Close
Faqja 11 prej 17 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 161
    me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Veza mund ta zevendesoje mishin ne menyre perfekte.
    Jo asesi.

Veza është vezë, mishi është mish.

Madje edhe mishi nuk duhet të jetë gjithmonë nga i njëjti burim. Duhet një ditë mish lope, pastaj mish derri, pastaj mish guace, kërmilli, oktapodi, kaprolli, pulë, patë, rosë, gjeldeti, kalë, buall, berre etj.

Më e rëndësishmja këtu është që njeriu i sotëm është krijesë e ushqimit të përsosur.

Njeriu ushqehej me barishte, ishte egërsirë. Pastaj vetëm me mish, përsëri egërsirë. Kur filloi të ushqehej me të dyja ndryshoi. Kur zbuloi zjarrin iu dha mundësia të bëjë edhe gjellë, e madje të hajë disa bimë që deri atëherë nuk kishte mundur t'i hajë pa i zier. Pastaj zbulimi i drithit, pastaj revolucioni i pestë, zbulimi i mullirit, pastaj revolucioni gjashtë ardhja e bimëve dhe kafshëve të reja nga Amerika e posazbuluar. Me plot siguri, njeriu i sotëm ndryshon nga njeriu i shekullit 15, sepse ai nuk përdorte vaj luledielli, kungull, misër dhe mish gjeldeti.

Nëse njeriu kthehet në dietën e njerëzve të lashtë do të bëhet përsëri sikur ata.

Filozofia e krejt kësaj është: Sa më shumë lloje të ushqimit.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-05-2006
    Vendndodhja
    Në zemër të Tiranës (për disa kohë)
    Postime
    256
    Burimi i gripit të derrave

2009-04-29 01:53

Uashington - Sipas një artikulli në sajtin e internetit Legitgov.org të shkruar nga Lori Price, virusi i gripit të derrave i cili po përhapet me shpejtësi, e ka burimin tek laboratorët e ushtrisë amerikane për të trajnuar agjentët e CIA-s për torturimin e personave të dyshuar për terrorizëm. Shkencëtarët kanë theksuar se ky virus është një përmbledhje e lëndëve gjenetike të derrit, shpendëve dhe njeriut dhe ky virus nuk është vërejtur ndonjëherë nga shkencëtarët. Sipas këtij burimi, virusi i gripit të derrave është krijuar në vitin 1986 në laboratorët e ushtrisë amerikane në Fort Dix dhe New Jersey dhe si pasojë e këtij virusi kanë vdekur 13 ushtarë amerikanë dhe më pas shumë njerëz kanë vdekur si pasojë e injektimit të këtij virusi me anë të ampulave.

Me poshte keni linkun e artikullit ne anglisht:
    http://www.legitgov.org/flu_kills_to...os_260409.html
    Ndryshuar për herë të fundit nga Orientalist : 29-04-2009 më 04:57

Citim Postuar më parë nga Orientalist Lexo Postimin

Uashington - Sipas një artikulli në sajtin e internetit Legitgov.org të shkruar nga Lori Price, virusi i gripit të derrave i cili po përhapet me shpejtësi, e ka burimin tek laboratorët e ushtrisë amerikane për të trajnuar agjentët e CIA-s për torturimin e personave të dyshuar për terrorizëm. Shkencëtarët kanë theksuar se ky virus është një përmbledhje e lëndëve gjenetike të derrit, shpendëve dhe njeriut dhe ky virus nuk është vërejtur ndonjëherë nga shkencëtarët. Sipas këtij burimi, virusi i gripit të derrave është krijuar në vitin 1986 në laboratorët e ushtrisë amerikane në Fort Dix dhe New Jersey dhe si pasojë e këtij virusi kanë vdekur 13 ushtarë amerikanë dhe më pas shumë njerëz kanë vdekur si pasojë e injektimit të këtij virusi me anë të ampulave.

U zbulua dhe ky mister.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga Orientalist Lexo Postimin

Ne fakt autoritetet kan nis te studjojne rastin e virusit, edhe e kan konsideruar si nje arme biologjike.

Edhe USA pati rastin e pare te vdekjes i cili ishte nje femije 2 vjec, por jan duke hetuar edhe per dy raste te tjera vdekjeje ne Los Angelos. Ky virus eshte vdekjeprures edhe duhet qe te gjith te kemi kujdes teper te larte .
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-05-2006
    Vendndodhja
    Postime
    256
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Ne fakt autoritetet kan nis te studjojne rastin e virusit, edhe e kan konsideruar si nje arme biologjike.

Edhe USA pati rastin e pare te vdekjes i cili ishte nje femije 2 vjec, por jan duke hetuar edhe per dy raste te tjera vdekjeje ne Los Angelos. Ky virus eshte vdekjeprures edhe duhet qe te gjith te kemi kujdes teper te larte .
    U trondita me te vertete kur degjova sot ne dreke ne TCH per ate femijen 2 vjec qe kishte vdekur nga ky virus ne Amerike. Eshte me te vertete per te qare hallin. Cdo dite qe po degjoj raste te tjera dhe te ndryshme ne bote qe vdesin nga ky virus, me vjen ndermend filmi "24" ne TCH, ne lidhje me viruset vdekjeprurese, sidomos te shpikura nga amerikanet ne lab-et e tyre.
    Nuk e rastesishme qe dhe ky virus, si dhe virusi i SIDA-s, jane shpikur ne laboratoret e ushtrise amerikane.
    Pse?

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Nuk e rastesishme qe dhe ky virus, si dhe virusi i SIDA-s, jane shpikur ne laboratoret e ushtrise amerikane.
    Pse?
    Teorite jan te shumta, do te sugjeroja te lexoje temen "Teori Cospirative" te hapur nga Darius ne nenforumin "Fenomene Paranormale" . E shpjegon me se miri punen e viruseve edhe plot gjera te tjera qe do habitesh kur ti lexosh. Trust me.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-05-2006
    Vendndodhja
    Postime
    256
    Teorite jan te shumta, do te sugjeroja te lexoje temen "Teori Cospirative" te hapur nga Darius ne nenforumin "Fenomene Paranormale" . E shpjegon me se miri punen e viruseve edhe plot gjera te tjera qe do habitesh kur ti lexosh. Trust me.
    Thnx man, I'm gonna check and read it now!
    Ne fakt, une vetem solla materialin, dhe e nderlidha fjalen time sipas asaj dhe filmit. Am I right?

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Jo me larg se sot e pashe nje pjese te atij filmit ne top channel gabimisht. Besoj se e di per cfar e ke fjalen.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-05-2006
    Vendndodhja
    Postime
    256
    Jo me larg se sot e pashe nje pjese te atij filmit ne top channel gabimisht. Besoj se e di per cfar e ke fjalen.
    Ai film ne lidhje me rastin tone tregon se eshte e njejta shperndarje e virusit (viruseve), me duket, qe rrjedhin nga sistemet ushtarake perendimore (me konkretisht amerikane), ku gjithmone sherbimet sekrete dhe ushtarake amerikane kane nderrmarre "shpikje" te tilla.
    Do ta lexoj me vemendje me vone ate artikullin "per teorite konspirative" dhe te mundohem ta sqaroj nga darka.

P.S. Shikoje perseri filmin sot, ne oren 20:50.

Ky virus kurohet me ilaçe që përdoren edhe për grip të zakonshëm. Këtu në New York ka patur plot raste deri tani, po akoma asnjë vdekje dhe madje as nuk shrohen ne spital ata të infektuarit.

Gjithashtu për burimin e virusit, meksikanët mendonin se ka ardhur nga një fshat në Meksikë ku është shfaqur sëmundja që dy muaj më parë.

Faqja 11 prej 17 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Gripi i derrave rrezikon botën
    Nga new-man në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 54
    Postimi i Fundit: 23-06-2009, 11:17
  2. Kujdese:Spamerët shfrytëzojnë popullaritetin e gripit të derrave
    Nga YlliRiaN në forumin Lajme nga informatika
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-04-2009, 06:36
  3. ‘’Vaksina Kunder Gripit ‘’
    Nga new-man në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 21-01-2009, 16:10
  4. Gripi i Zogut (Avian)
    Nga [xeni] në forumin Mjeku për ju
    Përgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 19-01-2008, 09:18

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •