GOXHA PUNE E MADHE DHE E BUKUR. E KAM THENE EDHE ME PARE DHE PO E PERSERIS EDHE TANI: LUM SI TI QE KE KOHE TE MERRESH ME BUKURI TE TILLA. TE LUMTE.
GOXHA PUNE E MADHE DHE E BUKUR. E KAM THENE EDHE ME PARE DHE PO E PERSERIS EDHE TANI: LUM SI TI QE KE KOHE TE MERRESH ME BUKURI TE TILLA. TE LUMTE.
Injoranti eshte......
Injorant nuk eshte ai qe nuk di, por ai qe nuk meson!
Bardhi po jeton aventuren, mire qe po e jeton po na e ben dhe zili pale. Lol
Dhe nuk ish faji im qe se pashe qepare shpjegimin se kush e kish shkrepur aparatin, na hutove ti me fotot. Sme shkuan syte te shkronjat fare .![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
He he he, lol.... faleminderit shume Reiart. Ne fakt, me duhet te shtoj dicka ne lidhje me kohen. Koha te cilen une e rezervoj per pushime ne Shqiperi, ne te vertete nuk eshte se e bej pushime, jam ne pune me intensive sesa ketu ne Britani. Eshte pasioni qe me shtyn, dhe shperblimi eshte kenaqesia qe fitoj duke u marre me nje dicka te tille.
PINK, me bere perseri te shtoj shenim sepse sapo e pashe postimin tend. Ska problem, lol. Nuk eshte se te fajsova. Faleminderit perseri.
Caku i moshes
Jeta eshte pritje! Pritje per dike te vije, pritje per dicka te ndodhe!!
Shi bie ne Tirane
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BvizioN : 23-04-2009 mė 08:18 Arsyeja: Fajet i ka PINK :)
Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.
Jo jo jo, gabohesh. Une vetem provoja apartin e Aurelit, Canon. Une kam Nikon D90 momentalish. Megjithate, ndershmerisht e pranoj se Canon me beri shume pershtypje dhe nese do e ktheja kohen pas, mbase do bleja Canon. Po tani kam nje turre me Lente te Nikon qe me dalin te pavlefshme. Dhe jam shume i kenaqur me Nikon po ashtu, jo se ka nddonje diference te madhe. Eshte thjesht qeshtje e shijes personale mendoj.
Lezhe
Lugina e Vaut te Dejes (Kjo foto eshte marre nga dritarja e automjetit, ne levizje e siper)
Liqeni artificial, Tirane
![]()
More D90-n???? Ai esht nje mal me lek o burr.Hi hi hi.... Ma jep mua te vjetrin :P
Nqs nje dite zgjohesh dhe nuk e sheh diellin, ose dielli je ti vete ose ke vdekur (Jim Morrison)
I vjetri ne fakt nuk ish fare i vjeter, po eshte hedhur ne ebay per te mbeshtetur nje cike malin me lek te D90'tes, he he.
![]()
Shume te bukura vertete
Faleminderit per keto pamje .Urime!
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Faleminderit Perla
Ne 3 pamjet me poshte eshte Fierza
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BvizioN : 23-04-2009 mė 17:59
Krijoni Kontakt