Islamit, apo doni me shume?
    Cfare edukate dhe sjellje kane ata ndaj nesh? Nuk kane as besim ne Zot (qe Zoti i udhezofte), nuk kane as piken me te vogel te moralit, dhe as menyren me te vogel te sjelljet dhe tolerances ndaj te tjereve.

Behuni te sinqerte ju lutem moderatore, dhe mos e mbyllni as njerin sy e as te dy, se nuk po tregoheni te drejte!
    Lexoje pak kete shokun tend tek tema e Berluskonit dhe do e shohish sa mysliman i edukum qe eshte ,ju thojne pak ,me shume meritoni njerez debila.
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    29-05-2009
    Postime
    256
    ndersa ti lexoj ne kete forum nuk ke nevoje te shkosh tek rubrika e berluskonit ,ketu i ke me afer.

gjak derri jeni ju, turku ka pas te drejte , ju te gjithe duhet te shkoni ne gelotine dhe te nguleni ne hu.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    29-05-2009
    Postime
    256
    ジプシーアラビアもっと生きて火傷をする
    ће да гори ти жив више Цигане Арабија

si duket ketu paskemi japoneza nga serbia dhe kusheriret e tyre nga shqiperia e greqia,

mjere shteti shqiptare me gerek e serb ne kombinim me japonez

-
    Anėtarėsuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Mos u bėj merak, sa tė kemi Turqinė shėndoshė, lumi ta marrė Shqipėrinė.
    -

i/e regjistruar Maska e *mistrecja*
    Anėtarėsuar
    06-04-2009
    Vendndodhja
    EU
    Postime
    143
    akoma hapur kjo tem

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •