Close
Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 61
    i/e regjistruar Maska e Periodi
    Anëtarësuar
    03-02-2006
    Postime
    253
    Citim Postuar më parë nga Armend Lexo Postimin
    o cop katnari, sme tregove cte dogji ti nga kjo komunikat?

o bylbyl, a e lexove me lart . une e di qe ti din me lexu por me kuptu e ke veshtire. Pastaj, kush je ti qe me ta dhan ate 'knaqesi'dhe sqarime shtese ne lidhje me mendimet e mia...
    Une nuk mirrem me improvizime dhe ilustrime,...nese nuk t'a rroke mundesh veq me parakalu pa bezane.
    E mos e kallxo veten se duhet me t'i improvizu gjerat ( kjo gje eshte e pamundur ne forum) kur thjeshte s'ta kap,s'ta rrok.. se te randa jan keto tema per ty.

sorry man..s'kam xhi boj
    do shajfem,.
    Ndryshuar për herë të fundit nga *Lorisa* : 22-04-2009 më 14:18

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    ... e di cfar te djeg ty ? te djeg e verteta qe eshte ne ato reshtat me larte, prandaj be kshu ti

Shajfena kur te dushh.
    Ndryshuar për herë të fundit nga *Lorisa* : 22-04-2009 më 14:20
    Sui generis

shqiptari Maska e faruk_01
    Anëtarësuar
    24-09-2006
    Vendndodhja
    maqedoni
    Postime
    590
    Citim Postuar më parë nga Periodi Lexo Postimin
    ... me IQ diku 0.02 %.
    Une nuk mirrem me improvizime dhe ilustrime,...nese nuk t'a rroke mundesh veq ,.
    duhet patjeter te te permisoj se shet mend e pallavra te kota e te mrasta .......IQ nuk matet me perqindje...
    Ndryshuar për herë të fundit nga *Lorisa* : 22-04-2009 më 14:23
    O Sa mir t'jesh Shqiptar...

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Gafur Adili mund te jet shume i keq, nuk e mbroj fare! te pakten aj nuk ka bere nje her lufte dhe pastaj te i kthej b*thet Gruevskit.
    Nuk di un pse keta nuk e shohin se Ali Ahmeti eshte duke e shtypur ceshtjen shqiptare, shumica jan duke e kuptuar se aj eshte vetem kukull e Gruevskit nuk ka kapacitet te udheheq shqiptaret, po ky play boy i djeg ajo se aj po sulmon Aliun.
    Me vje keq Periodi po kjo eshte e verteta.
    Ndryshuar për herë të fundit nga *Lorisa* : 22-04-2009 më 14:21 Arsyeja: Vetëm citimi u fshi
    Sui generis

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    pse qonka fshi postimi im ktu?
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

NoboDy Maska e besar_atb
    Anëtarësuar
    22-04-2007
    Vendndodhja
    T3TovA
    Postime
    281
    Njehere nuk di pse kaq shpejt kapeni ne forum dhe nencmoni njeri tjetrin (pa e njohur) per fjalet qe dikush i ka shkruajtur.
    Sdi pse nuk e kuptoni ende se ky Gafur Adili na ka lodh (te pakten mua personalisht) me kesi shkrime.Ne kete rast nuk mbroj as Ali Ahmetin as Menduh Thacin po thjesht jap mendimin tim per kete shkrim qe lexova me larte.Une sdi me sa mend ky Gafur Adili mundohet te mashtroj opinionin me fjalet "argumentet,fotot dhe videot do i nxjerim me vone" dhe "japim ne dispozicion nje jave kohe Ali Ahmetit" sdi a kane vlere keta fjale me tek populli shqiptar,o burr i dheut u lodhem me fjale te kota,po te kete dicka te vertete urdhero nxjere ne shesh,jemi popull qe per ceshtje shqiptare nuk shohim ngjyra partiake por ama mos na lodh ****** me gjera te kota.
    Plagën e nënçmon ai që nuk e din çka është dhimbja!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    11-07-2007
    Postime
    25
    Ne nje forum tjeter, pas kesaj "komunikate', kam postuar kete shkrim. Por, edhe pse kaluan disa dite ende nuk kam marre asnje pergjigje.

Do te shtroj disa pyetje per SIGURIMIN KOMBETARE SHQIPTARE. Kush jeni dhe per kende punoni...jam i bindur, per shqiptaret jo.
    Arsyet:
    E para nje Sigurim qe pretendon se eshte Kombetare Shqiptare, nuk pret nje vit e gjysem te publikoje, nje ngjarje qe te gjithe ne e dime qe atehere. E dyta, nje Sigurimi qe pretendon se eshte Kombetare Shiptare, nuk mund t'i pervidhet nje gabim aq i madh, sa qe nje here njerezit t'i quaje tradhetare e pastaj Heronj ( nese jane heronj, atehere c'te keqe ka nese pjesetaret e sigurimit te Ali Ahmetit, kane luftuar perkrah heronjve??!!!!).
    E treta, nje Sigurimi qe pretendon se eshte Kombetare Shqiptar dhe qe pretendon se ka "agjentet" e vet edhe ne Athine dhe Beograd, nuk mund t'i pervidhet ky GABIM aq trashanik, "dy kushërinjtë e Abdylaqim Ademit të njohur si Komandant LULI dhe komandant LIFI". Le te tregojne zoterinjte e Sigurimit qe pretendon se eshte Kombetare shqiptare, se cilat jane lidhjet farefisnore te Abdylaqim Ademit dhe Lulit, asnjehere dhe ne asnje lufte nuk ka qene Komandant. Apo vetem fakti qe jetojne ne te njejtin fshat dhe ngrohen nga i njejti diell, i ben ata kusherinj??!!!!
    Te fala dhe me shendet, per Sigurimin qe pretendon se eshte Kombetare Shqiptare.
    Anetare te Forumit, ju premtoj se poqese do te ragojne ne kete shkrim timin, do t'i zhvesh plotesisht fytyrat e tyre para juve. ATA DIHET SE KUSH JANE.
    Zbulim me "senzacional" i ketij Sigurimi eshte publikimi i lajmit "Hashim Thaci ne shtepi publike ne Shkup". E dini cila eshte senzacionalja ne kete mes? Fakti qe Hashim Thaci ne restorant Ballkanika ka qenew para dy-tre muajve dhe Ky Sigurim qe pretendon se eshte Kombetare Shqiptare dhe mjaft mire i organizuar, kete njoftim e jep para dy diteve si dicka senzacionale, edhe pse dihet se ne Ballkanika, Hashim Thaci ka pasur takim joformal me perfaqesues te Qeverise se Maqedonise dhe Shqiperise dhe ai lajm eshte publikuar ne me shume media.
    Ngelni te pershendetur.

P.S.
    ketu do te shtoj edhe nje gje. Cilit Sherbim Sekret Kombetare, qe eshte aq i fuqishem dhe ka pjesetare te vet edhe ne Athine dhe ne dreqin e Zi, mund t'i pervidhet nje gabim i tille "ortografik', qe te vraret nje here t'i quaje deshmore (ne vitin 2007), pastaj Kriminel e me fund te kerkojne falje se qenka gabim "ortografik"???!!!!!

i/e regjistruar Maska e Raim
    Anëtarësuar
    09-11-2007
    Postime
    473
    Shume lehte e ka Gafurr Adili te jape komunikata nga kafeterite dhe picerite e Tiranes.
    Patriotet e vertet punojne me vepra e jo me llafe si ky zedhenesi i FBKSHs te ciles i dule boja.

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Citim Postuar më parë nga Raim Lexo Postimin
    Shume lehte e ka Gafurr Adili te jape komunikata nga kafeterite dhe picerite e Tiranes.
    Patriotet e vertet punojne me vepra e jo me llafe si ky zedhenesi i FBKSHs te ciles i dule boja.
    Per cilet patriot e ke fjalen ti ? mos vall per Aliun (shpresoj te jem gabim)
    Sui generis

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Kur ti bëje havaja faka fak
    Sui generis

Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 65
    Postimi i Fundit: 25-02-2014, 22:50
  2. Situata në Kondovë, Maqedoni
    Nga Prespar_ në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 19-10-2007, 01:51
  3. Pse Ali Ahmeti ik nga duelet televizive?
    Nga Omari në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 78
    Postimi i Fundit: 17-09-2007, 10:34
  4. Ali Ahmeti: Nuk jam në opozitë
    Nga babadimri në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 11-09-2006, 05:53
  5. Ahmeti: Pse i paralajmërova maqedonasit për luftë të re
    Nga Albo në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 30-08-2004, 12:41

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •