ARDIT N. RACI!
Dëshmor i Kombit
Ra në luftën e fundit
Për çlirimin e Atdheut!
Zgjidhja..........................
ARDIT N. RACI!
Dëshmor i Kombit
Ra në luftën e fundit
Për çlirimin e Atdheut!
Zgjidhja..........................
Dhuro shumë...e prit pak!
MAKSIN I. ÇARI!
Dëshmorë i Kombit
Ishte ndër celulat e para
të UÇK-së!
Zgjidhja........................
Enkas per Ty,i nderuar Enkeleu!
OREKS J. FASHA!
'...Amanet për mem varrue
varrin me frangji e due
t'i shof fushat t'uj lulzue
t'shof flamurin t'uj value...'!
Kështu iu thurën këngë këtij Atdhetari...!
Zgjidhja.........................
Përshëndetje shef!
Përshëndetje të gjithëve dhe mirë se ju gjej këtu ku ju lashë para pak kohe.
Ka filluar pak shi gjë që më ka bërë pak melankolik në përmbajtje dhe në formë....po ku i gjej gjithë këto xhanëm...ehehehehe....thashë tju hy këtyre enigmave e t'i zgjidh të tëra...dhe ashtu bëra...po nuk gjeta ndonjë të pazgjidhur gjë që më krijoi një problem që duhet zgjidhur...d.m.th. pse nuk ka enigma të pazgjidhura.
E megjithatë shiu vazhdon pa pyetur fare për këto që them unë dhe melankolinë time.
Ju uroj të kaloni mirë në kët sofër që të detyron të kthehesh edhe kur ke menduar...ose po e lemë fare......mendimin e madh si i madh që jam...ufffffffffffff....mos u lodh po deshe shef.
Po bëj pak pushim o Beso po u lodhe.
Edhe unë ,e thënë të drejtën hyra këtu të zgjidh ndonjë ANAGRAMË po këtu s'paska dhe unë protestoj dhe shumë bile.
Po si o të mos ketë asgjë për të zgjidhur(bërtas bile duhet ti bie dhe tavolinës)
Uaaaaau sa u nevrikosa. Ore po ka nerva burri.
Më duket se u nxeha shumë po iki të pi njëherë ujë tani.
Përshëndetje në katror z.shef,
Mirë se u rikthyet Besoja i madh, dhe mirë që nuk e thatë mendimin e madh...se do ishte zvogëluar...mbeti enigmë që duhet zgjidhur...unë e zgjidha: Sa jeni përmalluar për mikesha e miq të vjetër... Ua-a-a-a-a, jam gjëzëtar i mirë...
Besoja na tha; Mirë se Ju gjeta, e ne po i themi: Mirë se u ulët në vëndin e merituar...
Përqafime mik!
Përshëndetje i Nderuar Kujtim Cami, do ketë, do ketë, do ketë edhe për shumë të tjerë, ama mirë e keni se jeni hidhëruar, ama mirë është ndonjëherë t'i bini grusht tavolinës, le të vetëdijësohen sajuesit se nuk bënë të mbetet "sofra" bosh...
Ju përshëndes mik Kujtim...
Krijoni Kontakt