Close
Faqja 11 prej 19 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 188
    i/e regjistruar Maska e shitesi
    Anėtarėsuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    ne frymemarrjen time
    Postime
    1,069
    Citim Postuar mė parė nga Enii Lexo Postimin
    me sa kam vene re un shiteso , misse me shumice ka ... nese ty te pelqejn keto tipe dmth lol

po kshu per brum tamam spara gjen ... po jan disa psh teta pranvera me pelqen
    Edhe ty? lol

Seriozisht eshte nje grup drejtus ktu ne forum qe na fshijne mesazhet pershembull.Ka femra te ky grupi dhe sa jane?
    Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    mua sme bejne gje se jam femer

me vjen keq qe te paskan keqtrajtu lol

i/e regjistruar Maska e pranvera bica
    Anėtarėsuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet nė Bllog
    1
    Citim Postuar mė parė nga shitesi Lexo Postimin
    Pranvi jam dakort qe femrat e forumit jane te mrekullueshme.
    Une sinqerisht i dua te gjitha

Bravo!Juve dhuroni dashuri per te gjitha ,po sa merni valle...?

________
    Anėtarėsuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    Citim Postuar mė parė nga pranvera bica Lexo Postimin
    Mendoj Se Eshte Nje Teme Shume Interesante. Femra Aq Me Teper Ajo Shqiptare,hershem Ka Qene E Destinuar Per Pune ,e Ndoshta Per Gjithe Ato Lloj Punesh Qe I Kishte Imponuar Shoqeria Patriarkale. Por Tani Mendoj Qe Eshte Momenti I Duhur Qe Emancipimi I Saj Eshte Ne Stadin Me Te Larte,dhe Pse Jo Te Jete Dhe Nje Pretendente E Forte Per Te Qene Nje Lidere E Devotshme Ne Te Gjitha Aspektet E Jetes Se Shoqerise Sone.shembuj Pozitive Ka Por Jo Mjaftueshem.shquhen Dy Tre Gra Qe Ndien Ne Politike,pak Drejtuese Pak Binzesmene,dhe Per Cudi Skemi Shume Poete Kur Dihet Qe Shpirti I Gruas Shqiptare Eshte Gjithe Frymezim MILVA
    Pershendetje Pranvera.
    Separi dua te ju uroj dhe sinqerisht me behet qejfi qe je integruar ne boten e kompjuterit, them kete pasi pjesa me e madhe jane te rinjt ata qe merren me keta pune. Dhe nje pjese e madhe e moshave te shtyra perdorin vetem telefona nokia 3310 per arsye sepse nuk dine te hapin menute dhe jo me te pretendojne per te hyre ne internet.

Persa i perket temes, pa rrena, une nuk kam besim shume tek aftesite e grave, kur behet fjale per pune qe duhet precizitet dhe ku ka pergjegjesi. Ndoshta eshte nje paragjykim i imi, por me ka qelluar te punoj ne ambjente me femra, dhe kam par e jetuar zallamahi nga me te tmerrshmet, thashetheme te pafund, njera shante tjetren e tjetra shante tjetren.
    Qe te me krijoheshin rrethanat te kisha nje sipermarrje, pervecse pastruese, sekretare, dhe banakiere e kamariere, gje tjeter ne dore nuk u lej.

Ka dhe qe jane te afta. Kete se mohoj kurre. Nuk kam si ta mohoj, me ka qelluar te njoh, dy profesoresha ne shkolle te larte, ne matematike zor se u kalonte kush uje atyre, kam pare edhe ne disa profesione tjera, por nje gje qe me ka habit jashtmase tek kjo kategori femrash te zonja, ishte qe ishin te pamartuara lol

Emancipimi i femres ne shoqeri, eshte ceshtje qe duhet te shqetesoje tere shoqerine. Kur flasim per femren, s'duhet te harrojme qe eshte nena jone, eshte motra jone, eshte gjyshja jone, eshte pjese e rendesishme e shoqerise njerezore. Por cfare duhet te kuptojme me emancipim? Ka mendime te ndryshme ne kete pike. Un jam i mendimit qe emancipimi i femres, duhet te jete ne perputhje me ligjet e natyres, identiteti i femres nuk duhet neperkembet.
    Te kerkosh qe te kete barazi meshkuj femra, drejtperdrejt neperkemb identitetin e femres, neperkemb ligjet e natyres, prandaj qe me emancipim te femres ne shoqeri nuk duhet te pretendojme barazine mes dy gjinive.

Emancipimi i femres shqiptare ka kaluar ne etapa te ndryshme. Mos te harrojme qe ne fillimet e shek 19, femra shqiptare ishte analfabete, dhe nuk i dergonin ne shkolla per arsye se njerezit ishin fanatike. Ne ato kohera, fanatikė nuk kane qene vetem burrat por edhe vete grate. Ka pas shume nena qe nuk i dergonin vajzat ne shkolle. Me pak fjale shoqeria shqiptare ka bere ndryshime ne kete pike.
    Il cuore matto che ti segue ancora
    E giorno e notte pensa solo a te

i/e regjistruar Maska e shitesi
    Anėtarėsuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    ne frymemarrjen time
    Postime
    1,069
    Citim Postuar mė parė nga pranvera bica Lexo Postimin
    Bravo!Juve dhuroni dashuri per te gjitha ,po sa merni valle...?
    Ne baze te ligjit te dyte te njutonit marr shuuumme
    Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria

i/e regjistruar Maska e KokeKatrori
    Anėtarėsuar
    18-06-2009
    Vendndodhja
    perballe Malit
    Postime
    237
    Citim Postuar mė parė nga INFINITY© Lexo Postimin
    Ka ndonje teoreme per te kunderten?!
    Shume e bukura dhe e zgjuara INFINITY - PO, ka nje Teoreme - dhe une do te ta vertetoj(mbroj) me shume kenaqesi. Kam vetem nje kerkese - kujdes se mos e shikon se sa bosh ka qene fjalimi yt dhe merzitesh personalisht me mua pastaj Gjithashtu kerkoj paraprakisht falje nese te ofendoj pa dashje ne ndonje fjale apo fjali.
    Kam lexuar shume postime te tuat dhe nuk me duket se je shume i madh nga mosha, por ama fatkeqesisht me duket se dhe Brari ta kalon per nga mentaliteti qe ke ne lidhje me rolin e femres ne shoqeri, pertej atij te nenes.
    Sakte => kalojme me poshte.
    Per ty me c'po kuptoj nga shkrimet e tua, nje femer thjesht duhet te martohet, te bej nja ca femij dhe te rrisi ata, dhe patjeter qe te jete nje bashkeshorte e devotshme. Nje femer nuk eshte nevoja qe te realizoj enderra apo qellime qe ka nga ana profesionale, por vetem te laj e te pastroj femijet e tu gjithe diten, keshtu mendon zotrote?
    Gabim !!! Lexo me Sy e me Mend dhe jo me Inat e me Feminizem !! Po citoj ckam thene :
    Citim Postuar mė parė nga KokeKatrori Lexo Postimin
    Tani, seriozisht : qe nje Grua te arrije te drejtoje ne menyre mbreselenese duhet te jete nje Thatcher, cka seshte aspak e kollajte, ashtu si edhe per hir te se vertetes jo cdo mashkull eshte Einstein. E tere bota gjendet aktualisht ne nje shoqeri patriarkale - jo vetem Shqiperia, prandaj mos beni si vecanerisht te shtypura ;-)
    Per mendimin tim personal - nder te gjitha meritat dhe rolin e gruas ne shoqeri - roli i Nenes eshte roli primar, me Fisnik dhe me i respektuar te nje Grua.
    Ekzistenca e Thatcher-it=e pamohueshme=> une s'jam kunder mundesise se lindjes(ose ekzistences aktuale) se nje apo qindra Thatcher-eve, neser, pasneser apo pas nje shekulli ... POR po te ishin te gjitha Femrat Thatcher=>sdo kishim familje te shendosha !! Kaq. Pike.

Einstein-i=po aq i vecante sa nje Thatcher=>pra une vete ula rolin "Hyjnor" te Burrit ne fjalet e mia=>sulmi yt ndaj meje=i gabuar !!

Bota & Shoqeria Patriarkale=realitet i permendur prej meje qe con uje ne mullirin e tezes Suaj=>sulmi yt ndaj meje=i gabuar !!

"Nje femer nuk eshte nevoja qe te realizoj enderra apo qellime qe ka nga ana profesionale, por vetem te laj e te pastroj femijet e tu gjithe diten, keshtu mendon zotrote?" - kjo eshte teper banale dhe Ti ne asnje prej germave te mija smund te kesh pare kete deshire timen. Dhe a e di perse nuk e ke pare ?? Sepse kjo deshire e imja nuk ekziston !! Nejse, kalojme me poshte.
    Me c'mbaj mend une kur isha e vogel, nuk flisja per sa femije do kem kur te rritem, por ama flisja se si doja te behesha mjeke, apo biznesmene dhe te njihesha ne gjithe boten.
    Femra ne Shqiperi akoma eshte e ndrydhur sepse meshkuj me nje mentalitet si i yti qe jane ne postet e larta nuk i pranojne, ose kane ne krah burra qe ju vjen turp sikur gruaja e tyre te marri nje rroge me te larte se ata dhe bejne c'eshte e mundur ta ndalojne te arrij majat qe ajo do.
    ... kete cektesi nuk e prisja nga nje vajze e shkolluar dhe e zgjuar Shqiptare, e megjithate per respekt po e komentoj.
    Ti e dashur Motra ime INFINTIY, per fat te keq i perket nje brezi te coroditur. Ta them me shume keqardhje dhe jam i bindur qe do me kujtosh kur ta kuptosh nje dite. Ti doje te beheshe "biznesmene dhe te njihesha ne gjithe boten" ashtu si Xhuxhuja(dhe shoket e tij) donin te beheshin Tankist, ne kohen e vet .... Vetem se ne kohen Tende, njeriu me i nderuar dhe i idhullizuar nuk ishte me nje Tankist, por nje Biznesmen(e) i njohur ne tere boten ...
    Per te ardhur keq !!! Nje biznesmen nuk mund te meritoje ate emer (dhe per me teper te behet i suksesshem ne tere boten) ne rast se nuk eshte maskara ...(MASKARA te pakten ne kuptimin ekonomik). Perse ti Moter e dashur nuk idhullizove Nene Terezen, Shkurte Pal Vaten, Nenat e Familjes Jashari, dhe shume e shume Motra dhe Nena tonat, te nderuara dhe respektuara ne gjith zemrat Shqiptare ?? A e ke pyetur veten Tende per kete - Perse ??
    Kur do vij ajo dite qe ju ta kuptoni se nje femer ka po aq te drejta sa ke ti si nje mashkull, sepse nuk po na beni vezen e kuqe ju meshkujt?
    Ajo kohe ka ardhur !!! POR duhet pare e gjykuar sa pa dale mendja mbi floke ;-) (ma fal shakane e vogel ngacmuese).
    Pa Nenen, sdo kishte Familje, sdo kishte Femije (qe te enderronin per mjeke apo zjarrfikes apo, apo). Nje Femer ka nje rol te pazevendesueshem dhe te padiskutueshem ne shoqeri !!!! Personalisht permenda rolin e Nenes si rolin primar (do apo sdo Ti, kete rol, Femres ja ka dhuruar/detyruar Perendia dhe Natyra bashke !!!), si rolin me Fisnik dhe me te respektuar=>cka tregon qarte respektin dhe idhullizimin qe kam une personalisht per rolin e Femres ne Shoqeri !!! =>sulmi yt ndaj meje=i gabuar !!
    Kur them "me Fisnik", ose "me i respektuar" ne Shqipen qe kam pas pas mesuar une(pa kallash dhe biznesmen qe hapin shkolla private me qellimin "e vetem" qe te diturohen femijet Shqiptare .......) kuptohet qe ka edhe shume role te tjera (me Fisnik=automatikisht edhe role te tjera!!!)=>prape je keqkuptuar.
    Megjithate mentaliteti skandaloz i cave ketu eshte ende nga epoka e gurit dhe eshte vertet per te ardhur keq. Kur ju shikoni qe nje femer eshte me inteligjente se ju, ju filloni dhe e ulni me fyerje dhe fjale banale dhe me nje sjellje skandaloze. Nqs ajo ju kthehet me po te njejten monedhe, i vini epitete akoma dhe me te larmishme. Shqiperia ka dhe do kete shume gra qe jane ne gjendje te behen lidere, dhe vec shpresoj qe ajo dite eshte e afert kur keto gra te tregojne se jane shume me lart se shume prej ju meshkujve.
    Kjo=me FEMINIZEM + Komplekse Femerore=>une smund ta ul veten dhe ti komentoj. Me vjen keq por nuk me dukesh me inteligjente se Xhuxhuja (bile ndoshta edhe me "Xhami-ne" krahasohesh), me fal qe po ta them.

Nje sqarim: Une nuk jam Enverist dhe as nuk dua qe te rikthehet ajo kohe !!! Por SOT Shqiperia dhe Shoqeria Shqiptare, dita dites po humbin identitetin dhe vlerat e tyre mijeravjecare !!!!

SOT ne Shqiperi lejohet te martohen dy meshkuj(femra)=>neser ashtu si edhe ne perendimin e degjeneruar nje prej tyre apo te dy do lindin femije dhe do behen te gjithe bashke ..... te shquar ne bote.
    Dhe Shqiperia ime do quhet ... perendim
    Dhe ne Shqiperine time vlera me e madhe do jete ... paraja

PTUUU dhe mos ardhte !!! ose te pakten une mos e arritsha ate dite te Shqiperise sime !!! PTU+PTU+PTU

Me vjen keq por nuk me dukesh me inteligjente se Xhuxhuja (bile ndoshta edhe me "Xhami-ne" krahasohesh), me fal qe po ta them.
    Shume faleminderit!

P.S. Me bej nje nder dhe mos me dergo me MP per te shkruar ne temat e tua. Gjithe te mirat.

i/e regjistruar Maska e Uarda-1
    Anėtarėsuar
    09-06-2008
    Postime
    896

SOT ne Shqiperi lejohet te martohen dy meshkuj(femra)=>neser ashtu si edhe ne perendimin e degjeneruar nje prej tyre apo te dy do lindin femije dhe do behen te gjithe bashke ..... te shquar ne bote.
    Dhe Shqiperia ime do quhet ... perendim
    Dhe ne Shqiperine time vlera me e madhe do jete ... paraja

PTUUU dhe mos ardhte !!! ose te pakten une mos e arritsha ate dite te Shqiperise sime !!! PTU+PTU+PTU
    ahhhhhhhhhhh katrori sa keq qe me vjen te ta them... por kryeminsitri shume mendje ndritur qe kemi dhe shume i respektuar qe eshte si njeri nga nje pjese njerezish fatkeqesisht na vendosi me ligj "gjoja" per te hequr diskriminimin shoqeror qe te lejohen martesat midis homoseksualeve sikur plotesoi kushtet e tjera ky dhe vendosi kete kusht duke shkuar me te vertet kunder vlerave familjare te cilat ne shqiperi ishim duke patur kenaqesine qe te krenoheshim kundrejt vendeve te tjera te cilet kishin lejuar kete budallallik pasi familja eshte bere qe te jete e krijuar me nje bure dhe njegrua dhe jo nje grua dhe nje grua apo me nje burre dhe nje burre... akush nuk ka te drejte te gjykoje asnjehri porvlerat familjare dhe rregullat familjare jane rregulla familjare ashtu si dhe morali familjar dhe nuk ka te drejte qe ti cenoje asnje njeri qofte cilido ai ne pozite te larte apo jo... qe ne kohet e lashta eshte bere qe burri te jete per gruan dhe gruaja per burrin dhe jo sic u vendos ligji tani ( sinqerisht kjo gje me ben te me acarohen nervat keqas, jo se dua te paragjykoj ata njeres qe kane shije te tilla por per thjesht faktin se une jam pro familjes se zakonshme dhe kunder ketij lloji familjeje te momentin qe kane vendos tani, sa qesharake po me kujtohet nje pjese aty ke portokallia te cilet benin pasarelen e llojeve te cifteve ne vite dhe sa nuk me pelqeu ai cifti i fundit, erdhi koha e atij lloj cifti) te vjen per te qare qe te humbasim bvlerat tona ne kete menyre dhe asnje nejri nuk rebelohet kjo eshte akoma me keq
    per sa i perket parase, hmmm ka hyre interesi thelle ne gjakun e shqiptarit nuk shohin me se cfare mund te jete te japesh dhe te maresh dashuri, por dine te duan ate qe ka para dhe qe eshte ne gjendje te mire ekonomike, vlerat morale kane filluar per disa qe te mos egzistojne me rendesi ka paraja paraja dhe perseri paraja ( nuk fut te gjithe ne kete pjese se eshte me shume se normale qe nuk bejne pjese te gjithe ka akoma njeres qe besojne tek ato vlera per te cilat ja vlen qe te jetosh) dhe kjo gje eshte ajo qe te ben te ecersh perpara....
    per sa jam konservatore dhe fanatike keto gjera qe ti vlla thua mos aritsha kurre duam apo sduam duhet ti pranojme qe po ndodhin dhe ku??????? ne kete vend kq te bukur qe shume prej nesh e duan me shipirt e zeemr ne te dashuren tone SHQIPERI... keq me vjen ta them por keshtu eshte

respekte
    Zoti ėshtė pranė gjithė atyre qė kėrkojnė, pranė gjithė atyre qė e kėrkojnė nė tė vėrtetė.

i/e regjistruar Maska e KokeKatrori
    Anėtarėsuar
    18-06-2009
    Vendndodhja
    perballe Malit
    Postime
    237
    Shume faleminderit!
    Te kerkova falje paraprakisht dhe sdoja qe te te ofendoja. Skishe arsye.
    P.S. Me bej nje nder dhe mos me dergo me MP per te shkruar ne temat e tua. Gjithe te mirat.
    Moter INFINITY : kur u futa ne Forum pashe dhe lexova pak dhe disa Forumista me bene pershtypje .... U shkruajta te gjitheve ne privat dhe u kerkova te futeshin edhe ne temat e mia. Pra midis te tjereve, edhe Ty, te pelqeva dhe te respektova per menyren inteligjente dhe te mprehte te te shkruarit ....
    NUK desha te te ofendoj !!!

Te Uroj edhe une gjithe te mirat.

Citim Postuar mė parė nga Uarda-1 Lexo Postimin
    per sa jam konservatore dhe fanatike keto gjera qe ti vlla thua mos aritsha kurre duam apo sduam duhet ti pranojme qe po ndodhin dhe ketu??????? ne kete vend kaq te bukur qe shume prej nesh e duan me shipirt e zemer ne te dashuren tone SHQIPERI... keq me vjen ta them por keshtu eshte

respekte
    O Moter Grifsha :-) si te kam moj Zemer :-)

Vere Moter nje Foto te bukur se na trembe

Te Pershendes Moter

i/e regjistruar Maska e Uarda-1
    Anėtarėsuar
    09-06-2008
    Postime
    896

O Moter Grifsha :-) si te kam moj Zemer :-)

Vere Moter nje Foto te bukur se na trembe

Te Pershendes Moter
    ahaha flm shume por tema per pershendetje ehste tjeter e te kam pershendet disa here ahahah
    harov ate jepja dhe mendimin tim en lidhje me temen...
    me aq sa shof shqiperia eshte nej vend i cili ka si meshkuj po ashtu edhe femra te zgjuara mjaft dhe nuk ka pse mos kete vend per me shuem femra lidere ne vendin tone, por puna eshte se ato qe kane zene sot vendet me te mira pavaresisht se mund te jene te zonjat nuk e mohoj... ka dicka qe nuk shkon, sepse tegjithha jane te ndikuara nga interesi vetjak ( nuk them se nuk duhet) por problemi ehste se jane bere si puna e qenit qe ndjek kocken ashtu dhe keto femra, duke haruar te ndjekin idealet e verteta dhe rrugen e drejte por mundohen em cmos qe te ndjekin ate cka thote ai qe eshte ne krye te tyre dhe ta respektojen apo me mire ta pranojne ate dhe kur eshte e gabuar dhe duke mos kundershtuar fare... nuk kam pare deri me sot ne parlament nje femer qe te dali jashte politike ose jashte partise se saj dh ete kundershtoje nje nga superiorete e vet ne ate cka mund ti duket e gabuar.... hmmm me kete gej ekshtu sa me shume edhe po te kemi femra lidere te ketilla them se nuk do kemi shume funksion por do jene dhe ato nje pjese e atyre qe ndjekin kocken.....
    me pelqen te tem qe mund te kete lidere por me personalitet dhe jo si keto qe jane tani se nga keto nuk me pelqen asnje qofte ps apo pd qofte dhe te koaliconeve me te vigla .....
    nese do dale dikush qe te kete force te kundershtoje atehere do te them se dhe nje femer e vetme do te qe ne maxhorance ne respket me burrat por eshte e kote trysnia e mashkullit si le te jene ato cka duhet te jene... por shpresojme ne nje te ardhme me te mire
    Zoti ėshtė pranė gjithė atyre qė kėrkojnė, pranė gjithė atyre qė e kėrkojnė nė tė vėrtetė.

Faqja 11 prej 19 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Si mund tė ulet ndikimi grek nė shqipėri ?
    Nga Anton nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 192
    Postimi i Fundit: 14-08-2011, 17:46
  2. Plavė e Guci
    Nga Davius nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 05-10-2008, 23:36
  3. Mesjeta e hershme shqiptare
    Nga DYDRINAS nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 15-11-2006, 15:10
  4. Brukseli: Zgjedhjet e 2005, shansi juaj i fundit
    Nga Brari nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 12-04-2005, 14:53
  5. Ortodoksia dhe Shqipėria
    Nga shendelli nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 258
    Postimi i Fundit: 07-04-2004, 18:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •