Close
Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 64
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    03-12-2008
    Vendndodhja
    ATJE KU ME RESPEKTOJN SI SHQIPTAR
    Postime
    1,015
    Citim Postuar më parë nga paridi26 Lexo Postimin
    o lale ,ne te shumten e rasteve medalja e historis ka dy faqe.

te jap nje shembull.

mua personalisht ne shkoll(un e kam filluar dhe mbaruar ne itali shkollen)me kan mesuar se giulio cesare ishte strateg dhe hero i madh ,zemergjer dhe politikan,un pasi u rrita mesova se giulio cesare nuk ishte asgje tjeter veçse nje kriminel gjakpires i paepur per pushtet ,i cili nuk hezitoj asnje moment me masakru mbi 5 milion frances ,per te vetmen arsye qe ti tregonte senatit romak se ishte i denje per te qen perandor.

tani e njejta gje vlen per skenderbeun,ti e shikon historin nga kendi qe ta kan mbushur ty mendjen ,ndersa un e shoh nga nje kend tjeter.per mu (dhe keshtu eshte)skenderbeu nuk ishte asgje tjeter veçse tradhtar,i cili luftonte per hir te vatikanit(tiutuli atlet i krishtit te thot gje).nese don mund te bisedojme pa sharje ,dhe ofendime ,ti sill mendimet e tuja un te mijat.
    Po te pergjigjem shkurt;

Kur ti nuk respekton figuren ton kombtare, thjeshte nuk ke cfare bisedon me mua, per vete faktin se une mbroj interesat tona kombtare dhe ti po del hapur kundra atyre, keshtu qe nuk kemi cfare themi,jemi te ndryshem, ti hedh posht gjakun e te pareve me nje fjal goje, thjeshte se nuk di vleren e asaj qe thua.Sa per GJERGJ KASTRIOTIN,kan shkruajtur e gjith bota dhe vete turqit, nese ty nuk te nderon kjo figure, thjeshte ndrro kombesi, nuk ke pse te fyesh ate qe besojn e nderojn Shqiptart me gene te pastra.

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga abdurrahman_tir Lexo Postimin
    TEMA ESHTE:

A është përhapur islami me shpatë?

HMMMMMMMMM..................SHUME TEME E FORTE DHE 'TRONDITESE'.
    VETEM SE......KA NJE PARADOKS KETU.
    ISLAMI ESHTE FE (BESIM FETAR) DHE VENDIN E KA NE ZEMREN E PERSONIT,NDERSA SHPATA ESHTE DIÇKA MATERIALE DHE NUK E KA VENDIN NE ZEMER ,E ASESI ISLAMI NUK MUND TE MBAJE SHPATE NE DORE (KETE TE FUNDIT E BEJNE NJEREZIT).
    PASTAJ QENKA MIRE KESHTU:
    I NXJERR TJETRIT SHPATEN PERPARA DHE AI FAP EDHE BEHET MUSLIMAN....HAHAAAAAAAAAA KJO PO QE ESHTE E FORTE.
    Ndoshta per ty po, por per mua mendimi i shprehur ne titull te kesaj teme nuk eshte patjeter i pasakte. Perderisa ke keso ajete ne Kuran kisha thene se edhe eshte mekat, eshte anashkalim i drejtperdrejt i vullnetit te Allahut kur thua se Islami nuk u perhap me shpate (cka une personalisht e kuptoj si sinonim per "dhunen fizike"). E kam fjalen per keto ajete:

Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    Kuran 4:89:
    Ata deshirojne qe edhe ju te beheni jobesimtare si ata qe jane, qe te jeni te gjithe te njejte. Mos pranoni prandaj asnje prej tyre si shok, para se kthehen ata ne rruge te Allahut. Dhe nese (pasi jane kthyer ne rruge te Allahut) braktisin rrugen e Tij, atehere i zini dhe i vritni kudo qe i gjeni; dhe mos e pranoni asnje prej tyre si shok apo si ndihmes.

Kuran 9: 29:
    Luftoni kunder atyre prej popullit te librit (te krishteret), te cilet nuk besojne Allahun .. dhe te cilet e shohin te ndaluar ate te cilen Allahu dhe i deleguari i tij e shohin si te lejuar, dhe te cilet nuk e ndjekin besimin e vertete dhe nuk e pranojne nenshtrimin vullnetarisht.

Kuran 9: 30:
    Hebrejet thone, Esra eshte i biri i Zotit, te krishteret thone, Mesia (Krishti) eshte i biri i Zotit. Kjo del nga goja e tyre. Emitojne fjalet e atyre, te cilet ishin jobesimtare. Mallkimi i Allahut mbi ta! Sa gabim qe jane!

*

TE DHENAT HISTORIKE (QE JU I PERMENDNI KAQ SHUME) TREGOJNE SE SHQIPTARET NUK JANE BERE MENJEHERE MBAS 'PUSHTIMIT' TURK ,MUSLIMANE.PORSE ,NE MOS GABOJ, KJO KA NDODHUR NJE SHEKULL E GJYSEM MBRAPA ARDHJES SE TURQVE.
    Cilat te dhena historike? A ka vetem aso per te cilat flet ti, apo edhe tjera, pra aso qe pohojne se Islami u perhap (perpos dhunes sociale, taksa qe te zejne frymen, te pamundesojne jetesen, haraci ne gjak e tjera dukuri te dhunes sociale) poashtu me dhune fizike? Nese ka edhe keso burimesh historike, cilet jane argumentet qe flasin patjetersisht per vertetesine e teorise te historianeve te cileve u referohesh ti?

NDERSA SHEMBULLI ME I MIRE JANE FQINJET TANE TE CILET NUK U BENE NE MASE MUSLIMANE ASHTU SIÇ NDODHI ME SHQIPTARET.
    Fqinjet tane nuk u islamizuan ne te njejten mase si ne. Por qe fqinjet tane (konkretisht serbet dhe greket) ne nje periudhe te caktuar te pushtimit osman paten shume me shume muslimane sesa qe kane sot, kjo eshte e deshmueshme. Kete deshmon fleturdheresa e mbretit serb (nukme kujtohet emri) i cili shpalli luften kunder Turqise ("Lufta Ballkanike"), i cli i urdheron ushtaret e tij te vrasin cdo serb, i cili nuk pranon te kthehet ne fene e tyre te pare: ne Ortodoksi. Qe edhe greket paten muslimane, flet fakti se tre pashat e pare joturqi ishin me kombesi greke.

Perpos kesaj, fakti qe fqinjet nuk u islamizuan ne te njejten mase si ne, nuk deshmon patjeter, se Islami nuk u perhap me dhune fizike. Ai edhe thjesht mund te deshmoj vetem se dhuna fizike nuk u perdor ne keta popuj, per cfaredo arsye. Eshte e njejta sikur te thuash: Pasi se Milloshevici nuk perdori dhune ne magjype te Kosoves apo romune apo bullgare, atehere Milloshevici nuk paska qene i dhunshem.

*

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    22-12-2008
    Postime
    661
    Citim Postuar më parë nga sulioti Lexo Postimin
    Po te pergjigjem shkurt;

Kur ti nuk respekton figuren ton kombtare, thjeshte nuk ke cfare bisedon me mua, per vete faktin se une mbroj interesat tona kombtare dhe ti po del hapur kundra atyre, keshtu qe nuk kemi cfare themi,jemi te ndryshem, ti hedh posht gjakun e te pareve me nje fjal goje, thjeshte se nuk di vleren e asaj qe thua.Sa per GJERGJ KASTRIOTIN,kan shkruajtur e gjith bota dhe vete turqit, nese ty nuk te nderon kjo figure, thjeshte ndrro kombesi, nuk ke pse te fyesh ate qe besojn e nderojn Shqiptart me gene te pastra.
    o lale.nuk eshte çeshtje nderimi apo çnderimi.un po flas ne menyr te sinqert,pasi nuk me pelqen hipokrizia.ketu eshte çeshtje kendveshtrrimi,ti e shikon skenderbeun nga kendveshtrrimi i nacionalistit,ndersa un nga kendveshtrimi i muslimanit,pra per ty mundet me qen hero ,per mua jo ,pasi ai luftoi me karh per krah me vatikanin per te shfarosur islamin nga shqiperia.per mua islami eshte gjithçka,si mundem me then qe ky ishte hero?kur ky qarte luftoi kunder asaj çfar un besoj .

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Po ne Shqiperi (gjate kohes se pushtimit osman) si u perhap ?
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

i/e regjistruar Maska e buja_20
    Anëtarësuar
    13-03-2009
    Postime
    263
    chino
    Kuran 4:89:
    Ata deshirojne qe edhe ju te beheni jobesimtare si ata qe jane, qe te jeni te gjithe te njejte. Mos pranoni prandaj asnje prej tyre si shok, para se kthehen ata ne rruge te Allahut. Dhe nese (pasi jane kthyer ne rruge te Allahut) braktisin rrugen e Tij, atehere i zini dhe i vritni kudo qe i gjeni; dhe mos e pranoni asnje prej tyre si shok apo si ndihmes.
    për këtë u sqaruam kush duhet të luftohet
    Kurani nuk eshte tja japësh ti mendimin tën chino manchino por Kurani është që të sqaron vet kuptimin ty dhe nuk ke nevoj tja japësh mendimin tënd
    ajeti vazhdfon keshtu e ti e nxjerur jasht konteksti ajetin..ketë e bëjnë tradhtarët dhe pisat që shpifin gënjeshtra si ti...

ajeti vazhdon keshtu e te tregon qarte cfar do te thote edhe te kam spjeguar me nje teme por ti prap shkon me koken tende vazhdon ashtu sic deshiron....

pra ky eshte ajeti qe solle ti..

89. Ata dëshirojnë që edhe ju të mos besoni sikurse nuk besuan vetë dhe bëheni të njëjtë. Mos zini miq prej tyre deisa ata të shpëngulen (si ju) për hirë të All-llahut, e nëse refuzojnë, ataherë kudo që t'i gjeni, kapni dhe mbytni dhe prej tyre mos zini as mik as ndihmës.

por kush duhet te vritet dhe te luftohet dhe vazhdon e ta bene te kjarte ..

90. Përpos atyre që srtehohen te një popull, me të cilin keni marrveshje, dhe përpos atyre që vijnë te ju, e u vjen rëndë të luftojnë kundër jush ose kundër popullit të vet. Sikur All-llahu të donte do t'ju jepte atyre fuqi e pushtet mbi ju dhe do t'ju luftonin. Në qoftë se ata tërhiqen prej jush, nuk ju luftojnë dhe ju ofrojnë paqe, atëherë All-llahu nuk ju lejon rrugë (luftë) kundër tyre.

por ti chino nuk ke tru je pis e ma pis qe nhuk ka ma pis se ti qe te shpif genjeshtra dhe te hjek ajete kuranore jasht koneksti...kurani nuk flet per dhune por flet per paqe dhe per vetë mbrojte...

ti chino vet kurani te jep pergjigje per shpifjet tua..

3:7
    E ata, që në zemrat e tyre kanë anim kah e shtrembëta,
    ata gjurmojnë atë që nuk është krejt e qartë për të shkaktuar huti,
    e kinse kërkojnë komentin e tyre.

Kuran 9: 29:
    Luftoni kunder atyre prej popullit te librit (te krishteret), te cilet nuk besojne Allahun .. dhe te cilet e shohin te ndaluar ate te cilen Allahu dhe i deleguari i tij e shohin si te lejuar, dhe te cilet nuk e ndjekin besimin e vertete dhe nuk e pranojne nenshtrimin vullnetarisht.
    te luftosh dike nuk do te thote domsdo me armë edhe nuk e kuptimin vritini po luftoni edhe ne moment ti je me mua duke luftuar kunder fese time dhe une kunder tëndes...

83. Atë vend të përjetshëm (xhennetin) ua kemi përcaktuar atyre që nuk duan as mendjemadhësi e as ngatërresë në tokë, e përfundim i këndshëm u takon atyre që i frikësohen All-llahut.
    84. Kush sjell me vete punë të mirë, atij do t'i takojë shpërblimi edhe më i madh, ndërsa ai që paraqitet me punë të këqija, do t'i jepet dënim vetëm aq sa e ka merituar.

77. Dhe me atë që të ka dhënë All-llahu, kërko (ta fitosh) botën tjetër, e mos lë mangu atë që të takon nga kjo botë, dhe bën mirë ashtu siç të ka bërë All-llahu ty, e mos bën të këqija në tokë, se All-llahu nuk i do çrregulluesit.

ja si duhet tju luftojmë....

125. Ti thirr për në rrugën e Zotit tënd me urtësi e këshillë të mirë dhe polemizo me ata (kundërshtarët) me atë mënyrë që është më e mira. Zoti yt është Ai që e di më së miri atë që është larguar nga rruga e Tij dhe Ai di më së miri për të udhëzuarit.

Kuran 9: 30:
    Hebrejet thone, Esra eshte i biri i Zotit, te krishteret thone, Mesia (Krishti) eshte i biri i Zotit. Kjo del nga goja e tyre. Emitojne fjalet e atyre, te cilet ishin jobesimtare. Mallkimi i Allahut mbi ta! Sa gabim qe jane!
    ka shumë që janë quajtur djali apo biri i zotit dhe jo vetëm ezra dhe isai a.s. ..

[U]Në qoftë se ata tërhiqen prej jush, nuk ju luftojnë dhe ju ofrojnë paqe, [COLOR="Black"]atëherë All-llahu nuk ju lejon rrugë (luftë) kundër tyre.

shikoje bibla çka mëson që ti e beson si libër nga zoti..

9 Bijtë e Izraelit zunë robinja edhe të gjitha gratë e Madianit dhe fëmijët e tyre, rrëmbyen tërë bagëtinë e tyre, tërë kopetë e tyre dhe tërë pasuritë e tyre;

10 pastaj u vunë zjarrin të gjitha qyteteve ku ata banonin dhe të gjitha kalave të tyre,
    11 dhe morën gjithë plaçkën e luftës dhe tërë prenë, njerëz dhe kafshë:

-zunë robinja edhe të gjitha gratë e Madianit dhe fëmijët e tyre

-rrëmbyen tërë bagëtinë e tyre

-tërë kopetë e tyre dhe tërë pasuritë e tyre

-vunë zjarrin të gjitha qyteteve dhe të gjitha kalave të tyre

-dhe tërë prenë, njerëz dhe kafshë

edhe kafshët wowww o Zot

ku mbeti dashuria e këtij zoti për ata fëmijë për ato gra e për ato kafshë e per ato qytete??

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-01-2009
    Postime
    454
    Citim Postuar më parë nga [Perla] Lexo Postimin
    Po ne Shqiperi (gjate kohes se pushtimit osman) si u perhap ?
    me daua (thirrje ne Islam).
    ja keshtu u perhap
    me gjeni raste te historise shqiptare qe pas nje beteje me ushtrine osmane ata shqiptare qe ishin te krishtere u bene muslimane menjehere sapo u pushtuan?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-01-2009
    Postime
    454
    sa per chino-n
    besoj se nuk ia vlen bashkebisedimi ,pasi ti kerkon vetem te gricesh dhe mua kjo nuk me pelqen.mjafton te lexosh postimet e tua dhe vjen vete ne perfundim se ti nuk kerkon sqarim por polemike.
    gjithsesi une do te hap nje teme ku do te tregohet, inshallah, sesi ne duhet ta kuptojme Kur'anin.

ok

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga buja_20 Lexo Postimin
    për këtë u sqaruam kush duhet të luftohet
    Kurani nuk eshte tja japësh ti mendimin tën chino manchino por Kurani është që të sqaron vet kuptimin ty dhe nuk ke nevoj tja japësh mendimin tënd
    ajeti vazhdfon keshtu e ti e nxjerur jasht konteksti ajetin..ketë e bëjnë tradhtarët dhe pisat që shpifin gënjeshtra si ti...

ajeti vazhdon keshtu e te tregon qarte cfar do te thote edhe te kam spjeguar me nje teme por ti prap shkon me koken tende vazhdon ashtu sic deshiron....

pra ky eshte ajeti qe solle ti..

89. Ata dëshirojnë që edhe ju të mos besoni sikurse nuk besuan vetë dhe bëheni të njëjtë. Mos zini miq prej tyre deisa ata të shpëngulen (si ju) për hirë të All-llahut, e nëse refuzojnë, ataherë kudo që t'i gjeni, kapni dhe mbytni dhe prej tyre mos zini as mik as ndihmës.

por kush duhet te vritet dhe te luftohet dhe vazhdon e ta bene te kjarte ..

90. Përpos atyre që srtehohen te një popull, me të cilin keni marrveshje, dhe përpos atyre që vijnë te ju, e u vjen rëndë të luftojnë kundër jush ose kundër popullit të vet. Sikur All-llahu të donte do t'ju jepte atyre fuqi e pushtet mbi ju dhe do t'ju luftonin. Në qoftë se ata tërhiqen prej jush, nuk ju luftojnë dhe ju ofrojnë paqe, atëherë All-llahu nuk ju lejon rrugë (luftë) kundër tyre.
    Ajeti 4:89 eshte urdher i drejtperdrejt per dhune fizike ndaj apostateve. Ajeti kete dhune vetem e kanalizon ne nje drejtim te caktuar. Thote i vritni vetem ata apostate, te cilet nuk kane marreveshje me ju. Pra ose marreveshje e lidhje te mira me arabet, ose dhune shkaterruese ndaj tyre.

por ti chino nuk ke tru je pis e ma pis qe nhuk ka ma pis se ti qe te shpif genjeshtra dhe te hjek ajete kuranore jasht koneksti...kurani nuk flet per dhune por flet per paqe dhe per vetë mbrojte...
    Keshtu mendon ti per mua? Sa interesant! Keshtu mendoj edhe une per Allahun e Muhamedin. Rastesi.

ti chino vet kurani te jep pergjigje per shpifjet tua..

3:7
    E ata, që në zemrat e tyre kanë anim kah e shtrembëta,
    ata gjurmojnë atë që nuk është krejt e qartë për të shkaktuar huti,
    e kinse kërkojnë komentin e tyre.

te luftosh dike nuk do te thote domsdo me armë edhe nuk e kuptimin vritini po luftoni edhe ne moment ti je me mua duke luftuar kunder fese time dhe une kunder tëndes...

83. Atë vend të përjetshëm (xhennetin) ua kemi përcaktuar atyre që nuk duan as mendjemadhësi e as ngatërresë në tokë, e përfundim i këndshëm u takon atyre që i frikësohen All-llahut.
    84. Kush sjell me vete punë të mirë, atij do t'i takojë shpërblimi edhe më i madh, ndërsa ai që paraqitet me punë të këqija, do t'i jepet dënim vetëm aq sa e ka merituar.

77. Dhe me atë që të ka dhënë All-llahu, kërko (ta fitosh) botën tjetër, e mos lë mangu atë që të takon nga kjo botë, dhe bën mirë ashtu siç të ka bërë All-llahu ty, e mos bën të këqija në tokë, se All-llahu nuk i do çrregulluesit.

ja si duhet tju luftojmë....

125. Ti thirr për në rrugën e Zotit tënd me urtësi e këshillë të mirë dhe polemizo me ata (kundërshtarët) me atë mënyrë që është më e mira. Zoti yt është Ai që e di më së miri atë që është larguar nga rruga e Tij dhe Ai di më së miri për të udhëzuarit.

ka shumë që janë quajtur djali apo biri i zotit dhe jo vetëm ezra dhe isai a.s. ..

[U]Në qoftë se ata tërhiqen prej jush, nuk ju luftojnë dhe ju ofrojnë paqe, [COLOR="Black"]atëherë All-llahu nuk ju lejon rrugë (luftë) kundër tyre.

shikoje bibla çka mëson që ti e beson si libër nga zoti..

9 Bijtë e Izraelit zunë robinja edhe të gjitha gratë e Madianit dhe fëmijët e tyre, rrëmbyen tërë bagëtinë e tyre, tërë kopetë e tyre dhe tërë pasuritë e tyre;

10 pastaj u vunë zjarrin të gjitha qyteteve ku ata banonin dhe të gjitha kalave të tyre,
    11 dhe morën gjithë plaçkën e luftës dhe tërë prenë, njerëz dhe kafshë:

-zunë robinja edhe të gjitha gratë e Madianit dhe fëmijët e tyre

-rrëmbyen tërë bagëtinë e tyre

-tërë kopetë e tyre dhe tërë pasuritë e tyre

-vunë zjarrin të gjitha qyteteve dhe të gjitha kalave të tyre

-dhe tërë prenë, njerëz dhe kafshë

edhe kafshët wowww o Zot

ku mbeti dashuria e këtij zoti për ata fëmijë për ato gra e për ato kafshë e per ato qytete??
    Ajetet 9:29 dhe 9:30 jane urdherese direkte per dhune fizike ndaj te krishtereve dhe hebrejeve. Ne menyre eksplicite. Interpretimi yt eshte shperfillje e fjales se Kuranit. Ky eshte mendimi im.

*

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga abdurrahman_tir Lexo Postimin
    sa per chino-n
    besoj se nuk ia vlen bashkebisedimi ,pasi ti kerkon vetem te gricesh dhe mua kjo nuk me pelqen.mjafton te lexosh postimet e tua dhe vjen vete ne perfundim se ti nuk kerkon sqarim por polemike.
    gjithsesi une do te hap nje teme ku do te tregohet, inshallah, sesi ne duhet ta kuptojme Kur'anin.

ok
    Sigurisht se jam per polemike. As nuk kam pohuar ndonjehere dicka tjeter. Kjo vlen sidomos per aso tema, te cilat qe nga titulli permbajne ngacmim/ftese direkte per polemike. Te tille e shoh titullin e kesaj teme. Qe ju kerkoni bisedues te tipit te xhematit te shkretires, kokezbrazet qe tundin kohen pohimthi sa here qe permendet Kurani, kete nuk e thate ne fillim te temes. Atehere nuk do isha inkuadruar.

*

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Kjo teme eshte e mbushur me paragjyime. Disa bazohen ne suret paqesore te Mekes (ti ke fene tende, une kam timen) disa bazohen ne ato sure kur Muhamedi kishte pushtetin. Secili nxjerr konkludimin e vet sipas deshires.

“Muhamedi është i Dërguar i Allahut. Ata që janë me të, janë të ashpër ndaj jobesimtarëve e të mëshirshëm midis tyre. I sheh ata si përkulen dhe bien në sexhde, duke kërkuar mirësinë dhe kënaqësinë e Allahut.” [el-Fet’h, 29]

Ruanu prej injorances, ata e mohojne edhe vet librin e tyre per ta bere islamin me paqesor?!

http://www.selefi.org/Artikujt/menhe...elefizmin.html

Selefite bazohe ne Islamin e gjenerates se pare te interpretimit te fese, keta (pseudo) myslimanet e tjere sipas ndonje perendimori te blere me para nga saudet, dhe nga interpretimi i lire i fese sipas qejfit te tyre.

Ndoshta eshte me mire qe ne trojet tona te perhapet selefizmi, dhe shqiptaret do ta kuptonin me lehte se a eshte islami per paqe apo per xhihad?

Per fund, fjala islam do te thote nenshtim, e ska te beje me paqe, keshtu qe jeni duke genjy me dije ose nga pavetedija

Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Islami Sot Dhe Nesër
    Nga llokumi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 22-09-2012, 10:50
  2. Sheikh Muhamed Nasuridin Albani
    Nga forum126 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 19-08-2009, 11:01
  3. Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-01-2009, 09:25
  4. Islami nuk është përhapur me tehun e shpatës
    Nga ILyrium në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 04-04-2007, 13:10
  5. Islami NdËrmjet Lindjes E PerËndimit
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 01-05-2005, 04:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •