Ose meshkuj që kanë pasur para, por që i ka tradhëtu gruaja me një tjetër që ka pasur më shumë para sesa ky. Kështuqë më mirë fukara, të merr gruaja e di pse të ka marrëAshtu sic kemi pare qe shume meshkuj pa para dhe pa ndonje pune me vlere kane pas fat me te keq ne dashuri.![]()
Kjo është interesant, menermethan osht e ngulme, kush e han mirë, kush nuk e han ai osht i mençur. Zyrtarisht kërkohet gjentilesë, në përditshmëri kërkohet e kundërta. Kush dëgjon shumë programe televizive për të drejtat e grave, lexon shumë gazeta me vajtime feministe, ndërkohë është naiv dhe i prekshëm, ndërkohë që nuk ka haberin si qëndrojnë gjërat në realitet, ai është humbësi. Dhe nuk është humbësi, siç the ti, ai që ka pak lekë ose nuk ka punë.Meshkujt qe sdine te dominojne konsiderohen si te paafte nga shoqeria dhe nga femrat ne pergjithesi.
Më pëlqen thënia e Konan The Barbarian, kur e pyetën: Çfarë është më së miri në këtë jetë?
U përgjigj: Të dërrmosh armikun, t'a vështë përpara, dhe të dëgjosh vajtimin e grave të tyre.
Krijoni Kontakt