Close

Rezultati i Sondazhit: A pini duhan ne prani te femijeve?

Votues
28. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Po

2 7.14%
  • jo

19 67.86%
  • me raste.

7 25.00%
Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 57
  1. #-9
    i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Si veproni në një rast te tillë?

Duke qene se kemi femije te vegjel, as une e as burri nuk pijme duhan ne shtepi.
    Me erdhi per vizite nje shok i burrit, moshe e madhe i cili filloi te pinte duhan ne shtepine tone. Sinqerisht u ndjeva shume keq, por normalisht qe e lashe te pinte duhan ne prani te femijeve te mi. Ju vet a pini duhan ne prani te femijeve, dhe si veproni nese dikush jashte familjes ju vjen dhe pi duhan te ju ?
    Ju ka ndodhur t'ia vini ne dukje qe nuk lejoni duhan ne shtepi ne prani te femijeve?
    Feelings change - memories don't.

2. #-8
    Çufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anëtarësuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    Te te them nje eksperience personale. Ne shtepine time asnje nuk e ka pas pire duhanin, dhe per vizita te ndryshme na vinin edhe shume duhanpires. Dhe te besohet apo jo, gjithmone miqve u eshte thene qe nuk pihet duhani ketu,, dhe nqs donin te pinin duhan te dilnin jashte edhe te pinin ose ta pinin mbasi te iknin. Nuk ka rendesi se sa u mbet hatri njerezve, nese ke femije ne shtepi, ke edhe nje arsye me shume qe te mos i lejosh njerezit te pine duhan.
    Une per vete e pi duhanin, por ne vende te mbyllura ne prani te femijve asnjehere nuk e kam bere kete gabim! Sado i deshperuar te jete nje duhanpires, duhet ta permbaj veten ne prani te femijve!
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

3. #-7
    bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    U tregoj deren. Ne fakt ate deren qe del me shpejt. Se kam 2. Fishek jashte. Lol

4. #-6
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-09-2003
    Vendndodhja
    varavingo
    Postime
    1,084
    Citim Postuar më parë nga dea_07 Lexo Postimin
    Duke qene se kemi femije te vegjel, as une e as burri nuk pijme duhan ne shtepi.
    Me erdhi per vizite nje shok i burrit, moshe e madhe i cili filloi te pinte duhan ne shtepine tone. Sinqerisht u ndjeva shume keq, por normalisht qe e lashe te pinte duhan ne prani te femijeve te mi. Ju vet a pini duhan ne prani te femijeve, dhe si veproni nese dikush jashte familjes ju vjen dhe pi duhan te ju ?
    Ju ka ndodhur t'ia vini ne dukje qe nuk lejoni duhan ne shtepi ne prani te femijeve?
    Sdi pse te bene kaq pershtypje se qenke ene duhonxhije. Si ne shtepi si jashte femijet e tu jetojne me tymin dhe eren e keqe te cigareve tua.

Ne si shqiptar kemi ca tradita dhe zakone qe duhet me ja lujt kutin e duhanit mikut kur te vje ne shtepi. As qe nuk mund te mendohet miku te nxiret jashte te pije cigare.

Pink te isha mik te ty vallai po te me tregoje deren do te ikja fare :P

P.S . Une kur e pija dikur( kam tre vjet e pak qe e kam lene mbas mbi 12 viteve qe e pija) kurr nuk ndezja cigare kur isha mik diku. Besoj eshte e ulet nese nuk e ndez i zoti i shtepise qe miku ta ndez.
    Ndryshuar për herë të fundit nga vagabondo_nyc : 21-09-2009 më 23:22

5. #-5
    Sensual
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    mendoj se zgjidhja eshte e thjeshte ... i con femijet ne dhome tjeter

6. #-4
    Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Dea teme interesante....

Ne prani te femijeve nuk duhet pire kurre cigare pasi i dime pasojat.
    Kur me vjen dikush ne shtepi i them te dali ne jashte dhe ta pije .Perderisa nuk pi vete nuk ka arsye te le dike tjeter.
    Nje te ardhur per vizite ka shume menyra per ta respektuar dhe njera nga ato nuk eshte ta lesh te pije duhan ne prani te femijeve te tu!
    Zakonisht per ata qe e bejne kete gje them qe tregojne mungese respekti ndaj mos tolero fare!

Respekte e dashur
    "Carpe Diem"

7. #-3
    Creator Spiritus Maska e Dito
    Anëtarësuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahçen time
    Postime
    3,882
    Citim Postuar më parë nga dea_07 Lexo Postimin
    Epo robi i ka dy pare mend qe mos t'i thote mikut per nje cigare budallallekun, dreqi e mori sikur ndenji 5 dite tek ty.

8. #-2
    The World Is Yours Maska e J@mes
    Anëtarësuar
    27-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    1,966
    Natyrisht qe pirja e duhanit ne shtepi nuk eshte pozitive jo vetem per ato familje me femije te vegjel por per çdo familje pavaresisht perberjes se saj.
    Tymi i duhanit, era e tij ngjit ne çdo cep te shtepise dhe kjo nuk eshte gje e mire.

Persa i perket menyres se si duhet vepruar me mysafiret duhanpires, kjo, mendoj se nuk ka pse t'ju shqetesoj shume. Mund te hapen dritaret nese nuk ben ftohte, gjate momentit qe mysafiri juaj pi duhan. Ne rast se keni femije, ata mund te kalojne ne dhome tjeter.
    Tek e fundit mysafiri nuk eshte se do ngujohet ne shtepine tuaj, keshtu qe besoj se gjetja e nje alternative te pelqyeshme per te dyja palet eshte me e mire sesa marrja e nje vendimi radikal.
    »« ¤ »«Ê£ÐØ®ÂÐØ»« ¤ »«

9. #-1
    i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anëtarësuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    une dhe im shoq se pime fare.kur ben vaki e ndez ndonjehere per variacion...dal ne ballkon
    ne shtepi nuk kam qejf te vi kush dhe te pi..por kushdo qe e ka bere e kam lene...me ka ardhur rende se mos fyhet......dhe mos tregohem e pasjellshme....them se.......duhet ta ket kujdes vet kete mysafiri....sepse ketu tek ne tua besh te ditur 100% qe ta mbajne vath ne vesh.
    "Më e mira është armike e së mirës"

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Në fakt unë nuk e pijë duhanin , por nana e tyre po. Ama asnjëher nuk e ndal po pati mundesi ka 2 i ndez. Por këtu ke ne edhe jemi pak mbrapa me bo me i thon "Ej nuk e pijm duhanin në këtë dhome" direkt ju ngel hateri edhe musafirve dhe më nuk vijn!

Unë e kam pirë por e kam len prap dhe nuk dua më ta pijë kurr , e për femijet s'dij cka të them , është i dëmshem por ec e thuaji shqiptarit mos pi duhan në dhome direkt skuqet si patate.

Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •