Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 33 prej 33
    Άγιος Ειρηναίος της Λυών Maska e Seminarist
    Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    4,982
    Saura,

pervec asaj qe po te them tani se ajo qe ke shkruajtur per K. Frasherin, qe eshte nje pallaver, nuk kam shkrojtur gje me pare ne lidhje me ty.

Nga prof Kristo Frasheri kam kujtime nga me te mirat ,me mire dhe me me realizem se e ke pershkruar ai figuren e Skenderbeut ,nuk besoj se ka autore tjeter .
    Nje njeri i palodhur, me nje mentalitet gjithmone te hapur qe edhe ne kete moshe ,dhe me problemet shendetsore qe ka (nuk mund ,te shkruaj dhe te lexoje ),po i ndihmuar nga miqte e tij te shumte ,vazhdon punen ne ndihme te histografis shqiptare .
    I uroj prof ,jete sa me te gjate ,histografia shqiptare ,ka nevoje per punen e tij
    E di ti ate punen e deklarates se pavaresise se Frasherit?

Ka femra te tjera aty, qe ti e ekzagjeron nqs do thuash qe te duken si meshkuj. Ne karakterin ushtarak, me e shumta duken si teta (respektivisht zonja), se keshtu i drejtoheshin kesaj femre djemte 30 e kusur vjecar te forumit ne nje kohe kur ajo ishte ne fillim te njezetave, sepse ate pershtypje te linte!

Konservatore Maska e Dita
    Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Postime
    2,925
    Citim Postuar mė parė nga BARAT Lexo Postimin
    Une jam aty ku e kam shkruajtur. Mbi det e mbi mal, ashtu si shpirti e fryma e shenjte e vendit tim. Ti Klos, mos u mburr kot forumeve se aty ne emision edhe pse u perpoqe ta sheqerosesh a kriposesh, por si perfundim te doli piper. Rrezik akoma te djeg nga argumentat e Pellumbit kunder palacolleqeve qe ti sjell si 10 komandamentet e Shmutit.
    Hajt se nuk prish pune, gjen ndonje Shmit tjeter dhe ben prap leke ti.

Ai eshte thjesht nje perkthyes, persa i perket ceshtjes funksionale ne kete debat. Pra ai kaq ka bere. Prandaj opinioni i tij nuk eshte ndonje kushedi se cfare. ARSYET se pse ai sillet ne menyren qe sillet, jane te tjera. SHTYSA qe qendrojne pas sjelljese se tij po ashtu mund te jene te tjera. Se kush i rri pas Klosit nuk e di, por ashtu si ti kur thua “me fytyren qe e mban menjane perkulur si i turpshmi i madh”, edhe une e besoj se ketij i rrine nga pas patjeter...
    Besoj se isha i qarte mjaftueshem.

Po pikerisht ajo eshte puna o BARAT, kush i qendron pas. Se djallezine robi arrin ta shpalose kur ka dhe rrjetin perkates qe e mbeshtet ate. Se vetem ai do te mbetej thjesht cfare eshte ne dukje, nje perkthyes.

i/e regjistruar Maska e saura
    Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar mė parė nga Seminarist Lexo Postimin
    Saura,

pervec asaj qe po te them tani se ajo qe ke shkruajtur per K. Frasherin, qe eshte nje pallaver, nuk kam shkrojtur gje me pare ne lidhje me ty.

E di ti ate punen e deklarates se pavaresise se Frasherit?

Ka femra te tjera aty, qe ti e ekzagjeron nqs do thuash qe te duken si meshkuj. Ne karakterin ushtarak, me e shumta duken si teta (respektivisht zonja), se keshtu i drejtoheshin kesaj femre djemte 30 e kusur vjecar te forumit ne nje kohe kur ajo ishte ne fillim te njezetave, sepse ate pershtypje te linte!

Vallai ti dhe kur flet qarte nuk meresh vesh ,pale kur do me bo dhe filozofi ....
    keto tetat e tjera nuk i njof ,po ti xhaxhi seminaristi ,simas emrit duhesh te studiosh nate e dite zotin....te jesh i ndershem ,jo ta futish veten ne mekat me ''ererat e parfumeve''.....ne fjalor seminarist ne mes shume gjerash te tjera perkthehet dhe dhe naiv ...po ti nuk qenke shume ...e harrova ti je prift ortodoks (mos je gje ai i fiksit hahahah)
    Imagjinoni mua te diskutoj me nje prift hahahahaha .
    Qenke me te vertete pa palle se ne mp me the qe e kishe per mua ..
    hajt se gjen shoke sa te duash .....
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Tema tė Ngjashme

1. Referenca e burime historike
    Nga Kreksi nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 72
    Postimi i Fundit: 09-04-2015, 16:42
  2. Fenomeni "Abdi Baleta"
    Nga Brari nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 206
    Postimi i Fundit: 06-09-2009, 09:28
  3. Skėnderbeu, figura kryesore tek pasaporta
    Nga Korcar-L1 nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 41
    Postimi i Fundit: 06-12-2008, 17:39
  4. Skenderbeu ne mbreterine e Napolit dhe ne Rome
    Nga Albo nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 05-12-2002, 03:54

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •