Hahhahaha , ore Llapi , është lehtë tia fusësh kot ashti siq po bën ti zotrote . Çfarë argumentash na solle këtu?? Pa na thuaj se kush qenka burgose ne Belgjike , Zvicërr , Gjermani , na sill ndonjë emër apo artikull , sado nje fakt të vogël !!Si duket kesaj radhe e ke pak vështirë të bësh Copy-Paste![]()
ti edhe po pyet erdhe po provokon
une di shum emra te ketyre qe i manipuluan e sidomos hidajeti
qe sot bajn vez neper burgjet e europes
ndersa hidajeti ka hap zyren per advokat ne tiran dhe jeton si bos
por nuk jam i paguar te flas per emra konkret por une jam i sigurt qe i di
qe vetem nji pre shumve qe i di
shoferi dhe truproja e ishe sekretarit te fbksh-se hidajet beqirit dhe oficer i lart i
i AKSH-se
se paku keshtu e ka paraqit hidajeti e ky eshte njifar b. r. i njoftur ne Llap per pun te liga e te pista nji hajn e kriminel qe tani gjendet ne burg dhe i denuar me 9 vite i zanun me drog.
Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.
Unë të pyeta dhe nuk të provokova .
Nuk e dij pse ke bindjen qe te provokoj.
Hydajeti nuk ka pasur as shofer dhe as trupëroje , kete e dij mire .Ato qe thua ti nuk qëndrojne aspak.Ai i ka manipuluar njerezit dhe u ka marre para ,kjo eshte e vretetë . Asnje pjestar i ketyre strukturave nuk është burgose ne shtet përendimore o Llapi , te ka genjyer kush të ka thënë ashtu .
Nuk është mir te flasish ( shkruajsh) me fjalë të marra hua !
Cila eshte e verteta si pas teje o Llapi, mendoj e vertet a e ketyre qe ka paraqitur SKSH?
Sui generis
o njerz mus u mereni me ket balin llapi se ky te gjith qe nuk pajtohen me te jan srmiq po ku din ky mer FBKSH-N as mete voglin lidhje se ka
nese thot dikush se ne perndim jan burgosur ndonje antar i FBKSH-S GENJEN SA esht i madh un kam un kam njerz ne te familjes ne erurop dhe nuk me ka then as kush qe jan te rrezikuar nga autoritetet vendore ku jetojne dhe jan antar te FBKSH-S VEPROJN ne mnyr legale ne danimark ne gjermni suedi zvicerr holand po mos ja futni kot si domos ky llapi ky esht nje bastard i kohes
Kti Gafur adilit ju ka perzi reliati me Virtualitetin...
Krijoni Kontakt