Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 2
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-11-2002
    Postime
    167

Më tregoni një të vërtetë të rreme

Nuk iu njoh e deshira per te hyre ne kontakt me te huaj me largon me shume prej jush. megjithate e di qe ne bote gjenden njerez qe mund te kene dicka me teper se une. nje vuajtje me shume a nje brenge me te dukshme, qe t'i ngjite ne pozitat e aqkerkuara prej meje. iu ka rene rasti te ndiheni keq e te thoni se jeni mire? e nje gje te tille ta beni me ndergjegjie te plote, te bindur se po mashtroni mire e bukur njerez qe mund t'iu duan, po fija e dyshimit qe ju keni brenda rreth tyre t'iu hedhe ne pozitat e armikut. mbase kerkoj shume, po do doja mendimin tuaj se si jeta nis t'iu duket pas viteve qe i keni lene pas, e tani po ecni me kembet tuaja. i paturpshem po lyp nga ju nje te vertete te rreme ku te tregoni nje pjese te asaj qe mbani brenda e keni turp tua tregoni te tjereve. degjoni ate qe mund te mos e mendoj per vete:

Jam qesharak. kete nuk e mendoni ju. kujtoj une se mund t'iu shkoje ne mend nje gje e tille. e ndihem keq. e pastaj hidhem nga nje ide te tjetra per te dale nga fatkeqesia. nis e qesh e asgje nuk me duket me e trishte. mendohem e ve duart ne koke. kafshoj veshtrimet e njerezve dhe i flak mbeturinat e tyre me perbuzje perdhe. e natyrshme qe te terhiqem pas vajzave. zgjuarsia me ngjan e kote para tyre. keroj me cdo kusht ti fut ne rreth, pengohem ose rreshkas e koka ime turbullohet deri ne berjen e favoreve qe i ngjajne perulesise. kush jam? kush jeni? ju njoh te gjitheve e do pendohem per ato qe do them. ne djall vafsha une, kurse parajsa juaj qofte vendi i 40 virgjereshave, qe mund t'i gezoni para meje, por pas vdekjes...

SYTE JANE DRITARET E SHPIRTIT. PREFEROJ T'I MBAJ SYTE MBYLLUR E TE ENDERROJ, SESA T'I LEJOJ TE TJERET TE VESHTROJNE PERMES KETYRE DRITAREVE E TE ME GJYKOJNE KEQ[/QUOTE]
    KAFE E ZENE
    ERIS RUSI

El-Letërsia Maska e macia_blu
    Anëtarësuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    michigan usa
    Postime
    2,492

Tema të Ngjashme

1. Gjendja e fëmijëve jetimë shqiptarë
    Nga Albo në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 12-11-2010, 17:19
  2. Popujt e zhdukur
    Nga Fatih në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 03-01-2010, 19:27
  3. Partite Dhe Sektet
    Nga abdurrahman_tir në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 96
    Postimi i Fundit: 17-02-2009, 13:25
  4. A është e vërtetë apo e rreme feja?
    Nga abdurrahman_tir në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-01-2009, 09:33
  5. Fenomeni i terrorizmit – Sfida e rendit te ri boteror
    Nga Enri në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 17-01-2004, 10:59

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •