Pershendetje shqiptar....
Emri im esht Feroxhina, po shkurt me therrasin Xhina ose Ina, po nuk ka problem se ca po vetem mos me lini pa emer...Me origjin jam nga Fieri, kam lindur ne Tiran kam jetuar 8 vjet atje dhe pjesen tjeter te jetes e kam jetuar ne Kucov tek prinderit e mamit. Femijeria ime ka qen pak e veshtir por ne pergjithesisht ja kam kaluar mir sepse edhe pse nuk kam pasur nje dashuri qe me ka munguar shum, kam pasur dashurin e mamit dhe te vellait me te vogel.Emmmmmmm kam mbaruar shkollen 8-vjecare dhe ate te mesme, por shkollen e mesme jo te gjith, vitin e 4-tert sepse erdha ne angli.Skam cte bej ateher me doli viza.Me erdhi shum keq qe nuk e bera mbremjen e matures por ec mo ky ishte fati...
Kam shum shoqeri sidomos ne shqiperi se ketu ne angli nuk kam ber shum , dhe me pelqen te kem shoqeri ne pergjithesi.
Por forumin ketu nuk e hapa vetem per te ber shoqeri por sepse mua me pelqen shum te shkruaj dhe do te doja qe ti botoja ketu ne forum ndoshta do te merja vleresime nga ju , ku i dihet....
Te shkruaj eshte gjeja qe me pelqen me shum por jo vetem kjo me pelqen shum te degjoj muzik sidomos hip-pop dhe me pelqen street dance shum po nuk di ta kercej per fat te keq, dhe per ket me vjen shum inat...me pelqen dhe te lexoj dhe ....nuk e di se ca me pelqen tjeter.....
Gjerat qe urrej me shum te njerezit, sidomos te meshkujt jan kur nuk i thon gjerat ne sy po perdorin tel. ose chatin....esht e vertet, e thoni ca te doni po deshet sdo te me behet shum von...
Ne jeten time kam qen vetem njeher e dashuruar dhe jam akoma me te njejtin person ...por duhet te dini qe kjo dashuri esht e kot sepse un...kam dashuruar personin e gabuar....dhe nuk funksionoi shum kjo dashuri vetem 8-vjet.
vetem kaq mund tju them per momentin kjo esht Xhina
pres ca te duash nga ju dhe te mirat dhe te keqijat.....
bye
![]()
Krijoni Kontakt