Pershendetje !!
KE TEKTONIK,
Kështu z. Yllëza* më tha;
Kur shikova hartën e botës -
Më doli shtet në SHBA!
Zgjidhja?.............................. Konektiket ??
Po sa pafat që jam!Sa hy unë,nuk ka punë.....nuk gjen asnjë për be që të zgjidhësh......ky është gabim...ç'gabim...ky është terror për të diskretituar figura të tilla si puna....ime....dhe që mundohen me shpirt e me mish.....se mu kujtua....mishi ka vajtur shtrenjtë......desha tu tregoja nja dy gjëra po nuk më kujtohen tani se unë gjithmonë pas orës tetë të paradites dhe pasdites...harroj.....ju përshëndes kudo që jeni,çfardo që jeni duke bërë......e na jepni shpejt një para orës nëntë se pas orës nëntë unë të qaj piten....ehehehehehhe...mendimtar o mendimtar...ja ky jam unë që hyj e ska punë...
Ndryshuar për herë të fundit nga Agim Metbala : 01-10-2009 më 15:14
I nderuar Besoja, edhe për Juve më ka marr malli...nuk e besoj se këtë herë gjeni arsyetim për kaç mungesa...gjeni po si nuk gjeni, kur keni mendime të mëdha e sidomos mbasi e qani piten...atëherë lukthi punon...punon edhe truri...e dalin mendime të mëdha...
Ju falenderoj se e hijeshoni vazhdimisht "torten" tonë me shllag (nuk e di në i thoni edhe andej nga Ju kështu)...po s'ka ëndësi, rëndësi ka se Ju vazhdimisht e hijeshoni temën...
I nderuar mik KUJTIM CAMI, Ju përshëndes përzemërsisht dhe bëni mirë që rrall e për mall vizitoni temën dhe miqt...
Çfarë han Besoja që idalin gjithë ato mendime të mëdhsa? Dua të di, do haj edhe unë... ose nëse është ndonjë pije, më tregoni, do e pi edhe unë...
Përshëndeje të veçanta...
Gjej momentin t'i pershendes edhe une miqt e mi te shtrenjte Beso e Kujtim nga larg.
Edhe nje pershendetje te sinqerte edhe per te nderuarin Agim Metbala!
Zonja Pranvera Bica, Ju falenderohem për përshëndetje, Ju përshëndes edhe unë përzemërsisht atje larg ku Jeni, të kaloni sa më mirë...
ENESA G. LESA,
Jeton e respektuar or mik -
Si banore e një shteti n'Afrikë!
Zgjidhja?.................................
Pershendetje z.Metbala
ENESA G. LESA,
Jeton e respektuar or mik -
Si banore e një shteti n'Afrikë!
Zgjidhja?................................. Senegalase
Krijoni Kontakt