Postuar mė parė nga
G.D
Jo ore, e paskam marre lajmin gabim??? Si fillim une uroj qe te arrihet klonimi i njeriut (dmth, lindja e nje kloni njerezor), sepse ti si mazhoranca e njerezve beson se klonimi eshte arritur por ne fazen e fundit e kane nderprere kinse per shkak te presionit te shoqerise. Dhente Zoti te mos mendosh se eshte arritur sepse ka plot budallenj te tille. Ne yahoo mund te shkruash edhe ti edhe persona te niveleve te tilla intelektuale, dhe nuk mendoj qe duhet ta besojme si burim te sigurt informacioni. Megjithate ajo cfare ti solle nuk eshte gabim por e vertete dhe jo shume e rendesishme per ate qe po flasim. Tani po futemi ne perfeksionizmin e teknikave te stemeve qelizore dhe per pak vite klonimin do e quajme metode klasike.
Une nuk te detyroj te besosh informacionet qe te paraqes ketu ty dhe ndonje tjetri , une thjeshte te jap edhe mundesine e selektimit, e cila cdo dite e me shume mungon.
Une nuk kam thene gjer tani qe klonimi i njeriut kurre nuk mund te realizohet. Kam thene qe akoma nuk ka shans te realizohet dhe nuk eshte e thjeshte sic mendojne personat me formim provincial dhe kam shtuar qe as nuk jane shuar dhe as nuk jane penguar perpjekjet per te arritur kete sic genjeheni dite e me shume ne media.
Pikerisht qe nuk jam medioker e besoj Zotin ashtu sic e besojne dhe e kane besuar njerez me nivel dhe formim profesional me te larte se une. Ketu nuk fus filozofet sepse ata jane personat me mediokra qe mban shoqeria.
Mos harro qe njeriu eshte krijese me e vecante se cdo krijese tjeter.
P.S: e perseris qe nuk po te them ti besosh oto qe une po te shpreh, thjeshte po them informacionet qe une marr dhe qe ti je akoma i lire ti besosh ose jo.
Duke shpresuar ne mirekuptimin tuaj, me respekt G.
Krijoni Kontakt