Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 6
    i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anëtarësuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791

Qfarë Mendoni Në Lidhje Me Këta Slogan?

Bac T'kan Rrejt dhe Bac ende nuk është ardhë . Janë sloganë tu kujt , A janë në interesin tonë dhe a është realitet . A është AntiPatriotizëm , A kanë të drejtë , A i mbroni këta sloganë kur ndodheni në debate , Cilat janë argumentet që dëshmojnë që kjo është Realitet etj.Këta edhe shumë Sloganë të tjerë . . . edhe ky i fundit Bac Su Kry ( Adem Demaqi ) . Shpresoj të ketë përgjigje , mos të ketë fyerje , të ket sinqeritet , të ket argumente . Ju Faleminderit .

Me Rrespekt : ILMGAP

Anëtarësuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Mfal do ju kërkoja edhe një herë të mu përgjigjeshit pyetjes që kam parashtruar në postimin më lartë . . . sepse me të vërtetë më nevoiten opinionet tuaja në lidhje me këtë "mister".
    Pres MirKuptimin tuaj.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    26-10-2008
    Vendndodhja
    Republic oF Kosovo
    Postime
    1,162
    Citim Postuar më parë nga ILMGAP Lexo Postimin
    Bac T'kan Rrejt dhe Bac ende nuk është ardhë . Janë sloganë tu kujt , A janë në interesin tonë dhe a është realitet . A është AntiPatriotizëm , A kanë të drejtë , A i mbroni këta sloganë kur ndodheni në debate , Cilat janë argumentet që dëshmojnë që kjo është Realitet etj.Këta edhe shumë Sloganë të tjerë . . . edhe ky i fundit Bac Su Kry ( Adem Demaqi ) . Shpresoj të ketë përgjigje , mos të ketë fyerje , të ket sinqeritet , të ket argumente . Ju Faleminderit .

...k'to fjal jan , fora te kllosharve , kishe po dim diqka na , ste kuka kry , ja po te rrejn , ja ashtu ja keshtu , secili po mundohet me qit fjal qe jesin si shprehi tek populli .

keto jan budallaki ....e do njerzve te ndyt qe jan anti kosove anti shqiptar.

e ëmbël - pa sheqer :) Maska e Yllëza*
    Anëtarësuar
    26-08-2008
    Postime
    2,315
    Mendoj se keto slogane paraqesin mllefin e qytetareve te zhgenjyer edhe pse une nuk jam e ketij mendimi.
    Thank God I'm a woman!!!

Citim Postuar më parë nga ILMGAP Lexo Postimin

I dashur ILMGAP, u krye a s'u krye, në mos besofsh shikoje flamurin shtetëror, në mos besofsh dëgjoje himin shtetëror ( s'po guxoj të them kombëtar) dhe do të bindesh.

Që të gjitha "slloganet" më duken të ngutshëm, por, në të njëjtën kohë që të gjithë kanë të drejtë. Pse?

Bac u krye - ka të drejtë ai që ka thënë( pas 10 vitesh), sepse vërtet është fakt i pamohueshëm se Kosova kurrë më provincë e huaj

Por, edhe slloganet tjerë kanë të drejtë, bile kanë shumë të drejtë, se në fakt... e vetmja gjë që më pëlqen nga zgjidhja që na është bërë është LIRIA dhe shpurja e shkaut me bisht ndër shalë në qymezin e vet. ( unë e thashë mendimin tim, se në këso rastesh nuk kam dëshirë t'i përgjithësoj gjerat e të flas në emër të të tjerëve për të ndarë përgjegjësinë me të tjerët. Megjithëkëtë do të kisha dëshirë të dija nësë kam bashkëmendimtarë - d.m.th që mendojnë si unë).

P.S. Këtë flamurin që kam vënë te adresa ime ( nuk jam i sigurtë nëse quhet "avatar", se pak e njoh këtë terminologji) e kam punaur në 28 Nëntorin e vitit të kaluar dhe e shihni shqipen e përgjysmuar e të zbehtë, por unë jam plotësisht i bindur se një ditë kjo shqipja e zbehtë do t'i bashkohet pjesës tjetër për të fluturuar lirshëm në qiellin e kaltër të trojeve shqiptare. Shqiptari pa shqiponjën dykrenare...
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Anëtarësuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Citim Postuar më parë nga ademgashi_dk Lexo Postimin
    I dashur ILMGAP, u krye a s'u krye, në mos besofsh shikoje flamurin shtetëror, në mos besofsh dëgjoje himin shtetëror ( s'po guxoj të them kombëtar) dhe do të bindesh.

Që të gjitha "slloganet" më duken të ngutshëm, por, në të njëjtën kohë që të gjithë kanë të drejtë. Pse?

Bac u krye - ka të drejtë ai që ka thënë( pas 10 vitesh), sepse vërtet është fakt i pamohueshëm se Kosova kurrë më provincë e huaj

Por, edhe slloganet tjerë kanë të drejtë, bile kanë shumë të drejtë, se në fakt... e vetmja gjë që më pëlqen nga zgjidhja që na është bërë është LIRIA dhe shpurja e shkaut me bisht ndër shalë në qymezin e vet. ( unë e thashë mendimin tim, se në këso rastesh nuk kam dëshirë t'i përgjithësoj gjerat e të flas në emër të të tjerëve për të ndarë përgjegjësinë me të tjerët. Megjithëkëtë do të kisha dëshirë të dija nësë kam bashkëmendimtarë - d.m.th që mendojnë si unë).

P.S. Këtë flamurin që kam vënë te adresa ime ( nuk jam i sigurtë nëse quhet "avatar", se pak e njoh këtë terminologji) e kam punaur në 28 Nëntorin e vitit të kaluar dhe e shihni shqipen e përgjysmuar e të zbehtë, por unë jam plotësisht i bindur se një ditë kjo shqipja e zbehtë do t'i bashkohet pjesës tjetër për të fluturuar lirshëm në qiellin e kaltër të trojeve shqiptare. Shqiptari pa shqiponjën dykrenare...

I NDERUAR : AdemGashi

Të përgëzojë për Postimin tënd i cili tek unë reflektoi me shumë vlerë dhe i cili do mbetet tek unë gjithnjë.

Unë e mbroj mendimin tënd . . . Pse? . . . Sepse shkau tanimë ka më shumë të drejta të Kosovë se vetë Shqiptarët. . .Dhe kjo nuk është qudi . . . Pse nuk është qudi?. . . Sepse ne jemi popull i paditur.

Edhe unë shpresoj se dikur duhet bashkuar dy shqipet e avatarit tënd . . . por . . . do kërkoja që shqipet mos të bashkohen derisa të shuhet rivaliteti ndërmjet tokave shqiptare Kosovë-Shqipëri ose më mirë të themi kështu : E shohim se si Edi Rama dita e ditës përgatit akuza të reja për Berishën , e shohim se si Ramush Haradinaj dita e ditës po përgadit akuza të reja për Thaqin . . . eee kjo më bën të them kështu . . . sepse duhet rregulluar Kosova problemet e saja dhe Shqipëria duhet rregulluar problemet e saja . . . e më pas të kërkojmë bashkimin.

P.S : Do të kërkoja të ma dërgoje avatarin tënd mu në këtë Temë . . . nëse ka mundësi.?

Tema të Ngjashme

1. "Dashuria e parë nuk harrohet"! Po ju si mendoni ?
    Nga RaPSouL në forumin Votime dhe sondazhe
    Përgjigje: 84
    Postimi i Fundit: 27-12-2011, 19:08
  2. Kreu i Kuvendit të Kosovës, me foton e Enverit në shtëpi
    Nga DYDRINAS në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 297
    Postimi i Fundit: 08-01-2009, 17:24
  3. A është romanca e rëndësishme në një lidhje?
    Nga FLOWER në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 62
    Postimi i Fundit: 11-03-2007, 15:36
  4. Kuptimi i shehadetit
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 13-01-2005, 13:56
  5. Vendet arabe dhe perendimi
    Nga Eni në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 10-09-2003, 08:47

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •