Mirë mëngjes enigmatë - gjëzëtarë,të nderuar, Ju bëftë mirë kafeja e mëngjesit e kalofshit sa më mirë edhe këtë ditë vikendi...
BERTA RARI,
Më habiti fare moj Nore -
Ajo ishte gjyqësore!
Zgjidhja?....................
Mirë mëngjes enigmatë - gjëzëtarë,të nderuar, Ju bëftë mirë kafeja e mëngjesit e kalofshit sa më mirë edhe këtë ditë vikendi...
BERTA RARI,
Më habiti fare moj Nore -
Ajo ishte gjyqësore!
Zgjidhja?....................
MINATOR LARANI,
Xhiron filma s'ka fjalë -
Ky regjisor shqiptar!
Zgjidhja?...................
Ndryshuar për herë të fundit nga Agim Metbala : 05-07-2009 më 02:58
SABRI METI
Më fascionon;
BASRI TEMI -
Se sa shumë beson!
Zgjidhja?..............
Ore bëni qef sot ju që nuk është Besoja. Ore po gjejini të tëra po deshët..........ama sa të vijë ai ........obobobobobo.......... është kokë e madhe ai...............se mos e ngatërroni ore se thashë KOKË E MADHE e jo KOKË..........aaaaaaaaaa ti themi gjërat ashtu siç janë.
O shef po pak më të lehta se na i moreshpirtin me këto
Përshëndetje të veçanta poet Kujtim Cami, mirë se erdhët sërish mes miqve...
Për Beson, mund të thuani çfarë të doni e keni mik, e kam edhe unë mik, e kanë të gjithë mik...
Pastaj, ai vërtetë ka sens për humor, din kur ngacmon e sa ngacmon, e bënë matjen me shumë parallogari...
Falemderit që na vizituat...
Pershendetje i nderuari BIBIU. Natyrisht se nuk keni nevoje te kerkoni falje. Ashtu si tha edhe Z. Agimi ne i grabisim njeri-tjetrit zgjidhjet. Sa me teper antare te inkuadruar ne "sofren" tone, aq me mire ndjehemi ne te gjithe dhe krijojme nje atmosfere shume te mire. Dhe te behemi te sinqerte, anagrame ka mjaft per te gjithe...
Thank God I'm a woman!!!
Nirë mëngjes anëtarët e "sofrës sonë", Ju bëftë mirë kafeja e mëngjesit e kalofshit sa më mirë edhe një ditë vere...
ANI ZH. KOCI,
Profesionalisht komponon -
Ky kompozitori jonë!
Zgjidhja?............................
ART RITA,
Edhe unë bëjë sere;
TRI RATA -
Ka ky gur vere!
Zgjidhja?..................
Krijoni Kontakt