Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 25 prej 25
    Astrit Kosturi Maska e Astrit Kosturi
    Anėtarėsuar
    03-03-2009
    Vendndodhja
    Gramsh, Qarku Elbasan
    Postime
    514
    Citim Postuar mė parė nga KokeKatrori Lexo Postimin
    I nderuar Astrit - fale injorances sime as te njoh dhe as e kam idene se cfare ben. Nga cka shkruan dukesh si shkrimtar apo politikan (shpresoj qe jo).
    Deshiroj te te tregoj nje aspekt te jetes time qe me dekonspiron por qe shpresoj ta perdoresh diku ne ate cka ti ben.
    Pasi u mbaruan anijet nga Durresi apo Vlora ... - majmunet "ndertonin" mjetet e tyre lundruese - u shpiken FUCITE.
    .................................................. .................................
    Pershendes 7 miqte e mi dhe uroj qe edhe 2 Lunderzat e tjera te kene arritur Token, Shqiperine.
    Kerkoj falje per kete postim Chit Chat
    Te falenderoj per tregimin tuaj jetesor, qė ngjall nje ndjenje te ēuditshme, deri edhe te ben qė ndodhi te tilla, jane te pabesueshme.
    Per skeptiket them, se shqiptaret mė shume se sa me guximin, me marrezine e tyre, kane bere sakrifica tė tejskajshme, te paimagjinueshme kudo neper bote.

Tė gjitha keto, vetem per nje jete me te mire dhe nė emer te saj... Pra, sakrifica per te kapur eren!

astritkosturi.com

i/e larguar Maska e Edna- shpk
    Anėtarėsuar
    21-03-2009
    Vendndodhja
    Tirane.http://www.edna-professional.com/
    Postime
    150
    Personalisht se kam provuar por kujtoj para disa vjeteve qe u mbyt gomonia me shume njerez , tmerr.

Anėtarėsuar
    03-03-2009
    Vendndodhja
    Gramsh, Qarku Elbasan
    Postime
    514
    Citim Postuar mė parė nga Dito Lexo Postimin
    Apapapap edhe skafin e paske provuar Astrit djali! Nejse i duhet njeriut eksperiencat e veshtira.
    Dito.
    Duke besuar nė seriozitetin tend i nderuar Dito, po te pergjigjem seriozisht:
    Pothuajse, nuk me ka mbetur fushe e jetes, e pa prekur, e pa perjetuar. Kjo jo se jam ndonje trim i madh, por kam nje difekt qė e perseris shpesh nė krijimet e mia: I ngaterroj shpejt njerezit, me veten time. I besoj shpejt te tjeret dhe gjendem me pas nė rruge teper te ngushta, i befasuar deri edhe i zhgenjyer.
    Kam qene i detyruar, si rezultat i mashtrimit qė m'u bė nga "partnerėt" e mi italianė e shqiptarė..... Me naivitetin tim te pafalshem, isha pergatitur se do udhetoja me vizė dhe se vizat i kishin "miqte". Kur e pashe veten nė skaf dhe nė kthetrat e mafies nuk kisha ēfar' tė beja, sepse kisha paguar dhe 10 milion lireta si kapar per biznes... Nejse kam shkruar imtesisht tek libri "I lodhur nga hajdutet".

Perulem para sakrificave, te bera nga njerezit tane, shqiptaret kaq shume te vuajtur e te lodhur pafundesisht!
    astritkosturi.com

i/e regjistruar Maska e KokeKatrori
    Anėtarėsuar
    18-06-2009
    Vendndodhja
    perballe Malit
    Postime
    237
    Citim Postuar mė parė nga Astrit Kosturi Lexo Postimin
    ... tregimin tuaj jetesor, qė ngjall nje ndjenje te ēuditshme, deri edhe te ben qė ndodhi te tilla, jane te pabesueshme.
    Per skeptiket them .....
    Phuuh .. Skeptiket ?? Duket e pabesueshme si histori ??
    Ja prit se po shtoj edhe ca detaje te vogla - keshtu ndoshta kuptohet cmenduria e realitetit
    - Prinderit e mi ne darke ... ne vend te djalit te tyre, gjeten ne tavoline nje leter te shkruar shpejt e shpejt dhe me vetedije pa asnje note ndarjeje (ishte detyre te mos prishej gezimi - veshtiresite ishin pjese e jetes dhe pertypeshin me vetkuptueshmeri ) :
    "jepini 8 mije leke (te vjetra) Arjanit te Buqes se ja morra borxh" ...

Cfare duhet te kene menduar prinderit e mi ate nate aq te gjate ...
    Qe djali i tyre sdo kthehej kurre me ?? apo qe djali i tyre iku dhe skishte as 8 mije leke te vjetra ne diten e fundit te tij ?? Cfare do u kete dhembur me shume ???

- Ne det te hapur, dikur u kujtuam qe ne "pergatitjet" per emigrim, nje nga 8 antaret e "ekuipazhit" kishte marre edhe nje carcaf te madh qe mund ta perdornim si vele ....
    "kapiteni" tha, "nxirreni carcafin dhe mbase era na shpeton" .... - u nxorr dhe u lidh me veshtiresi nen lekundjet dhe shkundjet e detit .... 8 pale sy dhe 8 zemra ndaluan kur pane se carcafi ishte i grisur mes per mes dhe se era frynte pa asnje efekt permes tij ....
    "po ti more debil carcaf te grisur ke marre ?? " ...
    me kujtohet si tani djali rreth 30-35 vjecar, me femije te posalindur, nga fshati i zones qe kishte sjelle carcafin .... - "po une dy carcafe kisha gjithsej, dhe ate te riun ja lashe nuses ..."
    Inati u shua, syte u ulen - te 8 djemte Shqiptare u pajtuan me fatin - cdo Shqiptar ashtu do vepronte, do linte ne shtepi carcafin e ri edhe po ta dinte se nga carcafi i grisur do varej fati i tij ....

p.s Po te me ngacmoni akoma me "skepticizem" kam edhe nje detaj te fundit qe do jua bente leshin kacurrel

Anėtarėsuar
    03-03-2009
    Vendndodhja
    Gramsh, Qarku Elbasan
    Postime
    514
    Citim Postuar mė parė nga KokeKatrori Lexo Postimin
    Phuuh .. Skeptiket ?? Duket e pabesueshme si histori ??
    Ja prit se po shtoj edhe ca detaje te vogla - keshtu ndoshta kuptohet cmenduria e realitetit
    - Prinderit e mi ne darke ... ne vend te djalit te tyre, gjeten ne tavoline nje leter te shkruar shpejt e shpejt dhe me vetedije pa asnje note ndarjeje (ishte detyre te mos prishej gezimi - veshtiresite ishin pjese e jetes dhe pertypeshin me vetkuptueshmeri ) :
    "jepini 8 mije leke (te vjetra) Arjanit te Buqes se ja morra borxh" ...

Cfare duhet te kene menduar prinderit e mi ate nate aq te gjate ...
    Qe djali i tyre sdo kthehej kurre me ?? apo qe djali i tyre iku dhe skishte as 8 mije leke te vjetra ne diten e fundit te tij ?? Cfare do u kete dhembur me shume ???

- Ne det te hapur, dikur u kujtuam qe ne "pergatitjet" per emigrim, nje nga 8 antaret e "ekuipazhit" kishte marre edhe nje carcaf te madh qe mund ta perdornim si vele ....
    "kapiteni" tha, "nxirreni carcafin dhe mbase era na shpeton" .... - u nxorr dhe u lidh me veshtiresi nen lekundjet dhe shkundjet e detit .... 8 pale sy dhe 8 zemra ndaluan kur pane se carcafi ishte i grisur mes per mes dhe se era frynte pa asnje efekt permes tij ....
    "po ti more debil carcaf te grisur ke marre ?? " ...
    me kujtohet si tani djali rreth 30-35 vjecar, me femije te posalindur, nga fshati i zones qe kishte sjelle carcafin .... - "po une dy carcafe kisha gjithsej, dhe ate te riun ja lashe nuses ..."
    Inati u shua, syte u ulen - te 8 djemte Shqiptare u pajtuan me fatin - cdo Shqiptar ashtu do vepronte, do linte ne shtepi carcafin e ri edhe po ta dinte se nga carcafi i grisur do varej fati i tij ....
    p.s Po te me ngacmoni akoma me "skepticizem" kam edhe nje detaj te fundit qe do jua bente leshin kacurrel
    Jane histori, qė shume shqiptarė i kane hequr mbi kurriz. Zoti mė ka ēuar edhe mua nė ato shtigje tė ferrit, ku kam parė e perjetuar me dhjetra ore tmerri, sidomos kur skafi humbiste ne dallget e egersuara tė atij shkurti tė ' 94-ės. Por edhe ato "ligje" e kode shtazarake, tė mustaqellinjeve dhe flokegjateve, jane te paharruara.
    Ndersa skeptikeve, nuk kemi ē'u bejme...! As atyre dhe as hasmit nuk do ja uroja tmerrin, qė kane pare e hequr shqiptaret per pak prosperitet.
    astritkosturi.com

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema tė Ngjashme

1. Fillon Kreshma e Madhe
    Nga I KTHYERI nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 28-02-2023, 01:24
  2. Kujtoj Mesuesin
    Nga Fiori nė forumin Grupmoshat e komunitetit
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 22-11-2010, 00:21
  3. Hetimet e Kryeprokurorisė pėr tragjedinė e Gėrdecit
    Nga RaPSouL nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 625
    Postimi i Fundit: 07-07-2009, 23:56
  4. Planifikoni udhėtimin pėrmes kėtyre faqeve
    Nga YlliRiaN nė forumin Lajme nga informatika
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-05-2009, 11:32

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •