te shkruajme ku do ti kalojme keto pushime ne atdhe apo jashte tij.
po
jo
te shkruajme ku do ti kalojme keto pushime ne atdhe apo jashte tij.
...Tirana eshte e para
ne Shqiperi pa dyshim
por do ta ndaj ne dysh disa dit do te qendroi ne SHENGJIN dhe disa tiera ne DHERMI ose SARAND
Do t“i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.
pushme te mbara o llap..po shko qe tani se zhegu ma von nuk durohet..
e lum si ju qe beni pushime..
un nuk e di kujt i thon pushim..
cka do me than.. shkokerdhim?
Ne kosove do shkoj gjithsesi por ne tjera vende nuk e di se kom iden niher.
ne shqiperi do shkoj por pushimet nuk do ti beje aty
kjo sepse cmimet jane te larta per sherbimet qe te ofrojne
Jashte Shqiperise patjeter, vetem nese falimentoj e nuk kam leke qe te dal jashte Shqiperise...
ket vit do rri dhe 1 muaj se kom dhe dasmen timehoooooooooooooooooooopppppppppppaaaaaaaaaaaaa
une nuk i quaj pushime kur shkoj ne shqiper....pushime per mua jan po shkova me nji vend tjeter dhe jo ne shqiperi....
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
Vendi jon ka shume pasuri natyrore qe te bejn te ndihesh mire, keshtu qe te gjith shqiptaret duhet te pushojn ne Shqiperi dhe jo ne vende tjera, duke kontribuar ne ekonomin e vendit ton.Mua me vjen shum keq kure degjoj se sa SHQIPTAR KAN PUSHUAR JASHT dhe sa turiste ka ardhur, per pushime te ne.Per te gjith ju qe doni te shkoni jasht, a e keni menduar ndonje her se sa lek dem i coni, per te huajt,kure keto lek do ndimonin vellezrit ton,(bizneset turistike)per te permirsuar gjendjen dhe per te ofruar kulalitet e cilesi me te mire ne sherbim te vizitoreve, cka do te thote dhe njekohesisht dhe terheqje e vizitoreve te huaj , ne drejtim te vendit ton, cka do te thote buke per te gjithe.
Prandaj thirrja eshte kjo, nese keni disa lek per te shpenzuar, ato lerjani vendit tuaj, se eshte ne dobi te te gjithve.
per momentin nuk e kam vendosur se sapo isha ,por deshire kame te bej nja 20 dite ne vlore ta marim pak ngjyre se jemi sbarrdh fare.
Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!
Krijoni Kontakt