Lajm i fundit:
Nje derr i infektuar me gripin e derrave mberrin ne Shqiperi, por theret e hahet sapo prek token shqiptare. As derri as virusi nuk kane mbijetuar!![]()
Lajm i fundit:
Nje derr i infektuar me gripin e derrave mberrin ne Shqiperi, por theret e hahet sapo prek token shqiptare. As derri as virusi nuk kane mbijetuar!![]()
Meksika do te importoje shqiptare qe te japin gjak per te semuret me gripin e derrave. U zbuluar se gjaku i shqiptarit vret virusin e derrit. Ekspertet mendojne se meqe shqiptaret kane pire ilace te skaduara per sa e sa vite, ata kane fituar imunitet ndaj cdo lloj ilaci e virusi, nuk ka bir virusi qe i infekton shqiptaret tani![]()
Besoj se ne shqiptaret ,duhet te jemi e vetmja rrace qe tallet me fatkeqesi te tilla.
Nuk mjafton që vetëm ne shqiptarët të japim gjak. Duhet edhe derrat tanë në parlament, të japin gjak për derrat e sëmurë të Meksikës.
Pak ditë më parë se të shfaqej ky virus, degjova se ne nje laborator ishin zhdukur tre flakone me nje virus te modifikuar, mos rastesish eshte i njejti virus ?
Jo more zoteri, ti po ofendon ne kete moment,
1. Dije se Islami im si musliman as nuk ka lidhje me arabet e as me turqit, por Islami eshte i perbotshem,
2. Derrin e hane dhe shume "muslimane", prandaj "kujt t'i djege le ta mbaje", nuk kam asgje personale,
3/a Zoti per ne muslimanet sic e ka ndaluar derrin e ka ndaluar dhe prostitucionin, alkoolin etj... prandaj... ne asnje vend musliman nuk ke persona me SIDE (sepse muslimanet e kane rreptesisht te ndaluar te bejne marredhenieje jashte martesore); 3/b ne boten islame nuk ke vrajse per shkak te pirjes se alkoolit (sepse muslimanet e kane rreptesisht te ndaluar te pijne pije alkoolike, vere, raki, vodka etj., por kemi me mijera lloje te tjera pijesh freskuese, qe nuk na demtojne shendetin...); 3/c muslimanet nuk e hane derrin (sepse per ata Allahu-Zoti e ka ndaluar ngrenien e atij mishi, por ka lejuar ngrenien e 1000 kafsheve te tjera qe nuk na e demtojne shendetin)...
Si jane ndaluar keto gjera ne Islam (te gjitha me argumente):
1. Prostitucioni - (ne Kur'an thuhet: mos iu afroni imoralitetit - dhe nuk eshte thene largohuni, sepse mosafrimi eshte vetvetiu mosberie);
2. Alkooli - (ne Kur'an thuhet: Alkooli eshte nena e te gjitha te keqijave - dhe eshte plotesuar me thenien: Kemi krijuar per ju ushqime dhe pije te shumta dhe te fresketa)
3. Derri (thiu) - (Ne Kur'an thuhet: jua kemi ndaluar ngrenien e mishit te derrit, por kemi krijuar lloje te tjera ushqimesh te dobishme per ju, qe plotesohet nga shprehja tjeter: Ne dime ate qe ju nuk e dini)
Pse jane ndaluar keto gjera per muslimanet (dhe per te gjithe njerezit qe duan te besojne Islamin):
1 (dhe te vetme): Per te ruajtur te paster krijesen NJERI qe e krijoi KRIJUESI i MADH, qe e plotesojme me thenien nga Kur'ani: "Ne nuk i beme padrejtesi atyre, por ata i bene padrejtesi vetes se tyre".
Kjo eshte e verteta e bazuar ne argumente i nderuar, por e verteta u prish syte juve dhe u verbon!
Paqja e Zotit qofte mbi ju!
Tirane-Shqiperi
P.S. Ne artikullin tjeter do ta sqaroj ne shqip se cfare thote shkenca per mishin e derrit, per alkoolin dhe per prostitucionin, me fakte nga shkencetaret e krishtere perendimore, nga Perendimi dhe Europa e te cileve shpiken te gjitha semundjet moderne!
P.S./1 Nuk kane faj moderatoret, sepse perseri nuk kam ofenduar askend, sic nuk kam ofenduar dhe ne mesazhet e tjera, por i kerkoj moderatoreve dhe pronareve te forumit te tregohen te sinqerte, dhe ta lejojne fjalen e lire dhe te vertete, te bazuar ne fakte dhe argumente, qe te transmetohet! Faleminderit!
Ndryshuar për herë të fundit nga Orientalist : 27-04-2009 më 10:45
orentalist po per lopen e cmenme ose gripin e pulave ca thot kurani
o debil arabije
JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE
Do ngordhin gjithe derrat?!?
Koha është e maskarenjëve
Por atdheu i Shqiptarëve
Krijoni Kontakt