Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 44
    100%Shqiptar Maska e DJAL_PELIVAN
    Anëtarësuar
    04-12-2006
    Vendndodhja
    Texas USA
    Postime
    291

"Shtatëzani e padëshiruar"!

E hapa kete teme nga qe ndodh ne shume raste sot .
    Cili do jete reagimi i juaj nese rastesisht pa deshiruar merni vesh se vjen ne jete femija i juaj ?

Pershembull !!

Nga Femrat qe jane te pa martuara, kane nje te dashur edhe rastesisht pa kujdesi ne marredhenie seksuale ngelin shtatzane ??

Dhe djemte qe bien viktime.

Nje numer i madh me histori te tilla eshte :Nje i martuar ka nje te dashur dhe te kjo e fundit vjen femija.
    Ose ne emigracion me femra te huaja...ndodh qe ato femrat qe i kishin kalimtare te momentit ngelin shtatzene pa deshiruar duke mos patur pike ndienje per ate njeri pasi thjesht e ke pasur te nevojshme per momentin dhe ai moment te jep pasoja te metejshme ??

Per Veten time sme ka ndodhur ,dhe mos me ndodhte ,por kam ndier keqardhje per ata/ato qe u ka ndodhur dhe e vuajne per gjithe kohen .
    Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 25-04-2009 më 06:47 Arsyeja: Rregullim teksti!
    BanDa-BuTueSi

Po ti cfare mendimi ke?!

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga DJAL_PELIVAN Lexo Postimin

Nga Femrat qe jane te pa martuara, kane nje te dashur edhe rastesisht pa kujdesi ne marredhenie seksuale ngelin shtatzane ??

Dhe djemte qe bien viktime.
    Sa keq po me vika per keta lloj meshkujsh.!!!!
    "Viktima" qenkan.
    Sipas teje fajtore qenka vetem femra?!
    "Carpe Diem"

i/e larguar Maska e Edna- shpk
    Anëtarësuar
    21-03-2009
    Vendndodhja
    Tirane.http://www.edna-professional.com/
    Postime
    150
    Per fat te mire sot ka shume metoda per parandalimin e nje shtazanie te padeshiruar .Ne rastin se femra ngelet shtazane atehere vendimi duhet marre ne marrveshje nga te dyja palet .Nqs duan te jetojne bashke ta sjellin ne jete femijen , nqs jo atehere eshte ne doren e femres ne se do ta mbaje dhe ne kushtet qe ajo ka per ta rritur . Sic e dime nuk eshte aspak e thjeshte te rritesh nje femije ( kur them keshtu nuk marr parasysh opinionin ) .

ShkOdrAne ForEver Maska e Adaes
    Anëtarësuar
    06-01-2009
    Vendndodhja
    HeRe... TheRe... NoWheRe...
    Postime
    1,251
    Sido qe te jete situata,nqs kto dy rinj nuk mund te perballojne lindjen e nje femije, ose vetem femra....zgjidhja me e mire ne kto shtatzani te padeshirushme eshte Aborti.
    Really Dude... Get A Life!!!

maraklije Maska e bombona
    Anëtarësuar
    09-02-2009
    Vendndodhja
    ne shkoder,ne shtepin time
    Postime
    4,714
    eshte nje situata shume delikate,dhe varet nga momenti,se ka njerez qe marrin pergjegjesin e tyre dhe pergjigjen per femijet,po ka dhe nga ata qe e abortojne ose e japin per birsim.un mendoj se me mir eshte te mbash pergjegjesi per veprimet e bera
    meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...

Anëtarësuar
    06-01-2009
    Vendndodhja
    Postime
    1,251
    Citim Postuar më parë nga bombona Lexo Postimin
    eshte nje situata shume delikate,dhe varet nga momenti,se ka njerez qe marrin pergjegjesin e tyre dhe pergjigjen per femijet,po ka dhe nga ata qe e abortojne ose e japin per birsim.un mendoj se me mir eshte te mbash pergjegjesi per veprimet e bera
    Mire se mban pergjegjsi,po e zeme se te dy partneret jan kalamaqer per vete,me ca do ta rritesh ate femij,kur ata akoma skan siguruar jetesen ekonomike te tyre.Ose e zeme se partneri mashkull sdo tia dije,si do rritet ai femije pa baba,nga nje nene qe ndoshta ska pune,ska mundsi jetese,ska perkrahje,se te gjith e quajne te perdale perderisa ka mbet shtatzane jashte martese?...sa raste ka qe braktisen femijet neper jetimore,ose me keq ne koshe plehrash?...eshte gjynah te sjellesh nje femije ne bote ne kto lloj kushtesh...

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga Adaes Lexo Postimin
    Mire se mban pergjegjsi,po e zeme se te dy partneret jan kalamaqer per vete,me ca do ta rritesh ate femij,kur ata akoma skan siguruar jetesen ekonomike te tyre.Ose e zeme se partneri mashkull sdo tia dije,si do rritet ai femije pa baba,nga nje nene qe ndoshta ska pune,ska mundsi jetese,ska perkrahje,se te gjith e quajne te perdale perderisa ka mbet shtatzane jashte martese?...sa raste ka qe braktisen femijet neper jetimore,ose me keq ne koshe plehrash?...eshte gjynah te sjellesh nje femije ne bote ne kto lloj kushtesh...
    Per kete duhesh te ndalosh veten si femra ashtu dhe mashkulli nga aventurat e tilla .

Anëtarësuar
    06-01-2009
    Vendndodhja
    Postime
    1,251
    Citim Postuar më parë nga xhamia Lexo Postimin
    Per kete duhesh te ndalosh veten si femra ashtu dhe mashkulli nga aventurat e tilla .
    Sot ne bote ca spo ndodh e ca spo te degjojn veshet... Gjths,kur i di kushtet e marredhenies,ose kushtet e jeteses, te perdorin prezervative dyrnjaja,kot sjan shpik ato...Po ca te besh qe truri i vogel ne vend te gabuar....e mbushen pastaj jetimoret e rruget plot me femije te braktisur...

maraklije Maska e bombona
    Anëtarësuar
    09-02-2009
    Vendndodhja
    ne shkoder,ne shtepin time
    Postime
    4,714
    jam dakort me xhamine,po dhe ato prinder,nuk duhet ti lene niperit ne jetimore,te pakten deri sa te behen prinderit per pergjegjesi
    meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •