Bashkohem edhe une me mendimin tend .
pra sipas teje arun me keq eshte per femrat te cilat sado veshtire bien ne dashuri vuajne me shume...sepse jan me te komplikuara , me duket dicka me se normale !
Bashkohem edhe une me mendimin tend .
pra sipas teje arun me keq eshte per femrat te cilat sado veshtire bien ne dashuri vuajne me shume...sepse jan me te komplikuara , me duket dicka me se normale !
You don't lead by hitting people over the head-that's assault, not leadership.
bsdev (03-03-2017)
vajzat bien me shpesh ne dashuri,sepse nuk kane nje karakter te forte,mashtrohen shume nga gjerat qe vetem i shohin,et etj..
bsdev (03-03-2017)
Djemte,,,,,,,,,,,,,,
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Mendimi im ?Postuar më parë nga SweetiePie
Mendoj qe ai qe ka me shume nevoje per te dashuruar, per te falur dashuri dhe per te marre dashuri, dashuron i pari. Ne fund te fundit nuk di une te kete "Zemer Mashkull" Apo "Zemer Femer" . Ne fasade( pamje e jashtme) behet dallimi mashkull - femer por nga brenda mendoj se jemi te gjithe njesoj. Te gjithe me nje zemer qe ka nevoje per ngrohtesi, me aorten qe rreh me fort kur ne e marrim ngrohtesi shpirterore, me duart qe dridhen ne momentet e xhelozise, etj etj. Pra per mendimin tim smund te bejme nje dallim femer mashkull per kete teme. Ai qe ka me shume nevoje per dashuri dashuron me shpejt. Sepse ne pergjithesi te gjithe dashurojne, por secili ne menyren e tij,
bsdev (03-03-2017)
Vajzat bien ne dashuri me shpejte se molla e Newtonit ne toke!Kush bie më shpejt në dashuri?
Femrat jane te terhequra pas dramave dhe novelave me dashuricka dhe mendojne rreth ndjenjave gjate gjithe kohes.
Per sa na perket ne meshkujve si fillim ne duam nje furre per cilindrin kurse vajzat kane plane tjera.
bsdev (03-03-2017)
mendoj se meshkujt bien ne dashuri menjehere,
sapo te shohin nje vajze ja u ben bam.....
ndersa femrat kur e kane nje te dashur nuk shohin te tjeret,
por mendojne vetem ate.
bsdev (03-03-2017)
"Sa e shpreh dashurine" me "Kush bie me shpejt ne dashuri" jane dy gjera krejt te ndryshme.
Djemte jane me te rrembyer ne pergjithesi.Ndersa nje vajze edhe pse mund te te doje vertet nuk e shpreh dashurine aq kollaj sa nje djale. Vete vajza eshte me e pasigurte pasi mban pergjegjesi direkte (behet fjale per femijen)keshtu ajo duhet te jete e sigurte kur te thote "te dua" sepse e di qe ka edhe disa dhashuri te pamundura qe nuk mbrojne mire.Femra vete nga natyra eshte me objektive.
bsdev (03-03-2017)
E e dashuria.
Ate qe nje mashkull mendon se, e zuri nje vajze per dashuri , pake kush e mendone se vajza e ka zene shume me heret kete djal.
Sa i perkete asaj se kushe bije me shpejte ne dashuri mendoje se eshte vajza , mirepo, nuk mendoje se eshte aq shume problem se kush eshte me i ndieshem dhe bije me pare. Ajo qka ka rendesi eshte te renit ne dashuri. Eshte aq e mire sa nuk dije se qka ka ma te mire.
================================================== ========
KOMBI KA NEVOJE PER NJE FAMILJE TE SHENDOSHE.
bsdev (03-03-2017)
Jam plotesisht dakort me ty ,ne meshkujt gezohemi me pak..femrave si gjehet dermani kollaj..kerkojne dhe vetem kerkojne dhe mazallah t'japin ndonje gje..edhe kur te japin "diçka"ta kerkojne 100 -fish..sa koprace qe jane!!Postuar më parë nga Willy
bsdev (03-03-2017)
Mashkulli, se dashuron me sinqeritet...
Femra dashurohet me shume pasi ndodh ai akti seksual per here te pare, pastaj te behet femra si rrodhe nga prapa.
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
bsdev (03-03-2017)
Krijoni Kontakt