Me shpejt ne dashuri bien ata qe jane me te hapur ndaj ndjenjave. Nuk ka rendesi ne eshte femer ose mashkull. Keta tipa, kur jane ne nje lidhje, i perkushtohen jashtzakonisht shume lidhjes se tyre, dhe ( ne shumicen e rasteve) partneren/in e tyre e vejne perpara kujtdo tjeter.
Dhe jane pikerisht keta tipa qe thyejne hundet, kur partneret e tyre i ndajne.
/l、
(゚、 。 7
l、 ~ヽ
じしf_, )ノ
...e Dio disse kung e kung fu...哈哈
Per me shpejt se di, por me fort dihet qe meshkujt.
Rastesisht hasa ne kete shkrim qe e lexova ne
"Kuriozitete & Enigma" dhe solla te bejm nje debat.
Po ju si mendoni?
Meshkujt dashurohen tri herë më shpejtë se femrat
Studimi i ri nga Universiteti i Pensilvanisë konfirmon se meshkujt bien në dashuri tri herë më shpejt se femrat. Femrat janë më pragmatike kur bëhet fjalë për dashuri, ndërsa fjalën të dua ju duhet më shumë kohë për ta thënë se sa që ju duhet meshkujve.
Meshkujt shpesh pas takimit të parë e vendosin nëse ajo është e vërteta, ndërsa femrat bien në dashuri për një kohë më të gjatë, madje ju nevojiten disa muaj. Një e katërta e meshkujve që morën pjesë në këtë studim, thotë se ata besojnë në dashuri në shikim të parë dhe se mund të dallojnë partnerin e jetës së tyre në një moment të vetëm.
Rezultatet e anketës treguan se femrat kanë tendencë të konsultohen me familjen dhe miqtë para se të bien në dashuri. Për të rënë në dashuri mund t’ju marr kohë më e gjatë, një muaj apo më shumë.
Në saktësisht të njëjtat rezultate erdhi edhe studimi i kryer në Britaninë e Madhe, ku konstatohet se femrat bien në dashuri më rrallë se sa meshkujt. Në fakt, shumica e femrave që morën pjesë në studim u përgjigjen se ato mund të dashurohen vetëm një herë në jetën e tyre.
- - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
Agim Metbala" ♥
po e vertet eshte se per ju femrat fjala dashuri nuk ekziston
jui njihni vetem fjalen interes ups (ndihme se do me vrasin femrat e forumit)
JO SEKS PARA MARTESE
epo mashkullit i interes. bukuria e femres...ndersa femres i interes. xhepi i mashkullit....
keshtu lidhja eshte me e konsoliduar.....kohe moderne keto.....
Mua personalisht me ka interesuar gjithmone dhe vetem personaliteti i mashkullit..xhepat t'i kete edhe bosh po deshi, po pati personalitet di ta trajtoj femren ashtu sic duhet..
https://www.behance.net/robberysk1100
po eshte teresisht e vertete...
meshkujt jane me budallenj. femrat jane shume me llogaritare.
Vasudhaiva Kutumbakam
Nuk jane budallenj meshkujt jo, por siperfaqesor. Thjesht meshkujt dashurohen pas nje femre te bukur dhe femrat pas nje mashkulli me pare, me influence. Edhe meshkujt nuk besoj se dashurojne cdo lloj femre. Jeni dhe ju selektive kur vjen puna te femrat.
Sa per temen, kisha pershtypjen per te kunderten, lol.
Feelings change - memories don't.
Krijoni Kontakt