unè mendoj se diem luajnè me vajzat ...por nuk è dinè se vajzat bien ne dashuri dhe vuajt shpirtèrisht
unè mendoj se diem luajnè me vajzat ...por nuk è dinè se vajzat bien ne dashuri dhe vuajt shpirtèrisht
bsdev (03-03-2017)
Me pelqen pergjigja jote, dhe kjo eshte arsyja qe un mendoj qe djemte nuk bien kollaj ne dashuri. Ato e marrin nje marredhenie me tallje per te arritur diku seks, bejne e thojne gjithcka vetem tja arrijne qellimit te tyre, ku dalim te tema thojne o te dua dhe nga brenda nuk e ndiejn dicka te tille. Po nejse ka femra qe nuk biejne kollaj ne dashuri. Por prape se prapi jan vajzat qe bien me shpejt ne dashuri. Mendoj se per cunat do kohe qe te biejne ne dashuri.....Postuar më parë nga banie
P.S: besoj se me kuptuat![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Tironse_Girl_69 : 21-12-2004 më 19:51
Guys r Players... and thats a fact... Dont fall n love... just play 'em back!
bsdev (03-03-2017)
Rrallë meshkuj luajnë me vajza që janë të dashuruara në atë mashkull.Postuar më parë nga banie
Më shpesh ndodh e kundërta.![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
bsdev (03-03-2017)
vajzat.............
LeNNoN !
You don't lead by hitting people over the head-that's assault, not leadership.
Postuar më parë nga SweetiePie
teme interesante kjo.
per mendimin tim djemte nxitohen te shprehen dhe megjithese mund te mos i ndjejne ato qe thone. por te gjitha keto jane relative se c'do njeri eshte i vecante dhe nuk i bejme dot te gjithe njesoj!!!![]()
ai qe dashurohet me shpejt besoj se eshte ai qe nuk i mendon qarte gjerat dhe qe bazohet vetem ne ndjenja e shikomit te pare , se po te vesh llogjiken ne mes nuk dashurohesh dot lehte, believe me![]()
_Mos thuaj <<te dua>> pa e ndjere se kur ta ndjesh cfare do thuash?
-jeta eshte nje rrote qe gjithmone rrotullohet e i sjell gjerat sic duhen per te mbajtur ekuiliber.prandaj kujdes!!!
E JETO C'DO CAST TE JETES SE NUK KTHEHEN PRAPA. ;) :P
bsdev (03-03-2017)
Varet çer tipi mund te jete nje vajze ose nje djale,, ka vajza qe kur e kan per here te pare bien ndashuri direkt ,masanaj kur e provojne per here te dyte ,trete e kshu me rradhe, bohen me te ftohta ,do kohe tu hysh ne zemer....... çdo gje me experience ,,,,,,gjithe e kena psu nga i here ,,e njejta ndodh dhe me cunat !!!Postuar më parë nga SweetiePie
Po meqense tema qeka kush bie me shpejt ne dashuri une them GOCAT ,,tashi mund te kete dhe nga ato qe e kan zemren prej kaullçuku lool , po me shume bien gocat
hajt bofshi qef
Ndryshuar për herë të fundit nga Moltisanti : 22-12-2004 më 21:18
bsdev (03-03-2017)
Ehe une jam e mendimit qe DJEMTE bien me shpejt ne DASHURI se GOCAT.....
bsdev (03-03-2017)
gocat...menjehere genjehemi![]()
And all I can taste is this moment
And all I can breathe is your life
bsdev (03-03-2017)
te gjith bien ne dashuri, dhe nuk esht puna vetem me vajza apo djem por edhe me shkollen me punen me librat dashurin per atdheun per partin etj.
bsdev (03-03-2017)
meshkujt bien me shpejt ne dashuri se jane me shume te sinqerte se femrat
por....
femrat vuajne me shume ne dashuri sepse jane me te komplikuara se sa meshkujt
ky eshte mendimi im nga pervoja ime
ciao nga arun
bsdev (03-03-2017)
Krijoni Kontakt