Digitalb
Tring
dhene ne digi gold
DISA FILMA QE JEP TRING KETO DITE
...Tirana eshte e para
nje hale jane te dyja.
edhe goma makine po te blesh te japin garanci.
une e kam digitalb nga dita qe ja nisi.
prej veres do e shof pa pagu.
mos i bo shume reklame tringut se osht fillimi.
te duken lire ty po..???
me kaq para ,une qe jetoj ne Angli mund te shikoj te gjitha
kampionatet e vendeve te evropes,plus boxing,formula 1 etj etje aktivitete sportive,dhe cfar eshte me kryesorja nuk ka shanc qe kompanite te devijojne nga kontrata!!!!
e kuptoj se mund te jeshe nje sherbetor i digitalb ,por mos mendo se shqiptaret jasht vendit mund ta hajne sapunin per djathe!!
shqiptaret jane shum te zhgenjyer nga digitalb,si brenda vendit ashtu dhe jashte!!
madje do beja thirrje per bojkotim te ketsaj kompanie!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga H2SO4 : 25-04-2009 mė 10:39
Mund te me thote ndokush nga eshte kjo Kompani Tring?? dhe nga kush menaxhohet kush ka qene inciator i kesaj Platforme ???
nuk e njohe kete paketen "tring" ,me kane thene qe jep champions ligue vetem kaq di.
digitalb tashme eshte pjese e familieve shqiptare ne emigrim se kudo kame rastisur nuk ka munguar te jete ne shtepite e bashkeatdhetareve tane
Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!
perkundrasi vllai un mbeshtes tring se po tregon se di te ec ne rrugen e duhur.po te shikosh edhe ne postimet me siper nuk mbeshtes aspak digitalb por perkundrasi jam shum koshient per vjedhjen e hapur qe i ben shqiptareve.bej thirrje edhe un per bojkotimin e kesaj kompanie.
ps.s kam interes te asnjera kompani sepse un pervete shof me cardsharing jo vetem keto paketa por edhe sky uk e sky it.
...Tirana eshte e para
DIGITALB me i miri
www.votethenation.com votoni shqiperine
www.ballistet.org
Teknologjia dhe cilesia e Dixhitalbit o si nota me diten me ket Tringun.
Krijoni Kontakt