Postuar më parë nga SweetiePie
[B]mendimi im eshte ky:
nuk ka kufi te ndare sakte per te thene dikush i pari kete fjale magjike dhe te shenjte sipas meje , por jam dakort pjeserisht me ty kur thua se jane meshkujt me shume te paret qe e thone me shpejt fjalen "te dua"
sipas meje ka tre kategori cunash qe e thone kete fjale dhe keto jane
1-ata cuna qe jane te dashuruar vertet me ate vajze qe marrin guximin dhe i thone te dua, keta djem jane te dashuruar dhe te dashuruarit kane te drejten legjitime qe nuk ja mohon dot askush qe ta thone kete fjale, sepse e ndjejne dhe pike , ata nuk shtiren dot dhe nje gje te tille nuk eshte e veshtire per ta kuptuar , duket shume shume qarte , mjafton ti shikosh keta meshkuj se si trasformohen dhe rilindin si njerez nga kjo ndjenje e madhe, dhe sidomos kur e thone kete fjale te shenjte
2- ka disa meshkuj te tjere qe e thone kete fjale jo pse duan te shtiren por sepse me ate vajze qe duan te krijojne familje ne te ardhmen kane qellimin e sinqerte per te ndertuar familje ne te ardhmen , dhe per ta konkretizuar nje gje te tille e thone kete fjale magjike jo per te mashtruar vajzen qe ata kane zgjedhur per jeten e tyre por per te qene me te besuar perpara vajzes , dhe ajo qe eshte me e rendesishmja per ti dhene femres ate sentiment qe femrat e sotme e duan aq shume SIGURINE SIGURINE SIGURINE, qe sot femrat moderne dhe me dinjitet e personalitet e duan me te drejten e tyre legjitime
3-ka pastaj nje grup tjeter mashkulli qe e thone kete fjale thjesht sepse nje gje te tille e kane te imponuar nga ambjenti rrethues, kodet morale dhe kodet sociale,shkolla, familja,shoqeria,etj, etj, etj, lozin nje ndikim te madh ne kete drejtim, keto kode morale dhe sociale qe ne shqiperi pothuajse mungojne fare, kjo do te thote se ata meshkuj e kane nje te dashur nje femer qe nuk e kane mashtruar por thjesht jane bashke per arsye se ndjehen mire dhe ne kete relacion nuk i kane premtuar asgje njeri tjetrit, dhe vendimet serioze ja kane lene kohes,ose te ardhmes, kjo te thote qe kur e thone fjalen te dua nuk kane asnje qellim te caktuar ose qellim keqdashes , persona te tille kam pare plot ne jeten time qe edhe kur ndahen ndahen si miq te mire sepse nuk ja kane pasur me hile njeri tjetrit, dhe keshtu qe nuk kane pse te ndahen si armiq
dhe e fundit qe nuk hyn tek meshkujt, por tek kafshet me fytyre njeriu
4-ka edhe nje kategori tjeter meshkujsh, dhe keta jane mashtuesit meshkujt me dy fytyra , por keta nuk eshte e veshtire ti dallosh sepse keta i tradhton gjithshka ne jeten e tyre ,mimika.fjalet,zeri,veprimet,etj,etj,etj,keta meshkuj jane persona qe nuk te mashtrojne dot , pervec ne rastet kur vete femrat duan qe te mashtrohet, mendimi eshte se femrat e sotme nuk mashtrohen dot pervec ne rastet kur ato vete femrat duan te mashtrohen d m th te shkojne me ate djale dhe pike,te mashtrosh nje femer sot eshte e pamundur sepse ambjenti rrethues gjithmone e me teper eshte kunder teje
nga arun
Krijoni Kontakt