Ne shqipni ma thot nji menje ...por akoma se kam nda ....ndoshta iki ne U.S.A per nja 2 jave![]()
po
jo
Ne shqipni ma thot nji menje ...por akoma se kam nda ....ndoshta iki ne U.S.A per nja 2 jave![]()
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
gjilansi bash qejf ne shkoder
JO SEKS PARA MARTESE
maybe...
nje shoqe ime do shkoj ne korrik, po ma ben zili .. pasi ma permend shpesh.. ec ec dhe ti, ec ec do jete fun.
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
FaTKeQeSiSHT JO. DHe NJė JaVe Do Jem Nė SHQIPERI![]()
FJŖLėt Janė G®ā .... VeP®aT Jćńė Bų®®ǻ
ne vlore do i kaloj![]()
cpo e takokemi blerinen me L ne vlor.. te kioska ku shiten gazetat si psh RD -ja.. e po pijm nga nje kafe.. te ajo kafeneja buz detit.. ..dhe ..kafe kancone e diskutacione.. apo jo xhu..
ore ku humbi ajo vlonjatja ne politik e tropojanja ne kacurela.. lionesa?
o do jet martuar me ndonje bos selis roz.. o ka hy ne pun te Sala..si diplomate tek lul basha..
LLap a shkove ne shqipni?
o shko tash o ne tetor.. se korrik gusht qershor.. shqiperia eshte furr-kaldaj vaporr..
e fokist sbahem me zor.. e sidomos me pare te mija me ba zbor..
perkthejani llapit cka i thash..se vlen per te gjithe..
..
Nga sot, kufiri me Shqipėrinė pa pasaporta
Nga S. Frrokaj mė 01.05.2009 nė ora 11:30
Qytetarėt e Kosovės, duke filluar nga sot e deri me 30 tetor tė kėtij viti, do tė mund ta kalojnė kufirin me Republikėn e Shqipėrisė pa pasaporta.
Kalimi i kufirit do tė bėhet vetėm me letėrnjoftim valid, ka njoftuar Ministria e Punėve tė Brendshme.
Vendimi ėshtė marrė nė bashkėpunim me Ministrinė e Punėve tė Brendshme tė Shqipėrisė, me qėllim tė lehtėsimit tė regjimit kufitar, nė kohėn e sezonit turistik.
Do t“i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.
Sa e lumtur jam , neser fillojn pushimet e mia ne shqiperi ....
Vajtja dihet , kthimi jo ....![]()
Krijoni Kontakt