Përshëndetje e nderuar, shkrimtari SUlejman (Sylajman) Krasniqi, saktë, është i Hoçës së Vogël, të komunës së Rahovecit (përafërsisht 5-6 kilometra nga Rahoveci) pra e kam venda, jam takuar disa herë me të, tani jeton e vepron në Prizren - është shpërngul nga Tirana...
Andja Ju parashtrova pyetjen - përgjigjen t'ju them se është vendasi im i nderuar...[/QUOTE]
z Agim , ju përshndes edhe një herë përzemërsisht dhe ju përgëzoj për punën që ju e beni jo vetëm në këtë Sofër, por edhe tek temat tjera të F.SH. Jeni i pa zëvendësueshëm !
Sylejman Krasniqi ,është nje shkrimtar i MADH ! Veprat e tija ( që një kohë në Kosovë lexoheshin ilegalisht !!) jan manifest! Lum populli që ka një shkrimtar të tillë , dhe lum ai që ka nderin dhe privilegjin , të takoje atë!
I lumtur është ai që nuk shpreson në asgjë, sepse nuk zhgënjehet asnjëherë...!
z Agim , ju përshndes edhe një herë përzemërsisht dhe ju përgëzoj për punën që ju e beni jo vetëm në këtë Sofër, por edhe tek temat tjera të F.SH. Jeni i pa zëvendësueshëm !
Sylejman Krasniqi ,është nje shkrimtar i MADH ! Veprat e tija ( që një kohë në Kosovë lexoheshin ilegalisht !!) jan manifest! Lum populli që ka një shkrimtar të tillë , dhe lum ai që ka nderin dhe privilegjin , të takoje atë![/QUOTE]
Z. Enkeleu, Ju falenderohem për komplimentet e mëdha për punën time modeste...
RINI, MOTET...
Ndryshojnë me të madhe;
Mund të bëhet komb -
Kjo pakicë kombëtare!
Zgjidhja?.....................
AMINA RUTI,
Edhe pse është si një gogël -
Bukur pikturoi, një pikturë të vogël!
Zgjidhja?........................................
ARTI ROMIN...
Kush tha që nuk i intereson?
Por nëse anagramoni më mirë -
Palicës kombëtare i takon!
Zgjidhja?.................................
Krijoni Kontakt