Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 9
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-04-2006
    Postime
    174

A jeni dakort me mentalitetin e nje polici?

Se pari dua te theksoje qe mos ta keqkuptoje kete teme as nje person i cili punon ne polici apo profesione te ngjashme.

Para disa ditesh po bisedoja me nje mikun tim i cili eshte efektiv policie, ne bised e siper e pyes se cfare mendimi kishte ai per jeten e nates, miku im me pergjigjet:

Po te rrish naten do te thote te flesh diten, po fjete diten athere do te thote qe nuk punon, po nuk punove do te thote qe nuk ke te ardhura, ku mund ti gjesh te ardhurat qe i shpenzon naten neper lokale?! Mua me lind menjehere dyshimi per kete lloj kategorie personash, vijoi ne fund miku im.

Si mendoni domosdoshmerisht po te besh jete nate do te thote qe te sigurosh te ardhura ne rruge te pista?

A eshte ky ne pergjithese nje mentalitet policesk te cilet me pa tjeter duhet te te shoqerojne ne komisariate neqoftese ndodhesh naten vone neper lokale a pube apo rruge?
    Sa do rrosh do te mesosh......

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anėtarėsuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Do tė thoja mentalitet malok policesk
    Elegance is an attitude.

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Parimisht jam dakort me mikun tuaj efektiv policie, por kjo vetem per elementet kontigjent te cilet rrine 7 nete te javes jashte pa ndonje aktivitet te ligjshem por thjesht si individe qe sorollaten pa pike orientimi, eshte mese normale qe individe te tille te mbahen nen vezhgim por per asnje arsye nuk ke pse e shoqeron edhe nje individ te tille ne rajonet e policise, pasi keshtu prek te drejten e levizjes se lire.

Dito.

i/e larguar Maska e Homza
    Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar mė parė nga angelina o2 Lexo Postimin
    Do tė thoja mentalitet malok policesk
    angelina...a bon naj fije jet nate ti me??

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anėtarėsuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar mė parė nga Apolloni31 Lexo Postimin
    Se pari dua te theksoje qe mos ta keqkuptoje kete teme as nje person i cili punon ne polici apo profesione te ngjashme.

Para disa ditesh po bisedoja me nje mikun tim i cili eshte efektiv policie, ne bised e siper e pyes se cfare mendimi kishte ai per jeten e nates, miku im me pergjigjet:

Po te rrish naten do te thote te flesh diten, po fjete diten athere do te thote qe nuk punon, po nuk punove do te thote qe nuk ke te ardhura, ku mund ti gjesh te ardhurat qe i shpenzon naten neper lokale?! Mua me lind menjehere dyshimi per kete lloj kategorie personash, vijoi ne fund miku im.

Si mendoni domosdoshmerisht po te besh jete nate do te thote qe te sigurosh te ardhura ne rruge te pista?

A eshte ky ne pergjithese nje mentalitet policesk te cilet me pa tjeter duhet te te shoqerojne ne komisariate neqoftese ndodhesh naten vone neper lokale a pube apo rruge?
    Jam dakord me te nese shoh ne dite jave te njejtin person qe rri jashte naten, por nese sheh ndonje naten jashte ne fundjave ketu nuk jam dakord. Ata qe jane jashte naten ne fundjave jane sepse nuk kane pune ne fundjave, dhe pastaj, por sikur ta na ndaloje policia vetem sepse po shkoj ne shtepi a diku tjeter naten? Nuk jemi ne gjendje te jashtezakonshme qe te ndalohemi e te pyetemi per cdo veprim qe bejme!

Eshte e drejta e policis te bej kontrolle ,dhe jete naten behet,
    po qe te gjykohen njerezit pa prova jo.
    Policia ka te drejte me ligj po pati dyshime vetem 24 ore te mbaj ne komisariat ,ky ligj eshte dhe ne vendet perendimore.
    Kėshtu ėshtė kur kakarisin pulat ! lol

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-06-2003
    Postime
    569
    Se pari sa lexova une, ky polici nuk ka thene qe arrestoj cdo person qe ndodhet jashte naten por me lind dyshimi paska thene.
    Se dyti mendoj se eshte ne rutinen e policise qe te trajtohen si te dyshimte dhe te mbikqyren personat qe ndodhen gati cdo nate jashte (e theksoj gati cdo nate).
    Se treti ky mendoj me teper paska folur ne cilesine e prindit sesa policit, sepse ka permendur qe ata qe rrine cdo nate jashte dmth flene diten, dhe nuk punojne dhe kjo eshte logjike.

Merr nje shembull te thjeshte, nese del me veture naten 100% me shume ka gjasa te ndalesh nga policia sesa diten. Duhet ti mbeshtesim mendoj sepse ata kryejne detyren e tyre.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    polic shqiperie ky ? Lol

Jo sjam.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Astrit Kosturi Maska e Astrit Kosturi
    Anėtarėsuar
    03-03-2009
    Vendndodhja
    Gramsh, Qarku Elbasan
    Postime
    514
    Citim Postuar mė parė nga Apolloni31 Lexo Postimin
    ..........................................
    ..........................................

Une them mendimin tim, secili ka te drejten, te tundin koken e vet.
    I nderuar, Apolloni31!

Kam lene, disa pjese nga citimi yt, per te thene ne esence, se e ke shtruar drejt si pyetje dhe si shqetesim.
    Opinioni im personal, eshte, se jemi akoma larg, lidhur me te qenet profesional ne detyrat publike, qofte ky edhe polic. Ēdo njeri, e sidomos polici, eshte fytyra e drejtperdrejt e shtetit. Ne permbushjen e detyres, polici njeh ligjin dhe rregulloren, qe eshte hallka e fundit dhe s'ka nevoje mė per interpretim. Aq me shume, ajo s'ka nevoje per paragjykim. Dhe polici s'ka perse te paragjykoje askend, veēse dyshimet e arsyetuara t'i ballafaqoje me ligjin. Pra, vetem zbatimi i ligjit i duhet atij. Pastaj, se ku i gjen leket, a punon e ēfar' ben, jane te pjese se kuriozitetit te tepert, e hamendesive dhe thashethemeve alla shqiptarēe. S'do te thote gje, se po te besh jete nate, nuk punon diten. Kjo me kujton kohet para '90-tes, ku shinjestroheshin "ēunat e bordurave", apo ata qe qeshnin e benin humor me njeri-tjetrin.
    Per nje person, qe punon para dite, i mbeten dhe 16ore te lira. Ēfar' te beje? Te mbyllen ne muret e betonta, apo te flene gjume, siē ndodh ne provincat tona. Ketu, sidomos ne dimer sa vete ora 16, mbyllen ne shtepira, ne gjumin polar. Por edhe lokale nate te kete, akoma paragjykohemi e shihemi me perēmim. Pra shpresojme, te ēlirohemi nga mentalitetet dhe paragjykimet, qe na kane brejtur shpirtin prej vitesh.

Tema tė Ngjashme

1. Eskorta e Nanos pėrfundon nė polici
    Nga PORTI_05 nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 29-11-2005, 13:00
  2. Vllezerit Bluz Skripti ne Shqip.
    Nga Antitrup nė forumin Kinematografia dhe televizioni
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 23-08-2005, 17:57
  3. Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 19-06-2005, 15:11
  4. Agim Pepa vetėdorėzohet ne polici
    Nga Brari nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 16-04-2004, 11:09

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •