ti chino vet kurani te jep pergjigje per shpifjet tua..
3:7
E ata, që në zemrat e tyre kanë anim kah e shtrembëta,
ata gjurmojnë atë që nuk është krejt e qartë për të shkaktuar huti,
e kinse kërkojnë komentin e tyre.
te luftosh dike nuk do te thote domsdo me armë edhe nuk e kuptimin vritini po luftoni edhe ne moment ti je me mua duke luftuar kunder fese time dhe une kunder tëndes...
83. Atë vend të përjetshëm (xhennetin) ua kemi përcaktuar atyre që nuk duan as mendjemadhësi e as ngatërresë në tokë, e përfundim i këndshëm u takon atyre që i frikësohen All-llahut.
84. Kush sjell me vete punë të mirë, atij do t'i takojë shpërblimi edhe më i madh, ndërsa ai që paraqitet me punë të këqija, do t'i jepet dënim vetëm aq sa e ka merituar.
77. Dhe me atë që të ka dhënë All-llahu, kërko (ta fitosh) botën tjetër, e mos lë mangu atë që të takon nga kjo botë, dhe bën mirë ashtu siç të ka bërë All-llahu ty, e mos bën të këqija në tokë, se All-llahu nuk i do çrregulluesit.
ja si duhet tju luftojmë....
125. Ti
thirr për në rrugën e Zotit tënd me urtësi e këshillë të mirë dhe polemizo me ata (kundërshtarët) me atë mënyrë që është më e mira. Zoti yt është Ai që e di më së miri atë që është larguar nga rruga e Tij dhe Ai di më së miri për të udhëzuarit.
ka shumë që janë quajtur djali apo biri i zotit dhe jo vetëm ezra dhe isai a.s. ..
[U]
Në qoftë se ata tërhiqen prej jush, nuk ju luftojnë dhe ju ofrojnë paqe, [COLOR="Black"]atëherë All-llahu nuk ju lejon rrugë (luftë) kundër tyre.
shikoje bibla çka mëson që ti e beson si libër nga zoti..
9
Bijtë e Izraelit zunë robinja edhe të
gjitha gratë e Madianit dhe fëmijët e tyre, rrëmbyen tërë bagëtinë e tyre, tërë kopetë e tyre dhe tërë pasuritë e tyre;
10
pastaj u vunë zjarrin të gjitha qyteteve ku ata banonin dhe të gjitha kalave të tyre,
11 dhe morën gjithë plaçkën e luftës dhe
tërë prenë,
njerëz dhe kafshë:
-zunë robinja edhe të gjitha gratë e Madianit dhe fëmijët e tyre
-rrëmbyen tërë bagëtinë e tyre
-tërë kopetë e tyre dhe tërë pasuritë e tyre
-vunë zjarrin të gjitha qyteteve dhe të gjitha kalave të tyre
-dhe tërë prenë, njerëz dhe kafshë
edhe kafshët wowww o Zot
ku mbeti dashuria e këtij zoti për ata fëmijë për ato gra e për ato kafshë e per ato qytete??
Krijoni Kontakt