Close
Faqja 2 prej 17 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 161
    Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Lajm i fundit:

Nje derr i infektuar me gripin e derrave mberrin ne Shqiperi, por theret e hahet sapo prek token shqiptare. As derri as virusi nuk kane mbijetuar!

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anëtarësuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    Lajm i fundit:

Nje derr i infektuar me gripin e derrave mberrin ne Shqiperi, por theret e hahet sapo prek token shqiptare. As derri as virusi nuk kane mbijetuar!
    lol

Ngushëllimet e mia.

Gjak e dhjam kush e hëngri.

PS: U gjet antivirusi
    Elegance is an attitude.

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga angelina o2 Lexo Postimin
    lol

Ngushëllimet e mia.

Gjak e dhjam kush e hëngri.

PS: U gjet antivirusi
    Meksika do te importoje shqiptare qe te japin gjak per te semuret me gripin e derrave. U zbuluar se gjaku i shqiptarit vret virusin e derrit. Ekspertet mendojne se meqe shqiptaret kane pire ilace te skaduara per sa e sa vite, ata kane fituar imunitet ndaj cdo lloj ilaci e virusi, nuk ka bir virusi qe i infekton shqiptaret tani

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Besoj se ne shqiptaret ,duhet te jemi e vetmja rrace qe tallet me fatkeqesi te tilla.

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Nuk mjafton që vetëm ne shqiptarët të japim gjak. Duhet edhe derrat tanë në parlament, të japin gjak për derrat e sëmurë të Meksikës.

Pro diturise Maska e Gjelosh PRekaj
    Anëtarësuar
    07-07-2008
    Vendndodhja
    N'rranjen e Rozafs
    Postime
    681
    Citim Postuar më parë nga turkoarab Lexo Postimin
    Sapo pashe lajmet te TOP-i ne lidhje me "Virusin e Derrave" dhe thashe me vete: O Zot, na ruaj nga derrat, nga ngrenia e derrava, na njerezit qe i hajne derrat, dhe nga njerezit qe i ngjajne derrave.
    Me mire mos boje gafe njerei te shkoje andej, se e hongrem ne kur te kthehet lol

Si lejohen komente te tilla provokuese dhe gjithmone ofenduese kundra jo turkoarabeve, pastaj pyesni pse i shajme dhe acarohemi..

Turp dhe faqja e zeze per moderatoret qe i lejojne kto tipa te tille.

EPIROT Maska e EDLIN
    Anëtarësuar
    16-07-2007
    Vendndodhja
    ku bëhen qinglat
    Postime
    1,527
    Pak ditë më parë se të shfaqej ky virus, degjova se ne nje laborator ishin zhdukur tre flakone me nje virus te modifikuar, mos rastesish eshte i njejti virus ?

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-05-2006
    Vendndodhja
    Në zemër të Tiranës (për disa kohë)
    Postime
    256

Kujt t'i djege le ta mbaje!

Citim Postuar më parë nga kaurropapat Lexo Postimin
    Si lejohen komente te tilla provokuese dhe gjithmone ofenduese kundra jo turkoarabeve, pastaj pyesni pse i shajme dhe acarohemi..

Turp dhe faqja e zeze per moderatoret qe i lejojne kto tipa te tille.
    Jo more zoteri, ti po ofendon ne kete moment,
    1. Dije se Islami im si musliman as nuk ka lidhje me arabet e as me turqit, por Islami eshte i perbotshem,
    2. Derrin e hane dhe shume "muslimane", prandaj "kujt t'i djege le ta mbaje", nuk kam asgje personale,
    3/a Zoti per ne muslimanet sic e ka ndaluar derrin e ka ndaluar dhe prostitucionin, alkoolin etj... prandaj... ne asnje vend musliman nuk ke persona me SIDE (sepse muslimanet e kane rreptesisht te ndaluar te bejne marredhenieje jashte martesore); 3/b ne boten islame nuk ke vrajse per shkak te pirjes se alkoolit (sepse muslimanet e kane rreptesisht te ndaluar te pijne pije alkoolike, vere, raki, vodka etj., por kemi me mijera lloje te tjera pijesh freskuese, qe nuk na demtojne shendetin...); 3/c muslimanet nuk e hane derrin (sepse per ata Allahu-Zoti e ka ndaluar ngrenien e atij mishi, por ka lejuar ngrenien e 1000 kafsheve te tjera qe nuk na e demtojne shendetin)...

Si jane ndaluar keto gjera ne Islam (te gjitha me argumente):

1. Prostitucioni - (ne Kur'an thuhet: mos iu afroni imoralitetit - dhe nuk eshte thene largohuni, sepse mosafrimi eshte vetvetiu mosberie);
    2. Alkooli - (ne Kur'an thuhet: Alkooli eshte nena e te gjitha te keqijave - dhe eshte plotesuar me thenien: Kemi krijuar per ju ushqime dhe pije te shumta dhe te fresketa)
    3. Derri (thiu) - (Ne Kur'an thuhet: jua kemi ndaluar ngrenien e mishit te derrit, por kemi krijuar lloje te tjera ushqimesh te dobishme per ju, qe plotesohet nga shprehja tjeter: Ne dime ate qe ju nuk e dini)

Pse jane ndaluar keto gjera per muslimanet (dhe per te gjithe njerezit qe duan te besojne Islamin):
    1 (dhe te vetme): Per te ruajtur te paster krijesen NJERI qe e krijoi KRIJUESI i MADH, qe e plotesojme me thenien nga Kur'ani: "Ne nuk i beme padrejtesi atyre, por ata i bene padrejtesi vetes se tyre".

Kjo eshte e verteta e bazuar ne argumente i nderuar, por e verteta u prish syte juve dhe u verbon!

Paqja e Zotit qofte mbi ju!
    Tirane-Shqiperi

P.S. Ne artikullin tjeter do ta sqaroj ne shqip se cfare thote shkenca per mishin e derrit, per alkoolin dhe per prostitucionin, me fakte nga shkencetaret e krishtere perendimore, nga Perendimi dhe Europa e te cileve shpiken te gjitha semundjet moderne!
    P.S./1 Nuk kane faj moderatoret, sepse perseri nuk kam ofenduar askend, sic nuk kam ofenduar dhe ne mesazhet e tjera, por i kerkoj moderatoreve dhe pronareve te forumit te tregohen te sinqerte, dhe ta lejojne fjalen e lire dhe te vertete, te bazuar ne fakte dhe argumente, qe te transmetohet! Faleminderit!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Orientalist : 27-04-2009 më 10:45

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    orentalist po per lopen e cmenme ose gripin e pulave ca thot kurani

o debil arabije
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

...beyond Maska e Alienated
    Anëtarësuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Do ngordhin gjithe derrat?!?
    Koha është e maskarenjëve
    Por atdheu i Shqiptarëve

Faqja 2 prej 17 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Gripi i derrave rrezikon botën
    Nga new-man në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 54
    Postimi i Fundit: 23-06-2009, 11:17
  2. Kujdese:Spamerët shfrytëzojnë popullaritetin e gripit të derrave
    Nga YlliRiaN në forumin Lajme nga informatika
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-04-2009, 06:36
  3. ‘’Vaksina Kunder Gripit ‘’
    Nga new-man në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 21-01-2009, 16:10
  4. Gripi i Zogut (Avian)
    Nga [xeni] në forumin Mjeku për ju
    Përgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 19-01-2008, 09:18

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •